Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δε μισώ τους εχθρούς μου γιατί εγώ τους έφτιαξα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

θέλω ν μείνω μαζί μ τ αγόρι μ αλλά...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #104957 από xrysoulinaki στις 11 Ιουλίου 2012, 9:07μμ

xrysoulinaki

Εικονίδιο
μέλος από: 28/7/2010
παιδια εδω και εναμισι χρόνο έχω σχέση με ενα αγόρι... μου έχει ζητησει να πάω να μείνω μαζί του του έχω πει ότι δεν μπορώ γιατί δεν με αφήνουν οι γονείς μου είμαι 18 χρονών ωστόσο ακόμη με ταΐζουν αυτοί...πως μπορώ να τους ζητησω να μένω με το αγορι μου τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα χωρίς να πάθει καρδιά η μαμά μου?
το θέλω και εγώ πάρα πολύ και προσπαθώ απεγνωσμένα να βρω μια δουλειά ώστε να είμαι πιο ελευθερη, πιο ανεξαρτητη, αλλα μέχρι στιγμής δεν βρήκα τίποτα... αν εχετε περάσει τα ίδια ή αν έχετε καμιά ιδέα για το πως να το πω πλιζζζ πείτε μου....
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #105335 από ptheolo στις 16 Ιουλίου 2012, 6:20μμ

ptheolo

μέλος από: 19/10/2011

Αποδεκτή απάντηση

Σε τέτοιες εποχές που να βρεις δουλειά και εσύ. Αν έχει μόνο η μητέρα σου πρόβλημα βάλε(αν είναι δυνατό) βάλε τον πατέρα σου ή κάποιον άλλο που εμπιστεύεται η μητέρα σου να της μιλήσει. Αν πάλι έχει πρόβλημα λες ότι θα μείνεις σε μια φίλη σου και όσο πάει ο καιρός θα το κάνεις λίγο ποιο συχνά. Επίσης θα μπορούσες να μετακομίσεις μόνιμα με το αγόρι σου αν θέλετε. Αν το πρόβλημα με την μητέρα σου(μόνο) είναι ότι δεν θα την βλέπεις καθόλου, μπορείς να της πεις ότι θα την επισκέπτεσαι κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα.

Στο κάτω κάτω της λες ότι είσαι αρκετά μεγάλη για να παίρνεις τις δικές σου αποφάσεις. Αν σου πετάξει εκεί κάτι του τύπου πήγαινε βρες δικό σου σπίτι θα είναι δύσκολο(εκτός και αν έχεις κανονίσει να μείνεις με το αγόρι σου).
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #105710 από asteraki2 στις 21 Ιουλίου 2012, 1:02μμ

asteraki2

μέλος από: 20/7/2012
το εχεις αναφερει καθολου στην μητερα σου?ξερει οτι εχεις σχεση με το παιδι?παντως ειναι δυσκολοι καιροι για να μεινετε μονοι .και πρεπει να εισαι σιγουρη οτι ειναι καλο να μεινετε μαζι σε τετοια ηλικια.μην το παρεξηγησεις αυτο αλλα τα ιδια ακριβως εκανα και γω με την μονη διαφορα οτι ειχα δουλεια.αλλα δεν μπορω να πω οτι ηταν και τοσο τελεια .γιατι υπαρχουν αλλες αναγκες οταν ξεκινας και μενεις με εναν ανθρωπο.δεν θα ειστε συνεχεια γουτσου γουτσου.γιατι δεν δοκιμαζετε να βρειτε μια δουλεια σε ενα νησι και οι 2 για σεζον ωστε να μεινετε και μαζι για λιγο καιρο και μετα βλεπεις τι κανεις.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login