Μήνυμα στις 9/9/2012 στις 17:52 @Θ. Κλημεντίνη
το στυλ που σου ειπαν μου αρεσει και εμενα (εκτος του βαμμενου μαλλιου μου αρεσει το φυσικο οποιο και να'ναι το χρωμα) βεβαια ειναι το κλασσικο στυλακι που αρεσει σε ολους ειναι απλο και σιγουρο δεν ειναι το ονειρικο (που διαφερει στον καθενα) καθε αγοριου αλλα ειναι κατι που αρεσει....οσο για τον χαρακτηρα εμενα οχι μονο με ενδιαφερει αλλα παιζει και πολυ σημαντικο ρολο θελω ενα κοριτσι που να εχει καλη καρδια να μην ειναι κατινα σαν τις περισσοτερες (δυστυχως) εφηβες και να μπορω να την εμπιστευομαι και να μιλαω μαζι της , να επικοινωνω(αυτα σε γενικες γραμμες, υπαρχουν και αλλα ειναι αλλα ειναι τελειως υποκειμενικα) επισης, αυτο ειναι δικο μου δεν ξερω ποσοι το εχουν αλλα με ενδιαφερει αρκετα η φωνη μιας κοπελας (τωρα το πως την θελω ειναι λιγο δυσκολο να το περιγραψω...) Πήγαινε στο θέμα: προτιμήσεις αγοριών
Μήνυμα στις 6/9/2012 στις 01:17 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν ξερω ολη την ιστορια οποτε δεν μπορω να σου απαντησω με απολυτη σιγουρια στο αν σημαινε κατι αυτο με τα βλεμματα, οσο για αυτο με την φιλη της ειναι 100% λογικο.... βεβαια θελω να ειμαι ειληκρινεις και σου λεω πως δεν γινεται να εισαι 100% σιγουρος με ποιον μιλουσε.....τωρα στο ειπε και η φιλη της αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι "της" οχι "σου" οποτε μπορει να το εκανε για να μην στεναχωρηθεις.... η συμβουλη ειναι να μην δειχνεις αμηχανια και να δειχνεις οτι περνας καλα με τους αλλους γυρω σου γενικα ρε παιδι μου μια αδιαφορια προς αυτην...αν το κανεις υπαρχουν 3 εκδοχες... 1)θα καταλαβει οτι σε χανει και θα αρχισει να σε βλεπει και με αλλο ματι...( το προτιμοτερο και στο ευχομαι!) 2) παλι θα καταλαβει οτι σε χανει αλλα θα θελει να σε ξανακερδισει μονο και μονο απο θεμα εγωισμου για να νιωθει ωραια χωρις να εχει σκοπο να κανει κατι μαζι σου... 3)δεν θα κανει τιποτα απλα θα συνεχισει την ζωη της.... στο λεω επειδη και εγω ειμαι σε αυτην την κατασταση τωρα με μια και μου ειχαν πει να δειχνω αδιαφορια..οχι με κακια αλλα ρε παιδι οταν την βλεπεις ενα γεια και τιποτα αλλο! Εμενα μου ειχε πει οτι με βλεπει φιλικα ε μετα της ειπα οτι εγω δεν μπορω να την δω ετσι και πως θα ηταν καλυτερο να ξεκοψουμε... την επομενη μερα το ειπα σε μια φιλη μου και μου ειπε οτι εκανα καλα και οτι ημουν ξεκαθαρος και οτι τωρα πρεπει να κανω οτι σου ειπα και εσενα ... ε το ακολουθησα και δεν την επερνα τηλ. στο μσν οταν εμπαινε δεν της μιλουσα εαν και ημουν online και μετα απο κατι μερες ειχα παει σε ενα παρτι και ετυχε να ειναι και αυτη εκει... ε και σε καποιες φασεις ερχοταν και μου μιλουσε στο ακυρο.... που σημαινει οτι ειμαι η στην 1η η στην 2η περιπτωση απο τις παραπανω (με λιγα λογια σου λεω πως αν το κανεις λογικα κατι θα βγαλεις) παντως μην της μιλας και μην δειχνεις αμηχανα! ετσι της δειχνεις οτι την θελεις ακομα και πολλες το εκμεταλευονται αυτο επειδη σε εχουν δεδομενο(τονιζω οχι ολες αλλα η πλειοψηφια).... ελπιζω να βοηθησα... :) Πήγαινε στο θέμα: Νιώθει τίποτα ή πήγε παρακάτω?
Μήνυμα στις 24/8/2012 στις 03:13 @Θ. Κλημεντίνη
καλα θα κανεις! και αλλες φορες να περνεις τα πορτοκαλια απο το δεντρο οχι τα σαπια που εχουν πεσει! (δεν ειναι κακια για εσενα απλα σου λεω οτι επεσες σε γερα καθυστερημενο και αιδιοδουλο μαλακα!)
Πήγαινε στο θέμα: Θανασης...
Μήνυμα στις 17/7/2012 στις 02:31 @Θ. Κλημεντίνη
Εισαι ενα σκουπιδι δεν το λεω για να κανω μπαμ αλλα επειδη το εννοω! Σεβομαι το γεγονος οτι ηθελες να τον χωρισεις για το πεος του (οχι οτι ειναι καλο αλλα δικαιωμα σου!). Το γεγονος ομως οτι του κατεστρεψες την ψυχολογια χωρις καν να νοιαστεις σε υποβαθμιζει πιο κατω και απο που**να για αυτο δεν σου κανω την τιμη να σε αποκαλεσω μια! Εισαι σκουπιδι, αποβρασμα , τιποτενια και σε περιπτωση που θα να πεις κατι εκτος του "συγγνωμη" η " οντως εκανα λαθος" βαλε καναν που**ο στο στομα σου να σκασεις! Και αν φαω μπαν για αυτο δεν με νοιαζει το αξιζει! Πήγαινε στο θέμα: μικροτσουτσουνος
Μήνυμα στις 1/7/2012 στις 22:19 @Sex
απο τα δωδεκα-δεκατρια τοτε τα αγορια αποκτουν την ικανοτητα αναπαραγωγης........... τωρα δεν κοβω και τον λαιμο μου απλα θυμαμε οτι το ειχα διαβασει καπου...
Πήγαινε στο θέμα: εκσπερματιση
Μήνυμα στις 27/6/2012 στις 18:32 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω πολυ φιλε μου! :D
Πήγαινε στο θέμα: Πως να το προχωρισω το πραγμα
Μήνυμα στις 26/6/2012 στις 01:45 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια σορρυ για το πρηξιμο αλλα πλιζζζζ απαντηστε και αλλοι :(
Μήνυμα στις 24/6/2012 στις 12:40 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστο πολυ παιδια για τις απαντησεις σας! Εχω ομως μια ερωτηση. Αφου τα κανω ολα αυτα πως θα την κανω την κινιση? σε ολες μου τις σχεσεις μεχρι στιγμης το κοριτσι εκανε την πρωτη κινιση οχι εγω και για αυτο δεν ξερω τι να κανω... να τις το πω? η οταν ειναι η καταλληλη στιγμη απλα να πλησιασω και να την φιλισω? και πως καταλαβαινω ποτε ειναι η σωστη στιγμη για αυτο? Συγγνωμη για τον βομβαρδισμο αλλα την αγαπαω πολυ και θελω να ξερω τι να κανω!
Μήνυμα στις 23/6/2012 στις 23:01 @Θ. Κλημεντίνη
αλλοι?
Μήνυμα στις 23/6/2012 στις 22:52 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω φιλε μου που απαντησες :D!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να το προχωρισω το πραγμα |