δεν εχουμε τι να πουμε κ σχετικα
Μήνυμα #104519 από Freeze στις 07 Ιουλίου 2012, 1:34πμ
![]() |
ειμαι με μια κοπελα 16 μερες(η πρωτη μου) τωρα και δεν βλεπομαστε συχνα, 1-2 φορες την εβδομαδα στην αρχη λεγαμε μλκιες στο φου μπου περνουσε η ωρα αλλα τωρα δεν λεμε και πολλα δηλαδη φενεται πως συνεχεια η συζητηση πεθαινει(ρωταω τα νεα της κλτπ τα συζηταμε ολα αυτα , τι θα κανεις το βραδυ και τα σχετικα,κ μετα τπτ αλλο) και εχω αρχισει να φοβαμαι πως δεν θα προχωρησει να σημειωσω πως ειναι ανοιχτη κοπελα μιλαει με ολους το ιδιο, κανει παρεα με πολλα παιδια και δεν ξερω πως δειχνει τα αισθηματα της ακομα και μπερδευομαι αλλα νομιζω πως κολλαω παρα πολυ,μηπως πρεπει να δειξω λιγοτερο ενδιαφερον? ελπιζω να κανω λαθος, εσεις τι λετε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104521 από kalakalatom@@to στις 07 Ιουλίου 2012, 1:47πμ
![]() |
μιλα της οπως μιλας και στους φιλους σου |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104540 από Vasilis13 στις 07 Ιουλίου 2012, 3:01μμ
![]() ![]() μηνύματα: 305 ![]() |
αν γινοταν αυτο ολα θα ηταν πιο ευκολα...αυτο ειναι το προβλημα εκεινη την στιγμη ξεχνας πως μιλας στους φιλους σου... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104569 από AnonimosS7 στις 07 Ιουλίου 2012, 5:51μμ
![]() ![]() μηνύματα: 89 ![]() |
Κανε κατι να σ ανεβει η αδρεναλινη και μετα πηγαινε μιλα της κατευθειαν ..ασ πουμε εγω μια φορα ηθελα μια και ηταν τοσο ωραια ,επειδη ειμαι και λιγο ντροπαλος,εκανα κανενα χειροφρενο με το αυτοκινητο :Pκαι μετα μιλουσα με αλλο θαρρος...ισως σ ακουγετε χαζο αλλα οταν εχεις αδρεναλινη μιλας αλλιως..γενικως μιλα της και λιγο πονηρα ... ![]() ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |