Μήνυμα στις 18/7/2013 στις 23:52 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια Εγω γενικα ειμαι ντροπαλος μονο απεναντι στις κοπελες και αυτο λογικα συμβαινει γιατι δεν εχω κανει καποια σχεση και αγχωνομαι οταν ειμαι μαζι τους. Γενικα παρατηρω συχνα κοπελες να μου ριχνουν βλεμματα. Μπορειται να μου πειτε οταν βρισκομαι εξω πως μπορω να προσεγγισω καποια κοπελα που δεν τη γνωριζω?? Πήγαινε στο θέμα: Προσεγγιση κοπελας
Μήνυμα στις 14/8/2012 στις 19:45 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιτα μεγαλε εισαι 15 χρονων εχεις ακομα καποια χρονια για να παρεις υψος βεβαια να ξερεις οτι σπανεια γινονται μεγαλες αλλαγες σε αυτη την ηλικια που εισαι.Συνηθως στην ηλικια σου επειδη τοσο ειμαι και γω οσο υψος εχεις λιγο πολυ μην περιμενεισ και πολυ μεγαλη αλλαγη...Αλλα δεν ειναι και απιθανο να γινει αυτη η αλλαγη ετσι.Επισης το μπασκετ αι το μονοζυγο βοηθανε αλλα λιγο φιλος μου ενα καλοκαιρι εκανε ολη την ωρα μονοζυγο και μεσα σε ενα καλοκαιρι εριξε καμια 7αρια ποντους.. ;) Αλλα να ξερεις το σημαντικοτερο ρολο παιζει η κληρονομικοτητα.. Πήγαινε στο θέμα: Ύψος-Συμβουλές
Μήνυμα στις 14/8/2012 στις 13:20 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια τον τελευταιο καιρο βγαινω με μια κοπελα και ξερουμε και οι δυο οτι ο ενας ενδιαφερεται για τον αλλον... ΕΕμενα αν προχωρησουμε θα ειναι η πρωτη μου σχεση...Το προβλημα ειναι οτι αυτη εχει προσπαθησει πολλες φορεσ να ρθει κοντα μου για να με φιλησει αλλα εμενα δεν μου βγαινει να την πλησιασω και να την φιλησω δεν ξερω γτ(βεβαια θα ειναι το πρωτο μου φιλι) τι να κανω αυτη αμα συνεχισω να της λεω δεν μου βγαινει θα ξενερωσει. Και γιατι λετε να μη μου βγαινει (λογω οτι δεν εχω ξανα φιλησει?) Πήγαινε στο θέμα: Δε μου βγαίνει να τη φιλήσω
Μήνυμα στις 3/8/2012 στις 23:26 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια..... Σημερα ηταν το πρωτο μου ραντεβου απο κοντα με μια κοπελα και μιλησαμε αρκετη ωρα και μετα απο ενα σημειο ειχε ερθει πολυ πολυ κοντα μου και περιμενε φιλι στο στωμα το καταλαβα αλλα εγω δεν εχω ξαναφιλησει και δεν ηξερα πως να το κανω και δεν θελω να τησ το πω κιολασ επειδη θα ξενερωσει τι να κανω ρε γαμωτο και τωρα ξενερωσε που δεν την φιλησα αλλα αυτη περιμενει σιγουρα φιλη την επομενη φορα και εγω ομως δεν ξερω πως να το κανω.... Τι να κανω ?? Ουτε πως να φιλησω ξερω ουτε πως να την πιασω... Τι να κανω>??? Πήγαινε στο θέμα: Πως να τη φιλησω
Μήνυμα στις 20/7/2012 στις 14:21 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια Τον τελευταιο καιρο μιλαω με μια κοπελα μεσω φβ μικροτερη και μεχρι τωρα μου δειχνει να ενδιαφερεται και μου πε να της μιλησω απο κοντα να της πω κανα γεια... Αλλα αυτη περναει απο μπροστα μου και ειναι με την παρεα της και δεν μπορω να παω μεσα σολη την παρεα της που ναι και αγορια που δεν ξερω να τη χαιρετησω πως να την πλησιασω?? επισης με ενα γεια δεν γινεται τιποτα αλλα δεν ξερω τι να συζητησω μαζι της για να μην κομπλαρω κιολας και να της δειξω πως ειμαι ενδιαφερον.. Τι προτεινετε να σζητησω μαζι της μετα το γεια???? Ενταξει θα πω και τι κανεις αλλα μετα??? Και πως να την πλησιασω?? γιατι ντρεπομαι κιολας ετσι που ναι μεσα στην παρεα της Πήγαινε στο θέμα: Τι μπορω να συζητησω μαζι της
Μήνυμα στις 10/7/2012 στις 23:57 @Κλάψιμο
Γεια σας παιδια Τον τελευταιο καιρο ειναι ενα παιδι που με κοιταει συνεχεια και λογου παλαιοτεριυ μικροτσακμου μου τωρα με δειχνει και σε αλλους λεει μαλακιες για μενα και νομιζω πως αμα με βρει μονο μου και αυτος ειναι με αλλους θα θελησει να μου το παιξει τσαμπουκα. Επεισης αμα μου την μπει μπροστα σε κοσμο και μου πει ενας με εναν για ξυλο τι λετε να κανω? (Δεν τον φοβαμαι αλλα αυτος εχει παιξει ξυλο στο δρομο πολλες φορες.. Βεβαι εγω ειμαι πιστευω πιο δυνατος απο αυτον αν και με περναει σε ηλικια αλλα αυτος καπνιζει και κανει και αλλα. , και δεν ξερω νομιζω πως θα μαι δειρει και ιδιαιτερα μπροστα σε κοπελες οταν με κοιταει μαζι με τους αλλους ανγχωνομαι πολυ μη μου ορμησει και με κανει ρεζιλι. Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με μεγαλυτερο
Μήνυμα στις 4/7/2012 στις 18:09 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια Τον τελευταιο καιρο μου αρεσει μια κοπελα αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν της αρεσω και γω αν και απο τη μου φαινεται της αρεσω. Αυτη ομως την κοπελα δεν την ξερω εχουμε δυο κοινουσ φιλους αλλα λογω απειριας μου στις σχεσεις δεν ξερω πως να την πλησιασω και πως να της μιλησω.. Λετε να ξεκινησω ομιλια μεσω φεισμπουκ?? Και πως να καταλαβω αν ενδιαφερεται για εμενα; (Συγκεκριμενα με κοιταγε αρκετες φορες αλλα εγω κοιταγα αλλου σαν να της το παιζω δυσκολος. Επεισης καποιες φορες ερχοτανε διπλα μου κ πηγαινε κ σε ενα αλλο αγορι κ τον αγκαλιαζε τν λογο δεν τον ξερω διοτι σχεση δεν ειχαν.) Πήγαινε στο θέμα: Γνωριμια με κοπελα
Μήνυμα στις 6/4/2012 στις 16:23 @Κλάψιμο
γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα συχνα στο σχολειο μου ερχονται εκει διαφοροι"μαγκες" και το παιζουν καποιοι..!! Δηλαδη ειναι ενας ο οποιοσ πηγαινε μια πολεμικη τεχνη και υνεχεια ερχεται και χτυπαει και θελει λεει να κανονισουμε ξυλο ενας με εναν και λοιπα δλδ τετοιες μλκιες τι να κανω?? σμρ χτυπησε ενα φιλο μου με εναν αναπτηρα κ τ σπασε το δοντι... ειναι μικροτερος και τον περναω κανα καιφαλι αλλα οταν τον βλεπω φοβαμαι να τον χτυπησω πρωτος αν και λενε οτι αμα τον αφησεις να σε χτυπησει πρωτος μετα την εχεις βαμενη γιατι δεν μπορεις να συνεχισεις... τι να πω δεν χερω τι να κνω...οταν τον βλεπω καπως αισθανομαι οτι δεν μπορω να τον αντιμετοπισω και οτι ειμαι αδυναμος μπροστα του...!!! αν και δν πρεπει να ισχυει αυτο γτ τον περναω κ ηλικια και υψος... τι να κανω?? Πήγαινε στο θέμα: Τσαμπουκαδες
Μήνυμα στις 4/4/2012 στις 21:43 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια γραφω αυτο το θεμα διοτι εχω ενα προβλημα με τις κοπελες δηλαδη εννοω οτι ενω ξερω οτι σε μια αρεσω και μου αρεσει κ μενα δεν μπορω να κανω την πρωτη κινηση για να προχωρισουμε παραπερα και να κανουμε μια σχεση (και αυτο εχει συμβει παλιοτερα παλι και ενω αρεσα σε μια κοπελα κ μου αρεσε επειδη δεν προχωρουσα ξενερωσε και σταματησα να της αρεσω)..!! δεν ξερω γιατι αλλα ντρεπομαι κιολας και φοβαμαι για το πως θα αντιδρασει...!! μηπως μπορειται να με βοηθησετε?? τι να κανω?? Πήγαινε στο θέμα: πρωτη σχεση |