Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Λαγός την πτέραν έσειε, κακόν της κεφαλής του.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Δε μου βγαίνει να τη φιλήσω

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #107228 από Jimaraz97 στις 14 Αυγούστου 2012, 1:20μμ

Jimaraz97

Εικονίδιο
μέλος από: 4/4/2012
Γεια σας παιδια
τον τελευταιο καιρο βγαινω με μια κοπελα και ξερουμε και οι δυο οτι ο ενας ενδιαφερεται για τον αλλον... ΕΕμενα αν προχωρησουμε θα ειναι η πρωτη μου σχεση...Το προβλημα ειναι οτι αυτη εχει προσπαθησει πολλες φορεσ να ρθει κοντα μου για να με φιλησει αλλα εμενα δεν μου βγαινει να την πλησιασω και να την φιλησω δεν ξερω γτ(βεβαια θα ειναι το πρωτο μου φιλι) τι να κανω αυτη αμα συνεχισω να της λεω δεν μου βγαινει θα ξενερωσει. Και γιατι λετε να μη μου βγαινει (λογω οτι δεν εχω ξανα φιλησει?)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107232 από Geiaaaa στις 14 Αυγούστου 2012, 2:04μμ

Geiaaaa

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/7/2012
Τοεχω περασει και εγω αυτο μεχρι που χωρισαμε :S ... ο μονος λογος ειναι οτι ντρεπεσε και κομπλαρεις ........μην σκεφτεσαι τιποτα εκεινη τη στιγμη απλως φιλησε την ,πριν ειναι αργα....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107234 από Vasilis13 στις 14 Αυγούστου 2012, 2:40μμ

Vasilis13

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/5/2012
δεν σου βγαινει??εχ...ελα μωρε ντροπαλουλης εισαι ^^...λοιπον οποτε ξαναβγειτε μην περιμενεις να κανει αυτη το πρωτο βημα καντο εσυ...μην σκεφτεις τιποτα απλα σιγα και απλα φιλα την στα χειλη μετα ανοιξε λιγο το στομα και βαλε την γλωσσα στο στομα της αν δεν ειναι αμαθη θα σε βοηθησει κι ολας...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login