Μήνυμα στις 21/7/2013 στις 18:50 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:μπορεις να ρωτησεις καποιον κοινο γνωστο τον οποιο εμπιστευεσαι και ξερεις οτι δεν θα της το πει.αμα της ρωτησεις λογικα θα ψιλο καταλαβει κατι.αναλογα τον χαρακτηρα της και το πως θα της το πεις.κρινε εσυ τι ειναι καλυτερο να κανεις.Πήγαινε στο θέμα: Να κάνω κίνηση η όχι;
Μήνυμα στις 21/7/2013 στις 17:56 @Θ. Κλημεντίνη
το να προσκαλεις καποιον σπιτι σου δεν σημαινει απαραιτητα κατι.και εγω εχω πει σε εναν φιλο μου να ερθει σπιτι μου.αλλα απο την στιγμη που σου αρεσει προσπαθησε να της το δειξεις.οχι πιεστικα και το πιο βασικο μην κανεις καποια κινηση με το που πας σπιτι της.θα νομιζει οτι την θελεις μονο για σεξ η ακομα χειροτερα οτι πηγες εκει με αυτον τον σκοπο.εγω τουλαχιστον ετσι θα το καταλαβαινα.μαθε πρωτα αμα εχει σχεση και βλεπεις αναλογα.
Πήγαινε στο θέμα: Να κάνω κίνηση η όχι;
Μήνυμα στις 21/7/2013 στις 17:43 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπερα.εδω και αρκετο καιρο γνωρισα ενα παιδι.δεν εχουμε κοινους γνωστους η κατι τετοιο.απλα βγαινουμε στο ιδιο μερος.εγω ειμαι αρκετα κοινωνικο ατομο οποτε ειπα να του μιλησω.αλλα μετα αρχισε να μου αρεσει παρα πολυ.γνωριζομαστε πολυ λιγο καιρο και τον εχω δει συνολο 6-7 φορες.καθε φορα που καθομαστε μαζι μιλαμε γελαμε με πειραζει κλπ κλπ.αλλα δεν εχει δεξει καποιο σημαδι οτι του αρεσω στα σιγουρα.δεν ξερω αμα εχει κοπελα η οχι.απο οτι εχω καταλαβει οχι.να σημειωσω οτι ασχετα αν ειμαι κοινωνικη δεν μπορω να παω να του πω οτι μου αρεσει γιατι νιωθω οτι εκθετω τον εαυτο μου.θα εκτιμουσα μερικες συμβουλες πανω στο θεμα αμα μπορει να του αρεσω.γιατι συνηθως οσοι ειναι τριτοι στο θεμα βλεπουν τα πραγματα οπως ειναι.ευχαριστω:)
Πήγαινε στο θέμα: κολλημα |