Τι να κανω;
Μήνυμα #110268 από iJohn_97 στις 25 Σεπτεμβρίου 2012, 7:07μμ
μέλος από: 9/8/2012 μηνύματα: 58 0 |
Καλησπερα!Οπως ειχα αναφερει και σε ενα αλλο μου θεμα,τελικα ειμαι λιγο καψουρης με αυτην την κοπελα οπως ειναι και αυτη καψουρα για εμενα.Δεν της τα εχω ζητησει ακομη γιατι εχω την εντυπωση οτι θα με επιρεασει πανω στην καθημερινοτητα μου(δηλαδη στο σχολειο και γενικα)!Παω 3η γυμνασιου και εδω και λιγες μερες την σκεφτομαι συνεχεια!Τι λετε να κανω φαση ή να το αφησω ετσι; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #110284 από hello! στις 25 Σεπτεμβρίου 2012, 10:33μμ
μέλος από: 22/10/2011 μηνύματα: 25 0 |
Αποδεκτή απάντηση3η γυμνασίου είσαι ρε φίλε!Καλύτερα, να το κάνεις τώρα παρά σε δύο χρόνια που θα είσαι σε κρίσιμη ηλικία. Αν και θα αποσυντονιστείς λίγο, είναι μια φάση που κάποια στιγμή θα πρέπει να περάσεις. Καλύτερη στιγμή για σένα είναι φέτος, πίστεψε με! Αα! και θα σου πώ και το αυτονόητο. Πρόσπάθησε όσο μπορείς να κρατήσεις τον έλεγχο, ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά η προσπάθεια μετράει ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110297 από whatever στις 26 Σεπτεμβρίου 2012, 12:03πμ
μέλος από: 15/8/2012 μηνύματα: 89 0 |
φίλε ηρέμησε, τρίτη γυμνασίου είσαι... αφου τη θέλεις και σε θέλει δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι, μικρός είσαι ακόμα, κοίτα να περνάς καλά... και δεν νομίζω ότι θα επηρεαστεί τόσο πολύ η καθημερινότητά σου... αμα θες όλα τα προλαβαίνεις, έγω πάω τρίτη λυκείου και έχω σχέση και δεν έχω κανένα θέμα ούτε με το σχολείο ούτε με το φροντιστήριο πύτε με τίποτα... όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |