Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 19:49 @Sex
σου είπα είναι στην ουροδόχο κύστη
Πήγαινε στο θέμα: ΤΡΟΠΟΙ ΜΑΛΑΚΙΑΣ !!!
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 19:14 @Sex
δεν κοροϊδεύω.η τυπισσα από πάνω μας κοροϊδεύει.γεμίσαμε με τρόλλ της δεκάρας της φίλης μου κανονικά άσπρα είναι Σταματάω το οφ τοπικ Πήγαινε στο θέμα: προς κοριτσια
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 18:45 @Sex
η διαδικασία αυτή είναι σκέτη καυλα.την σκέφτομαι και χυνω
Πήγαινε στο θέμα: μπαϊσεξουαλ
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 18:41 @Sex
giannis_livanos να καυλωσεις θες και ρωτάς αν τα κατάπιε;
Πήγαινε στο θέμα: στοματικος ερωτας
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 18:39 @Sex
Τα δικα μου δεν είναι καφέ.είναι μπλε έλεος κουκλίτσα μου Πήγαινε στο θέμα: προς κοριτσια
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 18:33 @Sex
συμβουλή 1 Μην βλέπεις τσόντες πριν την γαμησεις Συμβουλή 2 Μην τραβάς μαλακία πριν την γαμησεις Συμβουλή 3 απαλλάξου από το άγχος.σκέψου ότι θα την ικανοποιήσεις Συμβουλή 5 Πολλά προκαταρκτικά Συμβουλή 4 Στην τελική πάρε κανένα βιαγκρα Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με στυση βοηθηστε αν μπορειται
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 18:29 @Sex
αννα εμένα λες;πίστεψε με το εχω κάνει
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 16:38 @Sex
γλυφομουνι δεν κάνω ξανά με τίποτα Καθώς έκανα, η γκόμενα έβγαλε ουρά.της έφυγαν λίγα καταλαθος.πολύ λίγα. Ντραπηκε μεν αλλά... Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 16:34 @Κλάψιμο
λοιπόν αρχικά πες τους γονείς σου ότι θα είναι καλύτερα να περάσεις εκεί που θες. Πολλοί γονείς παραπλανούν και πιέζουν τα παιδιά να περάσουν σε κάποιο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο. Το αποτέλεσμα;να μην σε αρέσει εκεί που σε έστειλαν οι γονείς σου και να τα παρατήσεις. Δηλαδή τζάμπα κόπος Περνάμε στους βαθμούς.όλοι έτσι είναι.στο γυμνάσιο μπαίνουν καλοί βαθμοί και στο λύκειο πέφτουν.μην σε ανησυχεί αυτό.δώσε βαρύτητα στα μάθηματα κατευθύνσεις και κρατά δυνάμεις για την τρίτη λυκείου. Τέλος ας περάσουμε στις σχέσεις και στους φίλους. Αν νιώθεις μόνος όπως λες,βγες καμία βόλτα με τους φίλους. Αν γουστάρεις την κοπέλα πες της τό.μην μένεις εκεί γιατί έτσι δεν θα κανείς τίποτα πότε. Έτσι την πάτησα και εγώ με γκόμενα.δεν έλεγα τίποτα.ντρεπόμουν και επικρατούσε λιγάκι άγχος.και τι κατάλαβα;την έφαγε άλλος. Πήγαινε στο θέμα: Προβλήματα
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 16:27 @Θ. Κλημεντίνη
εγώ λέω να τον αντισταθείς.παιξτο και εσυ σκληρή Υ.γ. Απορώ γιατί αυτό το θέμα είναι στην κατηγορία σεξ.μεταφορά στην κατηγορία για κλάψιμο είναι καλύτερα Πήγαινε στο θέμα: Μου σπαει τα νευρα |