βολτα με γκομενα
Μήνυμα #110043 από cragath στις 21 Σεπτεμβρίου 2012, 7:47μμ
![]() |
εδω και αρκετο καιρο παω με την γκομενα μου βολτα μοναστηρακι, συνταγμα και εκει γυρω και εχουμε βαρεθει τα ιδια και τα ιδια κ οι δυο μας. Μιπως κανεις ξερει καποιο καλο μερος να την παω οπου να μην εχει και πολυ κοσμο? και επισης να ειναι σχετικα ευκολη η προσβαση σε μετρο διοτι εγω μενω νεο κοσμο και αυτη χαλανδρι...αν εχει κανεις καμια ιδεα να μου απαντισει παρακαλω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110048 από aswtos στις 22 Σεπτεμβρίου 2012, 12:28πμ
μπορειτε να πατε αγια παρασκευη που ειναι κοντα στο σπιτι της και εχει προσβαση με μετρο. γυρω απο την πλατεια του αγιου ιωαννη εχει αρκετα μαγαζια αλλα και σημεια που μπορειτε να ειστε οι δυο σας χωρις να σας ενοχλουν ιδιαιτερα. επισης καλη λυση ειναι και το γκαζι αλλα εχει πολυ κοσμο και δεν ξερω κατα ποσο σας κανει. αν δεν εχετε προβλημα να αλλαξετε 2 μεσα μπορειτε να πατε ειτε στο athens metro mall στον αγιο δημητριο ή και στο the mall στο μαρουσι πηγαινοντας με το μετρο πλακεντιας και μετα προαστιακο προς ανω λιοσια. κοντα σου υπαρχει η πλατεια της νεας σμυρνης αλλα και το αλσος που μπορειτε να πατε για κανενα περιπατο. πιο εναλλακτικη προταση ειναι τα εξαρχεια που ειναι αρκετα κοντα στη σταση πανεπιστημιο. αν θελετε κατι προς θαλασσα υπαρχει και το μικρολιμανο στη σταση φαληρο του ηλεκτρικου. απο μοναστηρακι ειναι κανενα 20λεπτο. τελος αρκετα καλα μαγαζια εχει και στην πανορμου και εχει αρκετα καλο κοσμο. σιγουρα υπαρχουν και αλλες επιλογες απλα εμενα αυτα μου ερχονται τωρα. δεν ξερω και τι ακριβως ζητας απο το μερος που θα πατε. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110051 από Aitherovamwn στις 22 Σεπτεμβρίου 2012, 1:38πμ
![]() ![]() μηνύματα: 421 ![]() |
στην πλατια της αγιας παρασκευης δεν το συνιστω..πολυ μουφα να περπατας με τη γκομενα και να βρωμαει ο τοπος μπαφο απο τους καθυστεριμενους που την πινουν στην πλατια..απο αυτα που ειπες εγω προτεινω να παει μικρολιμανο,πανορμου(οσο εχει ακομα καλο καιρο και μπορει να κατσει στις ταρατσες)και στο Mall στη Νερατζιωτισσα..ειναι 1 μαγαζι στο Μοναστιρακι επισης που πηγαινω εγω με τη κοπελα μου,το SIX DOGS..ψαχτο ωραιο μαγαζακι ειναι... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |