Μου αρέσει,αλλά είμαι ερωτευμένος με άλλη
Μήνυμα #117914 από άσχετος στις 23 Φεβρουαρίου 2013, 8:39μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Τις τελευταίες μέρες,είμαι πολύ μπερδεμένος.Με θέλει μια από την τάξη,είναι καλό κορίτσι και ναι μου αρέσει.Αλλά είμαι ερωτευμένος,με μια άλλη(2 χρόνια),αλλά αυτή ποτέ δεν το εκτίμησε(από ότι κατάλαβα),έδωσα τα πάντα για αυτήν και αυτή,μόνο έπαιζε μαζί μου,γιατί έπεσα τόσο έξω,δεν της έκανα τίποτα και αυτή με πλήγωσε πολλές φορές,αλλά κάθε φορά την αγαπούσα όλο και πιο πολύ και έρχεται μετά από 2 χρόνια και μου λέει,πως δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι μεταξύ μας,έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου.Την αγάπησα όσο τίποτα και αυτή δεν έκανε τίποτα για αυτό...Γιατί να υπάρχει τέτοια αδικία,γαμώτο; Αυτή που με θέλει,είναι πολύ καλή της φίλη.Και εμένα μου αρέσει,αλλά δεν ξέρω πως να της το πω... Το πρόβλημα μου είναι πως είμαι ερωτευμένος ακόμα με την άλλη και αν μου ζητήσει κάτι η άλλη κοπέλα,δεν θέλω να την πληγώσω,εσείς τις πιστεύετε,ότι πρέπει να κάνω; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #117925 από theslown στις 23 Φεβρουαρίου 2013, 10:59μμ
Φίλε αυτή που είσαι ερωτευμένους σε έχει γραμμένο από ότι κατάλαβα οπότε πρέπει να την ξεχάσεις. Και η καλύτερη ευκαιρία να την ξεχάσεις είναι να κανείς κάτι με την άλλη . Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #117932 από kalakalatom@@to στις 24 Φεβρουαρίου 2013, 12:30πμ
![]() |
το ιδιο ειχα παθει και εγω κολημενος με μια 2 χρονια .. αδικα περιμενα , μην το σκεφτεσαι καν φτιαξα με την αλλη , και φιλε ξεχασε την αλλη δεν αξιζει ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |