Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κάτι έχω πάθει... Αντιδρώ στη Java που μου επιβάλλει το Σκωτσέζικο κατεστημένο και γράφω μανιωδώς asp! ©Nocturne, irc.ftou.gr
Σάββατο, 19 Απριλίου

προβλημα με κοπελα στο σχολειο

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #110970 από Sagia7325 στις 09 Οκτωβρίου 2012, 9:47μμ

Sagia7325

Εικονίδιο
μέλος από: 30/10/2011
γεια σας.οπως εχω ξαναναφερει σε προηγουμενα θεματα,ειμαι με ενα παιδι αρκετους μηνες τωρα.και ξαφνικα της ηρθε μιας που ειχε παιχτει κατι περισι(ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΧΕΣΗ) να ξανακανει κατι μαζι του.αυτος δεν θελει και την εχει απορριψει εντελως και με καθε τροπο.αλλα αυτη εκει.και τωρα εχει αρχισει και με θαβει ενω μπροστα μου το παιζει φιλη κ οτι και καλα δεν τρεχει κατι.το θεμα ειναι οτι αυτη ειναι κλασσικη χαζογκομενα,τον εχει φαει απο ολους και πηγαινει και τσακωνεται με ολες.εγω δεν θελω να πεσω σε αυτο το επιπεδο και να τσακωθω μαζι της και απο την πλευρα μου δεν προκειται να γινει κατι τετοιο.σε αυτο το σημειο να πω οτι δεν κανουμε παρεα,απλα μπορει να τυχει να ανταλλαξουμε δυο κουβεντες.αυτη τωρα τρωγεται και θελει να τσακωθουμε.τι να κανω για να μην εχω θεματα?
ευχαριστω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110972 από aswtos στις 09 Οκτωβρίου 2012, 10:44μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
απο τη στιγμη που εμπιστευεσαι το αγορι σου το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να αδιαφορησεις. προφανως θελει να σε προκαλεσει ωστε να τσακωθητε. μην τσιμπας. απλα θα πεσεις και εσυ στο επιπεδο της και δεν αξιζει. μην δινεις σημασια στο θαψιμο που σου δειχνει τουλαχιστον σε πρωτη φαση ειδικα αν ολα οσα λεει ξερεις πως δεν ισχυουν και το γνωριζουν αυτο και τα ατομα με τα οποια σε νοιαζει να εισαι καλα. αν την δεις να συνεχιζει στον ιδιο ρυθμο για το επομενο διαστημα και αφου εσυ εχεις δειξει αδιαφορια ως τοτε μπορεις να την πιασεις και να της ζητησεις το λογο για τον οποιο ασχολειται χωρις λογο μαζι σου. ζητα της να σταματησει αλλα μην πεσεις πιο χαμηλα και πριν κανεις την οποια κινηση να εχεις μιλησει και με το αγορι σου. απο την αλλη μην ασχολειστε μαζι της και σε καθε σας συζητηση γιατι ετσι παιζεται το παιχνιδι της. που θα παει, αν αδιαφορει το αγορι σου, αδιαφορεις και εσυ καποια στιγμη θα βρει καποιον αλλο και να παψει να ασχολειται. παντως δεν υπαρχει λογος να γινεις κατινα για ενα τσουλακι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110973 από Sagia7325 στις 09 Οκτωβρίου 2012, 10:50μμ

Sagia7325

Εικονίδιο
δικιο εχεις..αλλα η ολη κατασταση ειναι προβληματικη και με ενοχλει..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110974 από whatever στις 09 Οκτωβρίου 2012, 11:26μμ

whatever

Εικονίδιο
μέλος από: 15/8/2012
σε καταλαβαίνω απόλυτα... μου είχε τύχει κάτι παρόμοιο και πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο να το αγνοήσω... λοιπόν, εγώ σου προτείνω να κόψεις τα πολλά πολλά μαζί της, γιατί δεν μπορεί άμα συνεχίσει να σε προκαλεί άνθρωπος είσαι και εσύ και θα αντιδράσεις και 99,9% θα κάνεις κάτι που θα μετανιώσεις αργότερα... προσπάθησε να την αποφύγεις, μη της λες ούτε γεια και καλό θα ήταν και το αγόρι σου να κάνει το ίδιο... που θα πάει θα βαρεθεί και θα σταματήσει να ασχολείται κάποια στιγμή...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110975 από Sagia7325 στις 09 Οκτωβρίου 2012, 11:35μμ

Sagia7325

Εικονίδιο
αυτος το κανει..σε πολυ ειδικη περιπτωση θα της μιλησει..αλλα και παλι..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login