Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Διαπιστώνεις ότι γερνάς όταν τα κεράκια κοστίζουν περισσότερο από την τούρτα των γενεθλίων σου.
Τετάρτη, 16 Απριλίου

Θέλω να την ξεχάσω

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #109003 από άσχετος στις 07 Σεπτεμβρίου 2012, 2:44μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Γεια σας!Σας ζητώ συγνώμη και πάλι για τα πολλά θέματα.Αλλά αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά.
Είμαι ερωτευμένος εδώ και 2 χρόνια με την Χ. της τα ζήτησα αρνήθηκε,μετά από 1 εβδομάδα μου έστειλε μήνυμα να μην μιλάμε άλλο(αλλά μου είχε πει όταν της τα ζήτησα να παραμείνουμε φίλοι και πως δεν θέλει να την αποφεύγω).Έλεγε στις φίλες της πως αυτή θέλει να μιλάμε.Μια ζέστη μια κρύο.Έχασα 1 χρόνο από την ζωή μου περιμένοντας την.Προχθές παίζαμε αγωνία με αυτήν και 2 φίλες της.Και όταν έφυγα μου είπε"αύριο θα βγεις να μαζευτούμε όλα τα παιδιά και να παίξουμε κανένα ομαδικό παιχνίδι"είπα ναι.Χθες ήμασταν όλα τα παιδιά στην γειτονιά εκτός από αυτήν,όταν την φώναξαν τα κορίτσια είδε αν είμαι εγώ και όταν με είδε άρχισε να τρέχει προς το σπίτι της φίλης της που ήταν 30-40 μέτρα από το σπίτι της(μετά την ακολούθησαν και οι φίλες της).
Έχω βαρεθεί να μου μιλάει όποτε γουστάρει πάντα έκανα προσπάθειες γίνουμε φίλοι και δεν ήθελε ενώ στις φίλες της έλεγε"γιατί δεν έρχεται να κάτσει μαζί μας".Χθες όταν έπεσα για ύπνο σκέφτηκα και πήρα την απόφαση να συνεχίσω χωρίς αυτήν.Σηκώθηκα μπήκα σε ένα παιχνίδι στο διαδύκτιο και της είπα πως"Βαρέθηκα να σε περιμένω,δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου,όλο με στην ψευτιά είσαι,νομίζεις πως όλα γυρνούν από εσένα,ήμουν σκυλάκι σου τόσο καιρό αλλά τώρα θα είσαι εσύ.Καλή συνέχεια."Και μετά της αφιέρωσα το τραγούδι του Chris Daughtry-Life after you.Το ξέρω πως αυτό που της έγραψα δεν μπορώ να το κάνω γιατί δεν μπορώ χωρίς αυτήν αλλά ΠΡΕΠΕΙ να την ξεχάσω,της ανοίχτηκα πάρα πολύ και αυτή το μόνο που έκανε ήταν να μου γαμάει την ψυχολογία.Σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε κανένα τρόπο να την ξεπεράσω.Δεν ξέρω τι να κάνω.Είναι τα πάντα για εμένα...
Ευχαριστώ για την κατανόηση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109016 από ScandalousAngel στις 07 Σεπτεμβρίου 2012, 3:36μμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
Είναι προφανές πως η κοπελίτσα είναι αναποφάσιστη και δεν ξέρει τι θέλει. Έκανες πολύ καλά που πήρες την απόφαση να την ξεχάσεις γιατί είναι προφανές πως δεν άξιζε να είσαι το σκυλάκι της. Το ότι της έγραψες όλα αυτά και της αφιέρωσες αυτο το τραγούδι ήταν ένα καλό βήμα για να την ξεπεράσεις και να της βουλώσεις και το στόμα Άρχισε να βλέπεις και άλλα κορίτσια να συζητάς και να έχεις στην άκρη του μυαλού σου πως αυτό το κορίτσι σε έπαιζε σαν παιχνιδάκι. Τουλάχιστον έγω για να ξεπεράσω ένα αγόρι αυτό κάνω γώριζω και άλλο κόσμο και σκέφτομαι συνέχεια πως δεν άξιζε και με τον καιρό τους ξεπέρναω. Το θέμα είναι να είσαι αποφασιστηκός και θα τα καταφέρεις Καλή τύχη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109122 από άσχετος στις 08 Σεπτεμβρίου 2012, 10:43μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Παιδιά θέλω και άλλες γνώμες.
Σήμερα μου απάντησε και μου είπε"οκ όπως νομίζεις,δέχομαι την απόφαση σου".Είναι προφανές πως δεν νιώθει τίποτα.Από το παιχνίδι την έκανα φραγή έτσι ώστε να μην μπορώ να της ξαναμιλήσω και να την ξανακάνω φίλη.Αλλά δεν φτάνει αυτό,μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω για να την ξεχάσω?
Αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως θα είμαι χωρίς αυτήν στην ζωή μου και μου έρχεται να πάω να σκοτωθώ...
Δεν ξέρω τι να κάνω.
Τώρα μόνο εσείς μείνατε δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν για αυτό το θέμα(όλοι νομίζουν πως όλα τελείωσαν πριν μήνες).Κρέμομαι από εσάς...
Ευχαριστώ για την κατανόηση!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109131 από kapioa :) στις 09 Σεπτεμβρίου 2012, 12:30πμ

kapioa :)

μέλος από: 10/2/2012
Αγορι μου,ειναι ΜΠΙΤΣ που της αρεσει να περναει τον χρονο απο την ΒΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΦΤΙΝΗ ζωη της παιζοντας μαζι σου!
Εκανες ΠΑΡΑ πολυ καλα που πηρες αυτη την αποφαση!
Αν υπαρχει καμια κοινη σας φιλη που να σε γουσταρει,να ειναι και ομορφουλα αρχισε να κανεις παρεα μαζι της και μετα απο εναν μηνα (το πολυ) ζητησε της τα.
Εκεινη θα το πει οτι τα φτιαξατε στην 'Χ',θα θυμωσει μεν πρωτα,αλλα μετα απο τον θυμο στις γυναικες ερχεται η ζηλεια ;)
Ετσι,θα ξεκαθαριστουν τα πραγματα μεταξυ σας...αν και αφου δεν τα ειχατε ποτε ουτε ειχατε κανει τιποτα,δεν υπιρχαν και πολλα χδ αλλα οκ.
και θα κανεις καλο και στον εαυτο σου :)

ΑΝΤΕ,ΠΑΜΕ ΓΙ'ΑΛΛΑ :D <3
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login