Μήνυμα στις 21/7/2012 στις 13:13 @Διάφορα
αν το ψαξεις το θεμα θα βρεις κουταβια τα οποια εχουν ηδη κανει το πρωτο εμβολιο τους και εχουν και μικροτιπ .οχι εγω δεν εδωσα τιποτα.πηρα ενα λαμπραντορ πριν 3 χρονια απο κει.απλα σου το λεω να μην δωσεις τζαμπα χρηματα στα πετ σοπ δεν ειναι και εποχες καταλληλες αλλα τους θεωρω και εκμεταλευτες στις τιμες τους.θελεις κατι συγκεκριμενο?ρατσα η μεγεθος?υπαρχουν και πολλα σαιτ στα οποια μπορεις να βρεις.εγω εχω 2.η μια ειναι λαμπραντορ καθαροαιμο και η αλλη ειναι ημιαιμο χασκυ.απλα κανεις συμβολαιο υοθεσιας σε αυτα τα κεντρα
Πήγαινε στο θέμα: Κουταβι-Εμβολια
Μήνυμα στις 21/7/2012 στις 13:02 @Θ. Κλημεντίνη
το εχεις αναφερει καθολου στην μητερα σου?ξερει οτι εχεις σχεση με το παιδι?παντως ειναι δυσκολοι καιροι για να μεινετε μονοι .και πρεπει να εισαι σιγουρη οτι ειναι καλο να μεινετε μαζι σε τετοια ηλικια.μην το παρεξηγησεις αυτο αλλα τα ιδια ακριβως εκανα και γω με την μονη διαφορα οτι ειχα δουλεια.αλλα δεν μπορω να πω οτι ηταν και τοσο τελεια .γιατι υπαρχουν αλλες αναγκες οταν ξεκινας και μενεις με εναν ανθρωπο.δεν θα ειστε συνεχεια γουτσου γουτσου.γιατι δεν δοκιμαζετε να βρειτε μια δουλεια σε ενα νησι και οι 2 για σεζον ωστε να μεινετε και μαζι για λιγο καιρο και μετα βλεπεις τι κανεις.
Πήγαινε στο θέμα: θέλω ν μείνω μαζί μ τ αγόρι μ αλλά...
Μήνυμα στις 21/7/2012 στις 12:49 @Κλάψιμο
γινε λιγο πιο κοινωνικος πειραξε τες πιο πολυ και γενικα ασε οτι ντροπη χεις στην ακρη και μιλα!!παρακολουθα λιγους τους αλλους αντρες που θεωρουνται ψυχη της παρεας και θα καταλαβεις
Πήγαινε στο θέμα: δεν μου δινουν σημασια
Μήνυμα στις 21/7/2012 στις 12:41 @Κλάψιμο
εγινε οτι εγινε αλλα δεν χαθηκε και ο κοσμος!εισαι ακομα 17!εισαι στην αρχη ακομα !!!!!κοιτα να το σκεφτεις καλυτερα .τοσα αγορια ψαχνονται και συ κολλας σε εναν ο οποιος απο τι φαινεται δεν ξερει να χειριζεται καλα τα θεματα και τετοια συμπεριφορα ειναι αναρμοστη ρε..τι φασωματα και χαζομαρες.ειστε η δεν ειστε μαζι τελος.ετσι παει αυτο.
Πήγαινε στο θέμα: ais8hmatiko...
Μήνυμα στις 20/7/2012 στις 22:38 @Διάφορα
ε ναι ρωτα τον γυμναστη αλλα να ξερεις οτι η κοιλια δεν χανεται και τοσο ευκολα.θελει προσγεμενη διατροφη και οχι λιπαρα.καλο θα ειναι να συμβουλευτεις και εναν διατολογο.αυτοι δεν ειναι μονο αν εχεις πολλα κιλα.σου δινουν προγραμμα καλης και υγιηνης διατροφης
Πήγαινε στο θέμα: γυμναστικη και διαιτα
Μήνυμα στις 20/7/2012 στις 22:35 @Διάφορα
απο τι ξερω τα αρωματα συσχετιζονται με το ph του δερματος.εγω αυτο που εκανα και βρηκα τελικα τι μου κραταει και πηγαινει ,πηγα και πηρα δειγματακια απο ενα δυο κολωνιες που μου αρεσουν,τα δοκιμασα και ειδα τι κραταει και τι οχι
Πήγαινε στο θέμα: Διαρκεια μυρωδιας κολονιας
Μήνυμα στις 20/7/2012 στις 22:31 @Διάφορα
εμενα μου παιρνει 30ε θεωρειται απο τους καλους.το ζορι ειναι λιγο στην αρχη .οπως σου απαντησαν και παραπανω .αλλα γιατι δεν παιρνεις κουταβι απο φιλοζωικη?μην αγορασεις.τοσα ειναι εκει μεσα..
Πήγαινε στο θέμα: Κουταβι-Εμβολια
Μήνυμα στις 20/7/2012 στις 22:23 @Κλάψιμο
εισαι μοναχοπαιδι?προφανως ο πατερας σου εχει την νοοτροπια οτι με ξυλο θα στρωσεις,αν και ειμαι καθετη!!δεν ειμαστε στον μεσαιωνα!το να μεγαλωσεις ενα παιδι πες του δεν ειναι μονο να του προσφερεις φαγητο και ρουχα ..υπαρχει η αναγκη επικοινωνιας και ο διαλογος.με τον διαλογο ολα λυνονται.κανε μια προσπαθεια να "διεκδικησεις"την ηρεμια σου.αυτο σιγουρα σε ταραζει και δεν μπορεις να συντονιστεις στην ζωη σου.γιατι να μην εχεις μια φυσιολογικη σχεση με τους γονεις?κοιτα και γω τα ιδια πανω κατω τραβαγα.αλλα επειδη εχω πολυ πεισμα τα καταφερα
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλο προβλημα-γονεις |