Ζήλεια..
Μήνυμα #110916 από XxXGreGXxX στις 07 Οκτωβρίου 2012, 11:54μμ
μέλος από: 14/7/2009 μηνύματα: 392 0 |
Καλησπερα μαγκες και μαγκισες..Με την κοπελα μου ειμαστε τωρα κοντα 1 χρονο και 7 μηνες οδευουμε προς τα 2 χρονια..Η κοπελα μου ειναι πολυ εκδιλωτικη - χαρουμενος ανθρωπος.. Ξερετε..βλεπει φιλου αγκαλιαζετε χαιρετιεται κτλπ. Εγω παλι δεν ειμαι χαρουμενος ανθρωπος ειμαι με μια μουρη συνεχεια γιατι απλα ετσι ειμαι Οταν τα βλεπω και εγω αυτα με πιανουν οι ζηλιες. Για παραδειγμα γιατι το κανει σε αυτον και οχι σε εμενα και μηπως δεν ειναι χαρουμενη με εμενα και κτλπ.. Προσφατα πηγε σε κλαμπ με φιλες χωρις εμενα διοτι δεν μπορουσα να παω.. Ημουν αρνητικος λογο κοσμου ωρας και γενικοτερα επειδη φοβομουν.(Να ξεκαθαρισω εχω απολυτη εμπιστοσυνη στην κοπελα μου)Μετα απο τσακωμους πηγε. Ολα καλα ,,(εμεινα ξαγρυπνος ολη την νυχτα μεχρι να γυρισει εστελνα μνματα κλπ) ειχαμε επικοινωνια.. Απλα οι σκεψεις μου οργιαζανε. Για παραδειγμα μηπως την ακουμπησει καποιος ή ακομα ζηλευα που κλασσικα ειχε ντυθει ομορφα..(ξερετε..)και εγω δεν ημουν εκει να την κοιταζω..Ξερω ειναι μαλακια ολο αυτο απλα δεν μ αρεσει η σκεψη να την κοιτανε ακομα και φιλοι της.. Μου ειπε πως χωρευε με καποιους φιλους της και φιλες της.. Τα παιδια τα ξερω και δν εχω θεμα μαζι τους απλα στην ιδεα οτι την ακουμπανε και χορευουν τρελενομαι..Πφφ Μιλησαμε μαζι και το αποτελεσμα ηταν να τσακωθουμε μεδικο της συμπερασμα (απο οσα ειπαμε) οτι αυτη ειναι πουτανα και εγω παθολογικος ζηλιαρης..καπως ετσι με ειπε.. Θελω να ξεφυγω απο αυτην την ζηλεια που με δερνει..Απλα η κοπελα μ ειναι τοσο κοινωνικη και τοσο εκδηλωτικη που δεν το αντεχω. Οχι οτι νμζω πως θα κανει κατι με καποιον αλλον απλα..νιωθω οτι δεν περναει καλα μαζι μ και περναει μονο με αλλους και οτι ειναι οι αλλοι και αυτην..Εχω μιλησει μαζι της αλλα δεν βγαινουμε που8ενα το προβλημα ειναι καθαρα δικο μου. Πειτε μου τι να κανω..ή τι μπορει αυτη να κανει.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110943 από whatever στις 08 Οκτωβρίου 2012, 8:19μμ
μέλος από: 15/8/2012 μηνύματα: 89 0 |
φίλε ένα σου λέω δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τη ζήλια... μέχρι ένα βαθμό είναι ωραίο να σε ζηλεύει ο άλλος και τονώνεται η σχέση, αλλά άμα αρχίσουν οι υπερβολές δεν αργεί ο χωρισμός... και είναι κρίμα να χωρίσετε χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος... τόσο καιρό είστε μαζί... το ότι η κοπέλα σου είναι κοινωνική δεν σημαίνει κάτι, από την στιγμή που δεν δίνει δικαιώματα δεν υπάρχει λόγος να ζηλεύεις, πρέπει να τις έχεις εμπιστοσύνη, άσε που άμα συνεχίσεις τις ζήλιες θα την κουράσεις και τότε είναι που θα σκέφτεται να κάνει κάτι με κάποιον άλλο... πρέπει να προσπαθήσεις να το ξεπεράσεις και να της δείξεις εμπιστοσύνη.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110951 από XxXGreGXxX στις 08 Οκτωβρίου 2012, 11:50μμ
Και πως μπορω να το κανω αυτο μπορεις να μου πεις? στο κλαμπ χωρευε με κατι φιλους.. και εσυ δεν θα ζηλευες,,? Δεν θα ηθελες να εισαι εσυ αυτος που θελει να ακουμπαει το κοριτσι σου? Δεν φοβασαι οτι θα την εχανες? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111009 από XxXGreGXxX στις 10 Οκτωβρίου 2012, 11:21μμ
κανεις? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #111018 από gossipgirl στις 11 Οκτωβρίου 2012, 2:14μμ
μέλος από: 15/6/2011 μηνύματα: 200 0 |
Αποδεκτή απάντησηΚαποια στιγμη εχω βρεθει κ γω στην θεση σου,δηλαδη να εχω εμπιστοσυνη στο αγορι μου αλλα να ζηλευω που πηγαινε μονος του για καφε με τον κολλητο του.Επειτα απο σκεψεις κ μια αυτοκριτικη που εκανα,καταλαβα οτι ζηλευα το οτιδηποτε που εκανε γιατι δεν ημουν καλα με τον εαυτο μου.Γιατι πιεζομουν με τις πανελληνιες κλπ κλπ.Αρχισα λοιπον να λυνω αυτα τα θεματα που με ενοχλουσαν στην ζωη μου,αρχισα να ειμαι πιο κοινωνικη κ αλλαξα τελειως.Αυτο σε συμβουλευω να κανεις,μια αυτοκριτικη κ να διωξεις απο την ζωη σου οτιδηποτε σε ενοχλει.Χαμογελα!:) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111024 από XxXGreGXxX στις 11 Οκτωβρίου 2012, 3:27μμ
Πως μπορω να το κανω αυτο? σε ευχαριστω για την απαντηση σου.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111031 από johnybgood στις 11 Οκτωβρίου 2012, 5:00μμ
μέλος από: 15/9/2012 μηνύματα: 8 0 |
Δυστυχώς με τη συμπεριφορά που μας περιγράφεις είναι σχεδόν σίγουρο οτι κάποια στιγμή θα την χάσεις. Και όχι επειδή δε σε θέλει αυτή...ίσα-ίσα αυτή σε αγαπάει πάρα πολύ και σε θαυμάζει για όλα τα υπόλοιπα για να συγχωρεί τη ζήλια (που είναι τόσο ενοχλητικό πράγμα). Και όπως είπε και η παραπάνω σίγουρα δεν είσαι καλά με τον εαυτό σου γι' αυτό και ξεσπάς πάνω της. Η ζήλια πάντα κρύβει μια ανασφάλεια. Τι σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής; Τι φοβάσαι; Γιατί είσαι με μια μούρη συνέχεια όπως λες; Τι σε κάνει χαρούμενο (εκτός από την κοπέλα σου); Οι δικές σου παρέες που είναι; Σκέψου όλα αυτά και προσπάθησε να βρεις και δικά σου ενδιαφέροντα, πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111051 από gossipgirl στις 12 Οκτωβρίου 2012, 11:08πμ
μέλος από: 15/6/2011 μηνύματα: 200 0 |
Κανε πραγματα που σε κανουν να νιωθεις ωραια,σε γεμιζουν αυτοπεποιθηση!Π.χ ξεκινα γυμναστηριο,βγες με την δικη σου παρεα.:) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |