Μήνυμα στις 27/11/2013 στις 19:04 @Διάφορα
Γεια σας παιδια μηπως ξερει κανεις τι νουμερο θα ειναι καταλληλο για μενα σε φουτερ και σε φορμα Lonsdale? ειμαι 1.75 σε υψος και 55 κιλα. Αμα ξερει καποιος να μου πει σε καποιο ρουχο Lonsdale το νουμερο 13 στην ετικετα απο πισω σε τι αντιστοιχει ( δηλαδη ειναι το small, to medium, large klp) θα με βοηθησει επισης πολυ. Πήγαινε στο θέμα: Νουμερα Lonsdale
Μήνυμα στις 1/4/2013 στις 23:54 @Διασκέδαση
γεια σας οπως καταλαβατε θελω να παρω ενα δωρο στην κοπελα μου για τα γενεθλεια της. Σκεφτομαι να της παρω καποιο πολυ ωραιο αρωμα. Της αρεσουν πολυ τα αρωματα και προτιμαει τα ελαφρια. Μπορειτε να μου προτεινετε καποια αρωματα(κυριως γυναικες)?
Πήγαινε στο θέμα: δωρο για κοπελα
Μήνυμα στις 11/2/2013 στις 15:04 @Μηχανήματα
παιδια ξερει κανεις αν σε καρτοκινητο cosmote βαλω 2 πακετα μαζι πχ πακετο για 40 sms και 100 sms, τα 2 αυτα πακετα θα προστεθουν το ενα με το αλλο δλδ θα εχω 140 sms η θα ισχυσει το τελευταιο που εχω βαλει?
Πήγαινε στο θέμα: cosmote και πακετα
Μήνυμα στις 20/12/2012 στις 17:25 @Μηχανήματα
γεια σας παιδες εδω και λιγο καιρο ψαχνω να βρω ενα καλο αλλα οχι κ πολυ ακριβο κινητο και ειμαι αναμεσα σε 3 επιλογες : Στο Sony XPERIA U, Nokia 610 kai sto Samsung Galaxy Ace. Ποιο μου προτεινετε να παρω ?
Πήγαινε στο θέμα: αγορα κινητου
Μήνυμα στις 14/12/2012 στις 22:33 @Διάφορα
μπορει κανεις να μου πει ποιο λεωφορειο πρεπει να παρω απο αιγαλεω για να παω αγια βαρβαρα? θελω να παω στα μαγαζια με τα φθηνα ρουχα-παππουτσια. αν μπορει να μου πει κανεις ακριβως ποια λεωφορεια ειναι θα του ειμαι ευγνωμων
Πήγαινε στο θέμα: αγια βαρβαρα
Μήνυμα στις 21/9/2012 στις 19:47 @Θ. Κλημεντίνη
εδω και αρκετο καιρο παω με την γκομενα μου βολτα μοναστηρακι, συνταγμα και εκει γυρω και εχουμε βαρεθει τα ιδια και τα ιδια κ οι δυο μας. Μιπως κανεις ξερει καποιο καλο μερος να την παω οπου να μην εχει και πολυ κοσμο? και επισης να ειναι σχετικα ευκολη η προσβαση σε μετρο διοτι εγω μενω νεο κοσμο και αυτη χαλανδρι...αν εχει κανεις καμια ιδεα να μου απαντισει παρακαλω
Πήγαινε στο θέμα: βολτα με γκομενα
Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 22:38 @Sex
1ον αυτη λογικα πρεπει ν ξερει αν εχει ξεπαρθενιαστει η οχι επειδη συνηθως βγαινει αιμα οταν σπαει ο υμενας 2ον αν ειναι πρωτη φορα ισωσ πονεσει λιγο αλλα καλυτερα να σκεφτεται την απολαυση κ οχι τον πονο αν νιωθει. κανεις αλλος για την αρχικη ερωτηση?
Πήγαινε στο θέμα: ξεπαρθενιασμα
Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 04:32 @Sex
Αν καποιο κοριτσι ξεπαρθενιαστει σε σχετικα μικρη ηλικια (14-16) η αναπτυξη του σταματαει η οχι?
Πήγαινε στο θέμα: ξεπαρθενιασμα |