Μήνυμα στις 29/1/2013 στις 19:52 @Θ. Κλημεντίνη
okey ακουστε πως εχει το πραγμα, ειμασταν μαζι για 1 μηνα περιπου και χωρισαμε για εναν χαζο λογο῎παρεξηγηση.στο φβ καποια στιγμη αρχισε να μου μιλαει, και μιλαγαμε χαλαρα καποια μερα κατι της ειπα sto chat για πλακα, και το πηρε στα σοβαρα και ειναι σαν να μου κραταει μουτρα.και μετα απο 2 μερες περιπου τησ στελνω στο φβ αν εχει γυρισει(γιατι ειχε παει καπου διακοπες τα χριστουγεννα)δεν προσπαθησα να της ξαναστειλω γιατι δεν μπορω μονο εγω να προσπαθω... παμε στο ιδιο σχολειο , οποτε την βλεπω συχνα αλλα παντα απο μακρια και αν τυχων ειμαστε κοντα ,ο ενας αγνοει και αδιαφορειτον αλλον.αλλα δεν εχουμε μιλησει καθολου απο τοτε...αλλα ακομα μου αρεσει ,γιατι η σχεση μας ειχε τελειωσει χωρις λογο .επισης ξερω οτι δεν ειναι τωρα σε σχεση(μαλλον) και ουτε ηταν οσο ειχαμε χωρισει...) επισης σε φωτογραφιες της στο φβ γραφει συνηθως περιγραφες που μαλλον πηγαινουν σε μενα, σε φαση θελω να τα ξαναβρουμε. η απορια μου: να αρχισω να της ξαναμιλαω απο φβ? να περιμενω απο αυτην ? γενικα τι μπορω να κανω, αλλα δεν θελω σε καμια περιπτωση να τρεχω πισω της αυτααα:p Πήγαινε στο θέμα: την θελω ακομα!
Μήνυμα στις 7/1/2013 στις 08:57 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:κοιτα , απ τη στιγμη που ειστε τοσες ωρες μαζι ,σου μιλαει για τον γκομενο της και δεν τρεχει τιποτα σεξουαλικο μαζι σας, κατα 90% των περιπτοσεων σε εχει δει φιλικα.θα σου ελεγα να μην δοκιμασεις καν να την φιλησεις γιατι αυτο μπορει να χαλασει και την σχεση της και την φιλια σας, και εκεινη μετα στο μυαλο της , θα κατηγορησει εσενα και για τα 2.προσωπικα σου προτεινω να συνεχισετε να ειστε φιλοι δηλαδη οπως ειστε τωρα (αν το αντεχεις εσυ αυτο φυσικα). αν οχι , απομακρυνσου σιγα σιγα απο διπλα της, για να αναγκαστεις να την ξεχασεις και ψαξε να βρεις καποια αλλη .αλλα οπως το λες εσυ θες να παραμεινει διπλα σου αρα , απλα ξεχασε το ερωτικο κομματι μαζι της, πες της να σου γνωρισει καποια ομορφη φιλη της( και εκει πχ οταν της το πεις αυτο μπορεις να δεις αντιδρασεις , δηλαδη αν ζηλεψει θεωρητικα ενοιωθε κατι για σενα περα απ το φιλικο ;) αν οχι, απλα επιβεβαιωνει τ'οτι σε εχει δει φιλικα...αυτα απο μενααα , ελπιζω να βοηθησα :) Πήγαινε στο θέμα: Αν μου πει όχι, χαλάει η φιλία μας.
Μήνυμα στις 5/1/2013 στις 20:35 @Κλάψιμο
αν σου αρεσει καποιο κοριτσι απο αυτα του φροντιστηριου η αυτα του σχολειου, την απλη σχεση συμμαθητων καντην κατι παραπανω ;) δειξε ενδιαφερον σπασε το τυπικο κομματι του διαλογου( πχ ηταν δυσκολες οι ασκησεις σημερα , τι ειχαμε bla bla )πες κατι προσωπικο και σχεση να μην εχει με αυτα που θα ελεγες συνηθως δειχνει οτι ξεχωριζεις, αν με ολες τις κοπελες που μιλας , δεις οτι καποια ανταποκρινεται καλυτερα απ τις υπολοιπες , παρε το κινητο της,φβ της και μιλα της και απο κει αλλα χαλαρα, μην φανει οτι εισαι απελπισμενος γιατι αυτο θα την ξενερωσει, αν ολα πανε καλα, κανονιζεις και βγενεις μαζι της, ευκολο μερος για να προκυψει μια φαση , ειναι να πανε cinema ;) και τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους
Πήγαινε στο θέμα: γιατι
Μήνυμα στις 5/1/2013 στις 20:28 @Θ. Κλημεντίνη
απαξ και αρεσει σε σενα, να μην σε νιαζει τιποτα αλλο ;) αρχικα η διαφορα ηλικιας αναμεσα σας δεν ειναι τραγικη!! πολλα αγορια 3ης λυκειου ειναι σε σχεση με μικροτερες κοπελες απ´το λυκειο.και επισης αφου ειναι ωριμη δεν υπαρχει κανενα προβλημα.το καλοκαιρι αφου τελειωσεις και χρονο θα εχεις ,ανετα κανεις σχεση με οποια θελεις. γνωμη μου ειναι ομως μην κολλας στο θεμα της σχεσης :) βγες μαζι της, σιγουρεψε πως συνεχιζει να σου αρεσει και αφου φασωθειτε γιατι να μην προχωρησεις και σε σχεση μαζι της αααα πολυ σημαντικο ομως, καλο θα ταν να της μιλουσες που και που ειτε απο μηνυματα ειτε απο φβ , απλα για να μην φας ακυρο και γενικα να μην της ερθει ξαφνικο ! για να μην σου πω μην κανει κατι με αλλον. αυτα απο μεναααα ελπιζω να σε βοηθησα Πήγαινε στο θέμα: Καλοκαιρι-σχεση
Μήνυμα στις 2/1/2013 στις 10:33 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα ειναι πολυ πιθανο να σε εχει δει φιλικα και η δευτερη... τουλαχιστον αυτο φανερωνει το να ειναι ερωτευμενη με καποιον αλλον και παρολαυτα να ειστε ολο αγκαλιες κλπ. προσωπικη μου αποψη ειναι να μαθεις αν η πρωτη ζηευει γιατι της αρεσεις, η γιατι την ενοχλει απλα που εισαι με καποια αλλη λογω εγωισμου της ιδιας. αν ζηλευει λογω του πρωτου , εισαι τυχερος γιατι αν αρχισετε και μιλατε παλι και δεν την αποφευγεις τοσο θα μπορουσεσ να κανεισ κατι μαζι της.. Με την προυποθεση ομως , οτι θα πετας υπονουμενα και γενικα θα δειχνεις οτι την βλεπεις ερωτικα και οχι φιλικα... αλλιως θα φας και τριτο ακυρο απ αυτην... αυτο που μπορεις να κανεις, προτου απορριψεις την μια, ειναι να σιγουρεψεις οτι τουλαχιστον η αλλη θα ειναι ψημμενη και θα θελε να κανει κατι μαζι σου...Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμένος με δυο
Μήνυμα στις 2/1/2013 στις 10:23 @Θ. Κλημεντίνη
οχι δεν το προσεγγιζω παντα με τον τροπο που περιγραφω παρα πανω...ετυχε να εξεληχθει ετσι η κατασταση αυτη την φορα... και συμφωνω μαζι σου οτι πρεπει να την γνωρισω πρωτα αλλα πως να καταλαβω αν αξιζει ,μεσα σε σχεση ενος μηνα... δεν προλαβα να μαθω πολλα.... ειναι και σαν χαρακτηρας πιο κλειστη και δεν ανοιγεται ευκολα... ενας λογος που πηγα με οποια να ναι μετα απ αυτην ηταν επειδη με χωρισε αρχικα απο μηνυμα, με ενα απλο: θελω να χωρισουμε , χωρις να δωσει τον παραμικρο λογο η αιτια, και χωρις να εχει συμβει κατι μεταξυ μασ, και μετα που εμαθα το γιατι, τσαντιστηκα, γιατι τουλαχιστον θα μπορουσε να το συζητησει πρωτα , εστω να το αναφερει...και εγω εκανα την βλακια να της απαντησω ενα οκ , Χωρις να ρωτησω να μαθω τον λογο,γιατι λεω οτι αφου δεν μπηκε στον κοπο να μου τον πει η ιδια, γιατι να το κανω εγω;.. ο εγωισμος...
Πήγαινε στο θέμα: κι ομως κολλημενος
Μήνυμα στις 1/1/2013 στις 23:09 @Θ. Κλημεντίνη
giati nomizeis oti emai "anwrimos" kai paw me diafores... giati mporei mia apo autes na to a3izei ... den mporw na to mathw auto an dn prospathisw... prostoparwn eimai kollimenos me tin dikia mou ennoia
Μήνυμα στις 1/1/2013 στις 12:38 @Θ. Κλημεντίνη
αφου δεν γνωριζονται και οι 3 μεταξυ τους τη σημασια εχει εφοσον δεν εχει επιγνωση η μια , για το τι κανω με την αλλη.και δεν εκανα κατι με μια κοπελα για να ζηλεψει η αλλη... επειδη μου την εδωσε αυτο που μου ειπαν , δηλαδη οτι εκανε κατι με καποιον αλλον, εκανα κατι με μια και προεξυψε να ζηλεψει η πρωην...
Μήνυμα στις 30/12/2012 στις 20:29 @Θ. Κλημεντίνη
συνεχιστε να μιλατε απο φβ και οχι μονο και απο κοντα , ειναι ακομα καλυτερο και αληθυνο απλα να 3ερεις οτι αφου δεν εκανε κινηση στο παρτυ , δυσκολα θα σε προσεγγυσει αυτος απο κοντα στο σχολειο, αρα πετα καμια σποντα τυπου: παμεε για ταινια, να βγουμεε αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις εσυ παντα την κινηση .. πρεπει να καταλαβει οτι και αυτος πρπ να κανει κατι αυτααα ... ελπιζω να βοηθησα :D !!! Πήγαινε στο θέμα: Πάρτυ.Να κάνω κίνηση?βοήθειααα
Μήνυμα στις 30/12/2012 στις 20:23 @Θ. Κλημεντίνη
προσπαθησε να αποφευγεις να βρισκεσαι μαζι με τον κολλητο του αγοριου σου.. αποστασιοποιησου απο την παρεα του , και μεινε με το αγορι σου.. επισης αν σε ρωτησει το αγορι σου γιατι το κανεις αυτο, εξηγησε του το τι συμβαινει.. και γιατι το κανεις.. αν καταλαβει , αξιζει να συνεχισετε να ειστε μαζι αν οχι , δεν ηταν αρκετα σοβαρος για σενα.. επισης υπαρει και το ενδεχομενο το αγορι σου να ζηλεψει απ ολο αυτο ,αλλα με τον καλο τον τροπο και αυτο θα ειναι υπερ σου ;) cheeerrsss
Πήγαινε στο θέμα: ερωτευμενη με τον λαθος ανθρωπο.. |