Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Δεν τό 'κανα εγώ! Κανείς δε με είδε να το κάνω! Δεν μπορούν ν' αποδείξουν τίποτα! (Bart Simpson)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Δεν ξερω αμμα με γουσταρει

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #113162 από marinabonataki στις 26 Νοεμβρίου 2012, 10:37μμ

marinabonataki

Εικονίδιο
μέλος από: 26/11/2012
Εδω και 3 μηνες μου αρεσει ενα αγορι.Παμε στο ιδιο σχολειο ιδια ταξη αλλα διαφορετικο τμημα.Πριν του πω πος μου αρεσει ολο με κοιτουσε,μιλουσαμε,καναμε παρεα,αλλα νομιζω πως με γουσταρε γιατι παντα οταν περναω απο διπλα του παντα γυρναει και μου χαμογελαει.Ομως σε ενα διαλλυμα πριν 1 μηνα περιπου του ειπα να ερθει στην ταξη για να του μιλισω εντομεταξη ειχα τρομερο ανχος τελοςπαντων του ειπα πως μου αρεσει και μου λεει:τι θες να κανω εγω για αυτο?Και του απανταω τιποτα απλως ηθελα να στο πω.Εντομεταξη ηταν ολα τα κοριτσια του τμηματος μου εξω απο την ταξη και κρατουσαν πορτες και παραθυρα για να μην φυγει και σε καπια φαση μπενουν ολες μεσα τον κρατανε και φωναζαν να μου πει πως αισθανετε για μενα και τετια πραγματα.Ειχα γινει τελιος ρεζιλη!!!Αλλα δεν καταλαβενω κατι μετα αποσα του εκανα συνεχιζει και μου μιλαει, με κοιταει και τετια,κατι ασχετο τωρα πριν 4 μηνες γραφτικα με την κολλυτη μου πολο και εγω δεν ηξερα πως ηταν και αυτος στο πολο και την πρωτη μερα που με βλεπει μου χαμογελαει και μου λεει:γραφτικες πολο?Ωραια θα βλεπομαστε!Συγγνομι πρεπει να φυγο εχω προπονιση τα λεμε για και καλη αρχη.Τον ευχαριστισα και του χαμογελαω και τον χερεταω α και κατι αλλο επιδι εχει καπως μακρυ μαλλι μολις με βλεπει παντα κανει μια κινηση με το κεφαλι του και τα μαλλια του πανε ολα στο πλαι.(Σορρυ αμμα δεν το καταλαβατε λιγο το τελευτεο)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #113164 από marinabonataki στις 26 Νοεμβρίου 2012, 10:48μμ

marinabonataki

Εικονίδιο
α ξεχασα παω εκτη δημοτικου και ειμαι 12 χρονων.Το ξερω πως ειμαι καπως μικρη αλλα δεν φτεω!!Μου αρεσει πολυ o Νικος!!! :/// <33(ετσι τον λενε)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #113243 από Giannis K. στις 27 Νοεμβρίου 2012, 10:52μμ

Giannis K.

Εικονίδιο
μέλος από: 27/11/2012
Ναι σκατο..σε γουσταρει!! τωρα το γαλα απτην μανα συ κ αντε
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #113244 από Troller στις 27 Νοεμβρίου 2012, 11:15μμ

Troller

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/9/2012

Αποδεκτή απάντηση

Έγραψε:(Giannis K.@27 Νοεμβρίου 2012)
Ναι σκατο..σε γουσταρει!! τωρα το γαλα απτην μανα συ κ αντε

σιγα εσυ ρε μεγαλε...μαγκα του υπολογιστη...που θα την πεις στην κοπελια...μεγαλωσες αποτομα ε??ποσο χρονων εισαι ρε γελειε...??οχι οτι εγω ειμαι μεγαλος...σε λιγο γινομαι 17 αλλα τουλαχιστον εχω την γαμημενη οριμοτητα να μην ειμαι τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ οσο εσυ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #113292 από xamenos στις 28 Νοεμβρίου 2012, 7:36μμ

xamenos

Εικονίδιο
banned
κοπελιά πίστεψε με, σε γουστάρει ο τύπος

!αν δεν σε γούσταρε δεν θα σε μιλούσε

!το τι θες να κάνω το είπε επειδή κόμπλαρε.το εχω πάθει και εγώ αυτό αρκετές φορές

!ρεζίλι δεν έγινες.Ρεζίλι θα γινοσουν όταν σε έριχνε άκυρο.

!μην του τα λες στο σχολείο.για αρχή να του τα λες μέσω μηνύματος στο κινητό ή μέσω φεϊσμπουκ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #113344 από paranoikos στις 29 Νοεμβρίου 2012, 5:01μμ

paranoikos

Εικονίδιο
μέλος από: 6/8/2012
Λοιπον καλη μικρη μου φιλη... τον αδελφο μου τον λενε νικο...χααχχααχ δεν παιζει να ειναι αυτος ομως... και ειναι και στην ιδια υλικια με σενα... αμα θες πες μου το ονομα σου μημπως σε βοηθησω... ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #113354 από Giannis K. στις 29 Νοεμβρίου 2012, 9:43μμ

Giannis K.

Εικονίδιο
μέλος από: 27/11/2012
Τρολερ....ειμαι 24 κ ειναι πολυ μικρη για μαλακιες τετοιες για αυτο το λεω!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114453 από marinabonataki στις 15 Δεκεμβρίου 2012, 10:59μμ

marinabonataki

Εικονίδιο
Με λενε Μαρινα και ευχαριστω xamenos xarris21 και troller :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114454 από marinabonataki στις 15 Δεκεμβρίου 2012, 11:03μμ

marinabonataki

Εικονίδιο
Α και αμμα δεν σου αρεσε αυτο που εγραψα gianni k. να μην το σχολειαζες!Α και δεν θα σου δωσω και λογαριασμο για το τι θα κανω!Και αυτα που κανω δεν ειναι μαλακιες!Μαλακιες κανεις εσυ και εισαι και μαλακας γιατι επειδι εισαι 24 νομιζεις πως εισαι βασιλιας!Ουτε τα αγορια στην ταξη μου δεν ειναι ετσι!Ωρεα οριμοτιτα και σοβαροτητα πηρες στο σπιτι σου!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114455 από marinabonataki στις 15 Δεκεμβρίου 2012, 11:09μμ

marinabonataki

Εικονίδιο
Α και Gianni K. εχω αδερφο στην ηλικια σου και ειναι κυριολεκτικα πιο οριμος και με σεβασμο απο σενα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login