Στείλε λεφτά στο ftou.gr
H φιλοδοξία είναι το τελευταίο καταφύγιο της αποτυχίας. (Oscar Wilde)
Παρασκευή, 11 Απριλίου

Να παω να του μιλησω η οχι?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #110200 από funbi στις 24 Σεπτεμβρίου 2012, 4:50μμ

funbi

Εικονίδιο
μέλος από: 14/9/2012
Σημερα θα εκλεινα 1χρονο με το αγορι μου αλλα τον 15αυγουστο χωρισαμε!Εκεινος για να με ξεπερασει μου ειπε οτι δεν θελει να μιλαμε μεχρι να γινει αυτο!Ομως,οταν ανοιξαν τα σχολεια μιλησαμε!Εχουμε ενα γεια τι κανεις τα νεα σου οταν δει ο ενας τον αλλον(ειμαστε σε διαφορετικα σχολεια).Και ξερω οτι οταν τον χρειαστω θα ειναι εκει!Σημερα ο κολλητος του και πολυ καλος μου φιλος μου ειπε οτι του ελεγε οτι ηθελε να παω απο κει οταν σχολασω(ηξερε οτι ειχα κατι να δωσω στον κολλητο του)και ελεγε να παω απο κει(εννοουσε στη σταση οπου περιμενε το λεωφορειο για να παει σπιτι του)!Η ερωτηση μου ειναι:εγω τι να κανω?Να παω καποια στιγμη απο εκει να τον δω η οχι?Θα φανει περιεργο?Τι λετε να κανω?
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #110205 από Nicolas στις 24 Σεπτεμβρίου 2012, 5:17μμ

Nicolas

Εικονίδιο
μέλος από: 26/4/2007

Αποδεκτή απάντηση

θελεις να πας; Αν θελεις να πας. Να μετανοιωνεις για αυτα που κανεις ειναι καλυτερα απο το να μετανοιωνεις για αυτα που δεν κανεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110222 από άσχετος στις 24 Σεπτεμβρίου 2012, 9:11μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Καλύτερα να πας.Είμαι αγόρι και ξέρω πως δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις εύκολα ένα κορίτσι με το οποίο είσαι 11 μήνες περίπου.Εγώ περιμένω 1,5 χρόνο!!!Καλύτερα να πας,να τα ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και αν θες να κάνεις κάτι τα άλλα θα έρθουν μόνα τους!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110229 από whatever στις 24 Σεπτεμβρίου 2012, 11:52μμ

whatever

Εικονίδιο
μέλος από: 15/8/2012
μη το πολυσκέφτεσαι, κάνε αυτό που νιώθεις, αν θες να μιλήσετε πήγαινε, δεν έγινε κάτι, άλλωστε αυτός είναι που είπε στον κολλητό σου ότι θέλει να πας από εκεί και όπως είπε και ο nicolas παραπάνω καλύτερα να μετανοιώνεις γι αυτά που έχεις κάνει παρά γι αυτά που δεν έχεις κάνει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #110246 από funbi στις 25 Σεπτεμβρίου 2012, 3:40μμ

funbi

Εικονίδιο
μέλος από: 14/9/2012
παιδια ευχαριστω!αποφασισα να παω,θελω να μιλαμε φιλικα!Και παλι ευχαριστω για τις συμβουλες!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login