Στείλε λεφτά στο ftou.gr
24 ώρες έχει η μέρα, 24 μπύρες έχει το καφάσι. Σύμπτωση;
Κυριακή, 6 Απριλίου

δεν ξερω τι θελει πραγματικα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #120993 από Epistimon στις 14 Ιουνίου 2013, 1:15μμ

Epistimon

Εικονίδιο
μέλος από: 14/6/2013
γεια σας παιδια θα παω δευτερα λυκειου και η κοπελα πρωτη λυκειου. μιλαμε καπου στον 1μισι χρονο και στην αρχη το ειχαμε παρει φιλικα...ο καιρος περασε και ηρθε η ωρα που τα φτιαξαμε και γινοταν η κατασταση ολο και καλυτερα...το προβλημα πιστευω δημιουργηθηκε απο τις φιλες της οι οποιες γινοντουσαν πολλες φορες αφορμη για να τσακωθουμε...το συζητησαμε και μου ειπε οτι εχω δικιο και οτι θα ξεκοψει με καποιες που την επηρεαζαν. προσφατα ειχαμε μια συζητηση με θεμα τι θα κανουμε εαν τσακωθουμε καποτε και μου ειχε πει οτι αν γινει αυτο θα πρεπει να προσπαθησουμε και οι 2 να τα ξαναβρουμε..επισης μου τονισε οτι δεν θελει να την ξεχασω ποτε και να σταματησω να νοιαζομαι για αυτη και γενικα να σταματησουμε να μιλαμε...εδω και 2 μερες την επαιρνα τηλεφωνο και δεν το σηκωνε και δεν απανταγε ουτε στα μηνυματα...ειχα στεναχωρηθει αρκετα και αφου ξαναδοκιμασα να την παρω τηλεφωνο το σηκωνει μια φιλη της και τελος παντων αφου συζηταγα με την φιλη της μου ειπε να μην ξαναπαρω σε αυτο το νουμερο...
(να σημειωσω οτι πιο παλια ειχαμε τσακωθει αλλα πολυ ελαφρα και τα ξαναβρισκαμε σε λιγες ωριτσες)εγω την ξαναπηρα πολλες φορες τηλεφωνο
και δεν απαντησε ουτε σε αυτα ουτε στα μηνυματα μου που ζητουσαν εξηγησεις...
μπορειτε να μου πειτε τι να κανω? να συνεχισω να την παιρνω η να μην την ξαναπαρω ποτε ξανα? μου ειναι αρκετα δυσκολο παντως να την βγαλω απο το μυαλο μου!
σας ευχαριστω για την υπομονη σας και περιμενω οποιαδηποτε απαντηση μου δωσετε!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120999 από Epistimon στις 14 Ιουνίου 2013, 5:56μμ

Epistimon

Εικονίδιο
παιδια απαντηστε εαν μπορειτε!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121004 από Jim123 στις 14 Ιουνίου 2013, 10:52μμ

Jim123

Εικονίδιο
μέλος από: 16/11/2011
Κι εμένα είχε γίνει κάτι παρόμοιο πριν 5 μήνες περίπου, ως που τελικά βρεθήκαμε από κοντά και μου είπε ότι δεν έχει να πει τίποτα και φερόταν σαν να είχα κάνει κάτι, ενώ 2 μέρες πριν γίνει αυτό είμασταν μια χαρά, στην τελική σταματήσαμε να μιλάμε.
Πάνε κάπου που συχνάζει συνήθως, βρες την, μίλησε της και βλέπεις ανάλογα. Εξήγησε της ότι σε μια σχέση είναι δύο άτομα και μόνο αυτά τα δύο άτομα καθορίζουν τι θα γίνει μέσα στην σχέση και όχι άλλοι που είναι τριγύρω, δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να ξεκόψει από της φίλες της, απλά πρέπει να τις εξηγήσει ότι θέλει να είναι μαζί σου και να μην τις λένε πως να φερθεί και τι να κάνει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121005 από Epistimon στις 14 Ιουνίου 2013, 11:02μμ

Epistimon

Εικονίδιο
ευχαριστω φιλε...αλλα πραγματικα εχει γινει περιεργη η κατασταση. πηγα σημερα εκει που συχναζει και δεν την βρηκα. την ξαναπηρα τηλεφωνο δεν το σηκωσε, το ιδιο και με τα μηνυματα! λες και δεν υπαρχω και με εχει γραψει χωρις να εχω κανει κατι!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #121010 από Jim123 στις 15 Ιουνίου 2013, 12:05πμ

Jim123

Εικονίδιο
μέλος από: 16/11/2011

Αποδεκτή απάντηση

Αν θες πάνε και αύριο, πάρε κάνα τηλέφωνο, αλλά χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω μάλλον οι φίλες της, της είπαν να κόψει από εσένα ή μάλωσαν επειδή είναι μαζί σου ή κάτι τέτοιο και απλά δεν έχει το θάρρος να σου πει να χωρίσετε.
Αν σε βοήθησα κάνε αποδεκτή.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121027 από paranoikos στις 15 Ιουνίου 2013, 3:33μμ

paranoikos

Εικονίδιο
μέλος από: 6/8/2012
φιλε αμα μπλεξεις με τις φιλες και δεν σε συμπαθησουν τελειωσε!! αυτη προφανως ακι σε σκεφτεται συνεχεια και θελει να σου απαντηση αλλα εχει τις αλλες τισ κοτες που ζηλευουν την πρωην σχεση σας και δεν την αφηνουν!! χεστην μην το προσπαθεις αλλο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121057 από Epistimon στις 16 Ιουνίου 2013, 10:53μμ

Epistimon

Εικονίδιο

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121058 από Epistimon στις 16 Ιουνίου 2013, 10:54μμ

Epistimon

Εικονίδιο
Έγραψε:(Epistimon@14 Ιουνίου 2013)
γεια σας παιδια μιλαμε...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121072 από rafakosree στις 17 Ιουνίου 2013, 3:16πμ

rafakosree

μέλος από: 17/6/2013
Μου είχε συμβει ακριβως το ιδιο...αλλα ζητησα απο μια φιλη της να μου πει ποτε θα βγουνε ...για να παω και εγω και πηγα με ενα αρκουδακι και λουλουδια..και απο τοτε δεν ξανα μαλωσαμε..της ειχα δωσει και μια καρτα που ελεγε οτι νιωθω..κανε και εσυ το ιδιο;) αν σε βοηθησα δωσε μου αποδεκτη
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login