Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
"Έχω αυτοκίνητο κάμπριο παιδί μου για να με βλέπει ο Θεός." (Παπά-Λάμπρος, Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή)
Τετάρτη, 16 Απριλίου

Σας παρακαλω σωστε με !

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #102998 από pele στις 12 Ιουνίου 2012, 6:53μμ

pele

Εικονίδιο
μέλος από: 12/6/2012
γεια σε ολους!
οπως βλεπετε εγινα βασικα μελος αυτου του φορουμ για κατι που με βασανιζει εδω και μηνες αλλα πηρε πολυ αποτομη τροπη εδω και ενα μηνα και δεν ξερω τι να κανω!!
ενα αγορι που λετε στην ταξη μου που τον ξερω εδω και 3 χρονια τωρα και παντα με βοηθουσε σε οτι χρηαζομουν ενα βραδι με ψαρεβαν με κατι αλλα παιδια απο μια ιστοσελιδα κοινωνικης δικτυωσης για να δουν αν εχω αγορι και εβαζε και τραγουδια ενω την αλλη μερα βρισκω στην ταξη ενα χαρτακι απο μυστηριοδες θαυμαστη... στην αρχη δεν το πηρα χαμπαρι αλλα το ειδαν κατι πειραχτηρια απο την ταξη μου και αρχισανε εγω βεβαια απο την αρχη το ειχα παρει για πλακα καθαρηηη ( μιας και αυτο τ αγορι που σας λεω ειναι πλακατζης γενικως) και εμφανιστηκε μετα απο αυτο και μου ειπε να μινουμε φιλοι και +φωνησα ομως πανω στα νευρα μου επιδη τα αλλα παιδια με ειχαν τρελανει ειπα πολλα πραγματα που δεν τα εννοουσα πραγματικα ενω οι φιλοι του μου ελεγαν οτι ολα ηταν αληθεια και καποια φερεγγεια παιδια ψεμα !! εκεινος δεν μου μιλαγε για κανα μηνα και με κριφοκοιταγε που και που ητανε διπλα στο πλευρο μου και με στιριζε καποιες φορες και με το που εμπενα στην ταξη ηταν ο πρωτος που μου ελεγε καλημερα << να μην σας τα πολυλογω τον ερωτεθτηκα ακαριαιαα απο τοτε βασικα απο τοτεπου προσεξα ποσο πραγματικα ομορφος ηταν εξωτερικα αλλα και εσωτερικα<<
βεβαια τωρα δεν μιλαμε και πολυ ιδικα το τελευταιο διαστημα και φοβαμαι μηπως τον εχω πληγωσει απο την αλλη θελω να του μιλισω αλλα δεν ημαστε ποτε μονοι μας για να το κανω αυτο και δεν θελω να ξαναρχισουν τα πειραγματα
τελος παντων σας ευχαριστωω πολυ αν κατορθοσατε να το διαβασετε ολο και σας εκλιπαρω βοηθηστεμε γιατι δεν μπορω αλλο αυτη την κατασταση
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103001 από pele στις 12 Ιουνίου 2012, 7:13μμ

pele

Εικονίδιο
ελατε ρε παιδιαααα
ουτε ενας δεν μπορει να μου πει μια γνωμη ????
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103004 από άσχετος στις 12 Ιουνίου 2012, 7:46μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Προσπάθησε να τον πλησιάσεις και να μάθετε ο ένας τον άλλον.Όταν μάθετε καλά ο ένας τον άλλον θα του το πεις.Είναι πολύ απλά τα πράγματα αλλά πρόσεχε μην του το πεις απότομα και πάθει τίποτα το παιδί.Δώσε του όσο πιο πολύ σημασία μπορείς έτσι ώστε να σε δει και αυτός ερωτικά.Άσε που μπορεί να σε βλέπει είδη ερωτικά από όσο μας λες πάνω(και εγώ έτσι κάνω με αυτήν που είμαι ερωτευμένος,της έχω μιλήσει φυσικά,μεγάλη ιστορία).Αρχίστε να μιλάτε και μετά από κάνα μήνα του το πετάς.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Μην του το πεις από κινητό,Facebook ή κάτι τέτοιο από κοντά καλύτερα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103005 από Otaku στις 12 Ιουνίου 2012, 7:47μμ

Otaku

Εικονίδιο
μέλος από: 25/4/2012
Λοιπον καταρχας πρεπει να βρεθητε μονοι τουλαχιστον για λιγο αν ειναι να του πεις να βγητε βολτα ουτως η αλλιως απο την στιγμη που θα του ζητησεις να μιλησετε οι δυο σας θα ξερει που πηγαινει το πραγμα οποτε δεν χρειαζεται να το κανεις διακριτικα... οταν θα βγητε με το καλο αφου πειτε δυο λογια θα το πας και λιγο εκει, θα του πεις ξεκαθαρα αυτο που νιωθεις και αν του αρεσεις δεν θα εχει σημασια πως θα πεις αυτο που νιωθεις αλλα οτι θα το πεις.....
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #103006 από Otaku στις 12 Ιουνίου 2012, 7:57μμ

Otaku

Εικονίδιο

Αποδεκτή απάντηση

Σημειωση:οπως ειπε και φιλος απο πανω μην το κανεις με ηλεκτρονικο μεσο.....

επισης επειδη τα σχολια μας ειναι λιγο αντιθετα να πω οτι το δικο μου το εγραψα με την σκεψη οτι ειδη του αρεσεις γιατι να πω την αληθεια κανει λιγο μπαμ...

αν παλι δεν εισαι σιγουρη τοτε απλα βγες μαζι φιλικα για πρωτη βραδια και να του πεις στο τελος να ξαναβγειτε καποια μερα σιγα σιγα θα καταλαβεις αν παιζει κατι και τοτε οταν βρεις την καταλληλη στιγμη πες του το....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103007 από pele στις 12 Ιουνίου 2012, 8:03μμ

pele

Εικονίδιο
Σας ευχαριστωω παρααα πολυυ ^_^
λοιππον showman οντως και εγω αυτο εχω σκοπο να κανω αλλα ρε εσυ καπου κομπλαρω και αν αρχισουνε παλι τα πειραγματα ??? δεν θα το αντεξω :/
οτακυ ειναι λιγο δυσκολο να βρεθω μονη με αυτον τον τυπο γιατι ουσιαστηκα δεν παει πουθενα χωρις τα κολιταρια του... τωρα για βολτα δεν ξερω...
αλλα ρε παιδια με κοιταγε καπως ολο αυτο τ διαστημα γενικως και τωρα προσπαθει να κοιταει αλλου και οσο με αγνοει τοσο κολλαω :S
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103009 από pele στις 12 Ιουνίου 2012, 8:10μμ

pele

Εικονίδιο
οτοκυ ναι οντως δεν εχω σκοπο να το κανω απο ηλεκτρονικο μεσο γιατι ειναι κομματακι ψυχρο και καλητερα ειναι κατι πιο εμεσο...

λες ε.ε και εγω αυτο εχω καταλαβει αλλα δεν ξερω :/
φιλικα να σου πω το προσπαθησα βασικα εκεινος με ρωταγε που βγενω αλλα δεν βγηκα και απο τοτε δεν μ μιλαει βασικα :(
μηπως να του ζηζτησω καμια συγνωμη η μηπως ειναι κομματακι αργα ??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103011 από Otaku στις 12 Ιουνίου 2012, 8:23μμ

Otaku

Εικονίδιο
ε ειναι λιγο αργα... το καλυτερο για εμενα ειναι να βγητε καπως μονοι σας, το πως θα τα καταφερεις δεν ξερω αλλα ειναι σημαντικο να μεινεται μονοι θα μπορειται να μιλησετε ελευθερα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103013 από pele στις 12 Ιουνίου 2012, 8:28μμ

pele

Εικονίδιο
:/
οκ απο αυριο θα προσπαθησω...
αν και το βλεπω κομματακι δυσκολο ευχαριστωω παρα πολυ παντως
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103018 από άσχετος στις 12 Ιουνίου 2012, 10:23μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Έγραψε:(pele@12 Ιουνίου 2012)
Σας ευχαριστωω παρααα πολυυ ^_^
λοιππον showman οντως και εγω αυτο εχω σκοπο να κανω αλλα ρε εσυ καπου κομπλαρω και αν αρχισουνε παλι τα πειραγματα ??? δεν θα το αντεξω :/
οτακυ ειναι λιγο δυσκολο να βρεθω μονη με αυτον τον τυπο γιατι ουσιαστηκα δεν παει πουθενα χωρις τα κολιταρια του... τωρα για βολτα δεν ξερω...
αλλα ρε παιδια με κοιταγε καπως ολο αυτο τ διαστημα γενικως και τωρα προσπαθει να κοιταει αλλου και οσο με αγνοει τοσο κολλαω :S

Λοιπόν και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα όλοι με κράζουν και από την γειτονιά μου(που μένει και το κορίτσι που έχω αναφέρει)μέχρι και στην ομάδα που παίζω ποδόσφαιρο.Δεν με νοιάζει τι λένε ειδικά στην ομάδα γιατί το λένε για πλάκα.Στην γειτονιά δεν θέλω να το λένε για να μην γίνει καμιά βλακεία(το ξέρουν όλοι από την γειτονιά μου ακόμα και οι γονείς της)αλλά δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι και εμένα έτσι με πείραζαν.Το κορίτσι φυσικά το πείραξε αυτό και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε σχέση αυτή την στιγμή(έχουν συμβεί χίλια δυο πράγματα που αν τα γράψω θα τελειώσω αύριο).Καλό θα ήταν να μην δίνεται σημασία στους μωροδίστικους χαρακτήρες.Ή έτσι όπως λένε τις βλακείες πες τους ένα "σκάστε" και θα δεις πως δε θα ξαναμιλήσουν.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login