Μήνυμα στις 12/11/2012 στις 16:44 @Θ. Κλημεντίνη
γειααα σας παιδιααααα :) βασικα μ αρεσει ενα παιδι που ηρθε φετος στ σχολειο..αλλα γνωριστηκαμε απο το φροντιστηριο γτ ετοιχε ν κανουμε μαζι φυσικη (μια φορα) ηταν πολυ καλος μαζι μ μπορω ν πω κ γενικα τν λατρευα κ τν λατρευω γ τν χαρακτηρα μεχρι τ κορμι τ (!!) τ θεμα ειναι οτι επιδη ειχα κατι θεματακια ν λυσω δν τ εδινα συμασια μεχρι π αρχισε ν μην μ χερεταει ενταξι στ φροντιστηριο ναι μιλαμε κανονικα αλλα στ σχολειο βρε παιδια δν μ μιλαει περναει απο διπλα μ και τιποτα εχω προσπαθησει ν τ μιλησω απειρες φορες αλλα μεχρι π ν ανοιξω τ στομα μ εκεινος εχει φυγει... σμρα τν ειδα κ μ κατι φιλους μ κ η καρδια μ ηταν ετοιμη ν σπασει...δεν 3ερω τ ν κανω πια γ ν μιλισουμε αλλα δεν θελω ν καταληξουμε παλι οπως κ μ τ προιγουμενα αγορια π εβγενα.... :/ βοηθεια σας παρακαλω ευχαριστω :* Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω...?
Μήνυμα στις 30/8/2012 στις 16:54 @Θ. Κλημεντίνη
ενταξι λοιπον αυτο θ κανω σας ευχαριστω πολυ
Πήγαινε στο θέμα: μπορει να βγει απο τ μυαλο μου?
Μήνυμα στις 29/8/2012 στις 19:56 @Θ. Κλημεντίνη
Σ'ευχαριστω παρα πολυ!! αυτο θ κανω κ οτι κατσει!! επιδη ομως τυχαινει ν ειναι κ συμαθητης(ασε δεν ηθελα ν μπλεξω αλλα τεσπα...)δηλαδη ουτε στην ταξη θ πρεπει ν κανω οτι δεν υπαρχει ετσι? Πήγαινε στο θέμα: μπορει να βγει απο τ μυαλο μου?
Μήνυμα στις 29/8/2012 στις 18:12 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας αγαπητα μελη τ φτου!! πλεον ειμαι σε μια φαση στην ζωη μ που ολα πανε απο τ κακο στ χειροτερο...εκεινος π ελεγα σ προιγουμενο ποστ ενταξι μιλαμε..αλλα μαλλον τωρα πια δεν εχουμε καμια ελπιδα...ειναι τοσο κινικος μαζι μ πλεον...κ οταν μιλαμε απαντα μονολεκτικα...εμενα δεν ξερω γτ μ πηραζει..αλλα δεν μπορω ν σταματησω ν τν σκευτομαι...μπενει στ μυαλο μ σν σφινα κ κολαει εκει..! στ γενεθλια τ ευχηθηκα κ ουτε ενα ευχαριστω δεν μ ειπε λες κ τ εχω σκοτωσει καποιον κανει...δεν ξερω τ ν κνω αλλα πρεπει ν τν ξεχασω...τ μονο σιγουρο...αλλα οποιον αλλο κ ν κοιταξω...τν βλεπω εκει..( ισως ν ειμαι παρανοηκη) λεω ν τν αγνοησω ν κανω οτι δεν υπαρχει αλλα φοβαμαι μην εχω αντιθετα αποτελεσματα κ αντι τν ξεχασω την δαγκωσω πιο χοντρα την λαμαρινα...τ λετε? σας ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: μπορει να βγει απο τ μυαλο μου?
Μήνυμα στις 30/7/2012 στις 17:44 @Κλάψιμο
Αυτο το ελευθερο ποιημα το εγραψα για ενα φιλαρακι που ειναι μακρια μου και εχουμε χαθει τελιως και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας μιας και αυτος δεν παιζει να το δει ποτε .... Έχω μέρες να σου μιλήσω και όσο πέρανε οι μέρες τόσο πιο πολύ μου λυπείς . Έκανα πολλά πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει Όμως μου λοιπή η αφελια σου Και η ετοιμότητα του λογού σου Που ακόμα και να ήμουν στα πατώματα Με έκανε να χαίρομαι που ζω Και επιτέλους σε γνώρισα έστω όχι προσωπικά Αλλά μέσο ενός διαδικτυακού μέσου Γνώρισα ένα άνθρωπο που με καταλάβαινε Κάποιον που έδινε τις καλύτερες συμβουλές του κόσμου ολοκλήρου Αυτόν που όσο χάλια και να ήμουν ηταν εκει δίπλα μου Γνώρισα πολλούς ανθρώπους το προηγούμενο διάστημα Όμως κάνεις τους δεν ηταν εκει δίπλα μου Να μου δώσει ένα χέρι βοηθείας στις δύσκολες μου στιγμές Δεν ξέρω γιατί στην τελική δεν είμαι και τόσο κακός άνθρωπος Αλλά έμπλεξα με εγωκεντρικούς χαρακτήρες…. Που για τον μονό άνθρωπο που ενδιαφέρονται είναι ο εαυτούλης τους Τι κι’άν είσαι χιλιόμετρα μακριά Εγώ πάντα πίστευα ότι ήσουν δίπλα μου Τότε που μιλάγαμε με τις ώρες Περίμενα κάποιες φόρες ακόμα πότε θα μπεις για να σε δω Αυτός ο χρόνος πήγε από το κακό στο χειρότερο Και δεν είχα τον αδελφό μου εδώ δίπλα μου Γιατί και αν μας γέννησαν διαφορετικές μανές Εγώ φιλέ μου σε έχω για αδελφό Είσαι ο μεγάλος αδελφός που δεν είχα πότε !!! θα το λέω και θα το φωνάζω γιατί είναι η μόνη αλήθεια!!! Πήγαινε στο θέμα: ποιημα για φιλο που ειναι μακρια....
Μήνυμα στις 23/6/2012 στις 10:58 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:και εγω ετσι ειμαι και μια χαρα περναω την ζωουλα μου να σου πω κατι κανονικα δεν πρεπει να αλλαξεις εισαι αυτη που εισαι και οποιος σε γουσταρει θα ερθει διπλα σου!!!Πήγαινε στο θέμα: Ανανέωση του στυλ μου!
Μήνυμα στις 20/6/2012 στις 16:01 @Θ. Κλημεντίνη
εγω παλι καρφονομαι πολυ δηλαδη κοιταω σαν ηλιθια και πορομενη και μετα καταλαβενω τι κανω και γυρναω αλλου και κανω λες και δεν σιμβαινει τιποτα. Φροντιζω για αυτον που μ αρεσει και τον φερνω σαν παραδειγμα Μερικεσ φορες ομως τον τυραναω (τ εχω κανει και αυτο ... )αλλα ζηταω συγγνωμη μετα :) Αυτα...!! Πήγαινε στο θέμα: Πως το δείχνουν τα κορίτσια ότι ενδιαφέρο
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 18:21 @Θ. Κλημεντίνη
αυτο που ειπα και απο πανω δηλαδη να δεις αν οταν εσυ δεν της δινεις σιμασια αυτη νιαζετε για εσενα η οχι ? Πήγαινε στο θέμα: Ευκαιρία να της μιλήσω..?
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 14:35 @Θ. Κλημεντίνη
Με την καμιααααααα αππαπαπαπαππαπαπαπα και που το σκευτικα ανατριχιασα
Πήγαινε στο θέμα: Σκουλαρικι στον αφαλό στους ανδρες πως σα
Μήνυμα στις 18/6/2012 στις 11:43 @Θ. Κλημεντίνη
κοιτα με το να παιζεις ολη μερα ενα παιχνιδι για να ξεχνιεσε δεν πιανει με τιποτα το εχω δοκιμασει θες δεν θες εκεινη θα πετιετε απο εδω και απο εκει οπως την εχω πατησει και εγω. Λοιππον προτεινω να τα ξαναβρεις με τους φιλους σου - εξιγησε τους την κατασταση και θα σε καταλαβουν αν ειναι πραγματικοι φιλοι- και να προχωρισεις την ζωη σου. Επισης προσπαθησε να την αγνοησεις λιγο κανε οτι δεν υπαρχει και αν σε πλησιασει ενδιαφερετε αν οχι αντε γεια Αυτο τ τελευταιο απο πειρα στο λεω γιατι και εγω ετσι φερομουνα σε εκεινο το αγορι που ελεγα στ ποστ μου αλλα απο τοτε που με αγνοει εχω καρακολισει <3 Ναι η μεθοδος γραμματοσημο πιανει Πήγαινε στο θέμα: Ευκαιρία να της μιλήσω..? |