Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μια γκόμενα με κάλεσε προχθές... Έλα, μου είπε, δεν είναι κανείς σπίτι. Πήγα και όντως δεν ήταν κανείς.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

κολλημα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #121973 από maria111 στις 21 Ιουλίου 2013, 5:43μμ

maria111

Εικονίδιο
μέλος από: 21/7/2013
καλησπερα.εδω και αρκετο καιρο γνωρισα ενα παιδι.δεν εχουμε κοινους γνωστους η κατι τετοιο.απλα βγαινουμε στο ιδιο μερος.εγω ειμαι αρκετα κοινωνικο ατομο οποτε ειπα να του μιλησω.αλλα μετα αρχισε να μου αρεσει παρα πολυ.γνωριζομαστε πολυ λιγο καιρο και τον εχω δει συνολο 6-7 φορες.καθε φορα που καθομαστε μαζι μιλαμε γελαμε με πειραζει κλπ κλπ.αλλα δεν εχει δεξει καποιο σημαδι οτι του αρεσω στα σιγουρα.δεν ξερω αμα εχει κοπελα η οχι.απο οτι εχω καταλαβει οχι.να σημειωσω οτι ασχετα αν ειμαι κοινωνικη δεν μπορω να παω να του πω οτι μου αρεσει γιατι νιωθω οτι εκθετω τον εαυτο μου.θα εκτιμουσα μερικες συμβουλες πανω στο θεμα αμα μπορει να του αρεσω.γιατι συνηθως οσοι ειναι τριτοι στο θεμα βλεπουν τα πραγματα οπως ειναι.ευχαριστω:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121998 από coof στις 22 Ιουλίου 2013, 8:35μμ

coof

Εικονίδιο
μέλος από: 20/7/2013
δεν καταλαβα...εσυ τι θελεις?
να ειστε μαζι?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122001 από iPetroSS στις 23 Ιουλίου 2013, 1:33πμ

iPetroSS

Εικονίδιο
μέλος από: 21/7/2013
Μαράκι θα σου πώ το εξής....

Είχα γνωρίσει μια κοπελιά κάποτε με την οποία μιλούσαμε, γελούσαμε, την πείραζα μέχρι αηδίας, αλλά να σου πώ την αλήθεια δέν μου έκανε κλίκ, δέν ένιωθα κάτι. Στο τέλος μάλιστα, εκείνη το προχώρησε και τα φτιάξαμε για μερικούς μήνες.
Το θέμα είναι, δείχνει να νοιάζετε καθόλου για σένα; σου στέλνει κανένα μήνυμα; σου έχει πεί να βγείτε παρέα ξέρω γώ;

Άν ναί, τότε το πιθανότερο να του αρέσεις.

Την άποψή μου σου λέω....
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login