Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σε περίπτωση φωτιάς μη χρησιμοποιείτε ασανσέρ. Απλά πηδήξτε!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Καλοκαιρι-σχεση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #115559 από KwnstantinosS στις 05 Ιανουαρίου 2013, 1:13μμ

KwnstantinosS

banned
μέλος από: 27/11/2012
Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι συνεχεια μια κοπελα που οι γονεις μας ειναι φιλοι και το καλοκαιρι την ειχα συναντηση καποιες φορες ......αυτη μενει αρκετα km πιο μακρια απο εκει που μενω...πραγματικα ειναι πολυ εξυπνη ,ωριμη και μ αρεσει γενικοτερα παρα πολυ......απλως ειναι πρωτη λυκειου και εγω τριτη......και σκεφτομαι εγω τωρα δυο ζητηματα...........1)το καλοκαιρι αυτο να κανω σχεση????(αν κανω θα ειναι με αυτη ).......2)αυτη ειναι 2 χρονια μικροτερη και εγω θα εχω τελειωσει ,αξιζει να κανω σχεση με τοσο μικρη????αλλα μ αρεσει πολυ......θα την παντρευτω αυτη την κοπελα μολις μεγαλωσω :P xaxa
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115592 από jasonosaj στις 05 Ιανουαρίου 2013, 8:28μμ

jasonosaj

Εικονίδιο
μέλος από: 27/10/2010
απαξ και αρεσει σε σενα, να μην σε νιαζει τιποτα αλλο ;) αρχικα η διαφορα ηλικιας αναμεσα σας δεν ειναι τραγικη!! πολλα αγορια 3ης λυκειου ειναι σε σχεση με μικροτερες κοπελες απ´το λυκειο.και επισης αφου ειναι ωριμη δεν υπαρχει κανενα προβλημα.το καλοκαιρι αφου τελειωσεις και χρονο θα εχεις ,ανετα κανεις σχεση με οποια θελεις. γνωμη μου ειναι ομως μην κολλας στο θεμα της σχεσης :) βγες μαζι της, σιγουρεψε πως συνεχιζει να σου αρεσει και αφου φασωθειτε γιατι να μην προχωρησεις και σε σχεση μαζι της αααα πολυ σημαντικο ομως, καλο θα ταν να της μιλουσες που και που ειτε απο μηνυματα ειτε απο φβ , απλα για να μην φας ακυρο και γενικα να μην της ερθει ξαφνικο ! για να μην σου πω μην κανει κατι με αλλον.

αυτα απο μεναααα ελπιζω να σε βοηθησα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115606 από KwnstantinosS στις 06 Ιανουαρίου 2013, 12:46πμ

KwnstantinosS

banned
Ναι ξερω ,δεν βιαζομαι σε αυτα τα θεματα.....παιδια πειτε μ και αλλες αποψεις....
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #115841 από anna.pam στις 08 Ιανουαρίου 2013, 10:19μμ

anna.pam

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 4/1/2013

Αποδεκτή απάντηση

Δεν έχει σημάδια η ηλικία άμα σου αρέσει προχωρά οταν τα έφτιαξα με το αγορι μου ηταν 16.06.08 ημ ου ν 14 και αυτος 18 είμαστε 4 χρονιά μαζί σηζουμε και έχουμε ολοκληρομενες σχέσης τες πα μν το τραβάω στειλτης κανένα μήνυμά πάρε και κανενα τηλέφωνο και πλυσιασε την;-)
και το καλοκαίρι ποτ θα είστε μαζί θα μπορούσατε να εχεται μία χαρα σχέση:D
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #115847 από KwnstantinosS στις 08 Ιανουαρίου 2013, 11:01μμ

KwnstantinosS

banned
Δικιο εχεις ......ουτε καν το τηλεφωνο της δεν εχω αλλα θα το παρω.....ειναι πολυ τελεια .....ολο την σκεφτομαι.....αλλα τωρα προεχουν οι πανελληνιες :S...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login