Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Γάμος: Ο σκουπιδοτενεκές του έρωτα.
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου

Νεα σχεση-Τι ψαχνει;;;

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #112023 από petalouditsa στις 02 Νοεμβρίου 2012, 4:38πμ

petalouditsa

Εικονίδιο
μέλος από: 15/10/2012
Γεια σας...Να μπω αμεσως στο θεμα....ειμαι φοιτητρια κοντα στη θεσσαλονικη και γνωρισα προσφατα ενα παιδι απο το μερος που φοιτω ο οποιος ομως ειναι στρατιωτικος με βαθμο,λιγο πιο μακρια...ειχαμε γνωριστει στο ιντερνετ,με ελεγε μωρο κουκλακι κλπ χωρις να με ξερει και τσακωνομασταν γι αυτο....καποια στιγμη ειχαμε κοψει να μιλαμε,μετα κατι κοινα προβληματα μα εφεραν κοντα....ηρθε στην πολη του οπου φοιτω εγω και ενα βραδυ που θα εβγαινε μου ειπε να παω....μετα απο πολυ σκεψη πηγαμε σ ενα κλαμπ με την παρεα του...στην ηλικια μου(στα 21)απο τοτε μιλαμε καθε μερα....δειχνει σοβαρος αλλα ωρες ωρες κανουμε παιδιαρισματα,τσακωνομαστε για το παραμικρο,πεταει κατι σποντες οτι δεν θα τον ανεχτω επειδη ειναι ζηλιαρης,κυκλοθυμικος κλπ,αρπαζομαστε και μετα παλι ολα οκ....ακομη δεν τα εχουμε...με ρωταει και του ζητησα να το παμε πολυ χαλαρα....kai polles φορες φερνει την κουβεντα εκει να δει τι αποφασισα...βεβαια εχουμε μπει και σε βαθυτερα θεματα,κι ενω ξερει οτι εχω προχωρισει οταν μιλαμε στο τηλ λεει οτι θα περιμενει,δεν κερατωνει(μου εξηγει τους λογους)κλπ....μετα μου λεει,αν κανω κατι θα το πω,η θα χωρισω για καποια αλλη αλλα δεν το κανω γιατι δεν μου αρεσει να ππληγωνω...εχω ακουσει κ εχω παθει τοσα πολλα που ειμαι γεματη αμφιβολιες....αντιθετα οταν μιλαμε σε μνματα μου λεει να με φιλησει,οτι εγω χανω που δν τον αφηνω να με αγγιξει κλπ....(φαινεται κ λιγο ψωνιο απο χαρακτηρα επειδη λεει ολο εκανε σχεσεις με μεγαλυτερες)απο εκεινη τη μερα που βρεθηκαμε για μια βολτα εφυγε και δεν ξαναβρεθηκαμε.....τωρα περιμενω να παρει αδεια για να ερθει κ μετα να προσπαθησουμε να το ρυθμισουμε.....τι πιστευετε απο ολα αυτα....ειναι φυσιολογικο να με φαντασιωνεται μεσα στην 1η εβδομαδα?ενω λεει πως του αρεσω που ειμαι προσσγειωμενη....πιστευετε οτι θελει μονο σεξ?(απ την αλλη μου λεει οτι αν ηθελε αυτο θα το εβρισκε αφου ζει σε μεγαλη πολη)γενικα εχω ασχημη γνωμη για τους στρατιωτικους παρολο που αυτος ειναι γνωστος κ προς τ παρον δν εχω ακουσει τπτ κακο,αλλα δενομαι ευκολα δινω πολλα και φοβαμαι μην πληγωθω....τι γνωμη εχετε για ολα αυτα...???εχω αναγκη μια σχεση,και απο το τηλ μου φερεται καλα(ειναι ομως αρχη ακομη και δεν θελω να ειναι ετσι μεχρι να φτασω στο κρεβατι του οπως ολοι σχεδον)...να δοκιμασω η να το αφησω?με τραβαει,κι εγω τον σκεφτομαι καπως αλλα δε αναφερω τπτ,δεν θελω να δινω την εντυπωση της ευκολης...ειμαι πολυ μπερδεμενη,βοηθηστε σας παρακαλω....αυτο το ιντερνετ μας εχει καταστρεψει με τις τυφλες γνωριμιες...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112031 από petalouditsa στις 02 Νοεμβρίου 2012, 3:44μμ

petalouditsa

Εικονίδιο
καμια αποψη??????
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112038 από paranoikos στις 02 Νοεμβρίου 2012, 6:15μμ

paranoikos

Εικονίδιο
μέλος από: 6/8/2012
κοιτα ... εγω ειμαι 14ρα... αλλα γνωμη μου ειναι οτι ολοι οι στρατοκαυλοι εχουν αποθημενα απο γονεις καταπιεσεις και τετοια... αν δεν τρελενεσαι και εσυ για πανρτυ του μην μπλεξεις... αν ομως εισαι ερωτευμενη μαζι του... γιατι οχι!!! αν ειναι οντωςψωνιο... περαστηκα σ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112120 από petalouditsa στις 04 Νοεμβρίου 2012, 9:55πμ

petalouditsa

Εικονίδιο
Καταπιεσεις ζουμε ολοι,και ολοι εχουμε προβληματα...εγω του ειπα μπορω να τον βοηθησω αλλα δεν θελω να ξεσπαει πανω μου...εχει αυστηρο υφος και νευριαζει ευκολα,ναι δεν ειναι και η πιο απλη δουλεια,αλλα κ εμεις δε χρωσταμε τιποτα.....δε εχει σημασια αν ειμαι ερωτευμενη η οχι,για να μπλεξω και να πληγωθω......αρχιζω να πιστευω οτι πιο πολυ ψαχνεται για σεξ....δεν λεω οτι θελει μονο αυτο αλλα ολο στο πονηρο το παει.....εγω ξενυχταω για χαρη του,να του κρατησω παρεα,να τον καλοπιασω,να τον βοηθησω........300 αντρες να μου βαλεις στη σειρα με τους πιο μαλακες θα μπλεξω :( δεν ξερω τι να κανω πια...αρχισα να κανω ονειρα και να δενομαι..θελω να δοκιμασω αλλα φοβαμαι.....βεβαια δεν του δινω πατηματα να μ εκμεταλλευτει,γιατι βλεπω οτι για να ερθει να με δει δεν θα κανει λεει 200 χιλιομετρα μονο για να κανει μια βολτα με το κοριτσι που παιζεατι κατι...με εχει μπερδεψει....τωρα δεν ξερει αν θα ρθει γιατι δεν εχει λεφτα....τι να παιζεται αραγε....τα εννοει,με δουλευει,η με δοκιμαζει να δει ποσο θελω να συναντηθουμε?(τα κανει κατι τετοια)....κι οσο για το στρατοκαυλους θα συμφωνησω,ειδικα αυτοι ολο σεξ θελουν μπας κ αποβαλλουν τα νευρα...εσυ μ ποια εννοια τους χαρακτηρισες ετσι?αλλες γνωμες παιδια?παρομοιες εμπειριες???
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112165 από Nicolas στις 05 Νοεμβρίου 2012, 10:04πμ

Nicolas

Εικονίδιο
μέλος από: 26/4/2007
Γεια σου, εγω λοιπον ειμαι 31 (κοινως η αποψη μου ισως να μετρησει για εσενα λιγο περισσοτερο) και σου το λεω απλα και ομορφα με μια προταση:

Θελει μονο σεξ μιας νυχτας η οποτε γουσταρει και μπορει.

Αν λοιπον εσυ ψαχνεις καποιον να σε παρει αγκαλια να δεις το ηλιοβασιλεμα και να σου πει δυο γλυκες κουβεντες αυτος δεν κανει. Και για να το κανουμε και λιγο γενικοτερο φανταροι/στρατιωτικοι δεν ειναι για πολυ σοβαρα πραγματα, παντα φυσικα με καποιες εξαιρεσεις που ομως λογω της ηλικιας του δε νομιζω να ισχυει στην περιπτωση σου.

Επειδη δε σε βλεπω να ψαχνεσαι για σεξ κοψ'το πριν το μετανοιωσεις και κανε κι ενα καλο στον εαυτο σου, μην μιλας και μη δινεις προσωπικα σου στοιχεια σε κοσμο που δεν γνωριζεις. Αλλο γνωρισα εναν σε ενα καφε μπαρ κλαμπ αλλο γνωρισα εναν στο ιντερνετ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112180 από petalouditsa στις 05 Νοεμβρίου 2012, 7:34μμ

petalouditsa

Εικονίδιο
εχεις απολυτο δικιο!!!!καθε μερα ειμαστε μεσα στα προβληματα και στα νευρα....ολη μερα φασαριες και τσακωμοι για το τιποτα....βεβαια,ομολογω οτι στην αρχη αυτο εψαχνε...μεχρι που του εκοψα τον αερα,ουτε να μιλαει βρωμικα ουτε τιποτα.....ομως εξακολουθουμε να επικοινωνουμε και περιμενω να ερθει την παρασκευη να βρεθουμε πρωτη φορα να δουμε αν θα βγαλουμε καμια ακρη.....τωρα μου εδειξε οτι αλλαξε σταση,δηλαδη προσπαθει να ειναι πιο ηρεμος,εχει καλο λογο,μου δινει υπερβολικη σημασια,και δεν μου δειχνει πλεον να επιμενει στο κρεβατι...ισως στην αρχη να ηταν μια διαφημιση εαυτου....κανει κινησεις,παιρνει τηλεφωνα,ζηταει συγνωμη και προσπαθει να βρει το λαθος του....με εχει μπερδεψει λιγο αυτος ο εαυτος....απο την αλλη λεει καποια πραγματα που ειναι απολυτα λογικα ενω εγω αντιθετα σπαζομαι με αυτα(πχ που βγαινω εξω πολυ αργα,ενω εκεινος δουλευει και δεν κανουμε την ιδια ζωη)και μου λεει οτι ενας σωστος αντρας απο αυτα τα μερη,που δεν θελει μια φοιτητρια να περασει τις μερες του,προσπαθει να τη φερει λιγο στα νερα του,ο αλλος που δεν δινει βαση σε αυτα ισως απλα να θελει μια προσωρινη καλη διασκεδαση με μια κοπελα μονη σε ξενο τοπο και απροστατευτη...σιγουρα σε πολλα εχει δικιο,ασχετο πως εγω δεν θελω να τον παραδεχτω μην του δωσω πολυ αερα και περναει μονο το δικο του.....συνεπως,μετα απο αυτες τις εστω προσωρινα αλλαγες,ειναι σωστο να εχω μια επικοινωνια μαζι του να δω αν οντως αλλαξε κι αν εχει καλο σκοπο?εκεινος κανει τωρα τα πρωτα βηματα να ερθει και με ξεκαθαρισμα οτι δεν ψαχνω αμεσως για το κατι παραπανω......να συνεχισω την επικοινωνια εως ννα βρεθουμε να δω τι θα βγει?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112190 από Nicolas στις 06 Νοεμβρίου 2012, 9:21πμ

Nicolas

Εικονίδιο
Αν ρωτας την αποψη μου, ειναι η ιδια που σου ειπα. Ισως να αλλαξε δρομο προς το κρεβατι...οχι ομως και στοχο που παραμενει σιγουρα ο ιδιος. Με ενστολους μην περιμενεις τιποτα καλυτερο. Ποσο απο ασχετους που κυκλοφορουν στο ιντερνετ για να βρισκουν κοριτσακια για μια βραδια.

Απο την αλλη κανε οτι γουσταρεις γιατι προφανως σου αρεσει πολυ για να το σκεφτεσαι τοσο, κι αμα φας τα μουτρα σου τα εφαγες. Απλα μην παραπονεθεις και γκρινιαξεις οτι δεν το ηξερες εκ των προτερων.

ΥΓ: ενας σωστος αντρας απο αυτα τα μερη; αυτη ηταν οι πιο γελοια προταση που μπορουσε να σου πει...21 δεν ειναι αυτος; ακομα δεν μεγαλωσαν τα παπαρια του εγινε και σωστος αντρας;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112237 από johnybgood στις 07 Νοεμβρίου 2012, 3:22πμ

johnybgood

μέλος από: 15/9/2012
Η συμπεριφορά του δεν είναι καθόλου φυσιολογική και από αυτά που λες μοιάζει ένας άνθρωπος αρκετά ανώριμος. Δεν δικαιολογούνται τα νεύρα και οι τσακωμοί εφόσον γνωρίζεστε τόσο λίγο. Γιατί να ξεσπάει πάνω σου;

Και αυτό με τους περιορισμούς για το πόσο βγαίνεις είναι προφανώς δικό του κόμπλεξ επειδή ο ίδιος περνάει μια πολύ αυστηρή και περιορισμένη ζωή λόγω του στρατού. Και γενικότερα οι περισσότεροι άντρες που το παίζουν αυστηροί με τη γυναίκα που έχουν πλάι τους κρύβουν αρκετές δικές τους ανασφάλειες.

Δικαίωμα σου είναι να κάνεις ότι θες, αλλά αν το βλέπεις σοβαρά τότε κράτα πολύ μικρό καλάθι. Δε νομίζω πως είναι αυτός ο άνθρωπος που λες οτι ψάχνεις...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112238 από petalouditsa στις 07 Νοεμβρίου 2012, 4:05πμ

petalouditsa

Εικονίδιο
εχετε κ οι δυο απολυτο δικιο...και αναρωτιεμαι γιατι ακομη εξακολουθω να συμφωνω....εχει καποια δικ8ια περι προστασιας αλλα εγω δεν γουσταρω περιορισμους κ απαιτησεις(στειλε πρωτη,που ησουν,με ποιους κλπ)ενδιαφερον αλλα οχι πνιξιμο....αρχιζουμε να χανομαστε σιγα σιγα....θα ππω κ κτ αλλο που βθ ακουστει τρελο....δεν θελω προσωρινεσ σχεσεισ,ψχνω κτ μονιμο αλλα κανεισ δε μ δινει σημασιαν επειδη δεν ειμαι πολυ οτι να ναι και πολυ προκλητικη...οποτε συμβιβαζομαι με αυτα που βρισκω,μηπως βρω κανεναν κ καταφερω να μεινω εδω,επειδη αντιμετωπιζω και πολλα οικογενειακα προβληματα......δεν ξερω τι εχω παθει πια....οσο αναζητας λενε δε βρισκεις....εγω ψαξω δεν ψαξω ολο με μαλακες μπλεκω,μονη ή με μαλακες...παντα ομως......ποτε ουτε μια σχεση της προκκοπης...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112243 από Nicolas στις 07 Νοεμβρίου 2012, 12:15μμ

Nicolas

Εικονίδιο
Το γεγονος οτι καταπιεζεσαι απο διαφορα πραγματα σε ωθει να βρισκεις και να σε βρισκουν μονιμως μαλακες. Το οτι δεν εισαι προκλητικη δεν σημαινει κατι κακο, αντιθετως κανεις μας δεν κοιταζει προκλητικες στα σοβαρα.

Επισης εισαι μικρουλα και οι σχεσεις ερχονται και παρερχονται αρα το οτι δεν εχεις ακομα εναν ανθρωπο διπλα σου συνεχως και πιο σοβαρα ειναι θεμα χρονου να γινει και δεν χρειαζεται ουτε να βιαζεσαι ουτε να στεναχωριεσαι. Θα βρεθει αυτο που θελεις αλλα σιγουρα οχι απο φανταρους ή μονιμαδες που θελουν να βρουν κοριτσοπαρεες για να γαμανε.

Χαλαρωσε και μην ασχολησε πολυ. Ολα θα γινουν οταν πρεπει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login