Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το έγκλημα δεν αποδίδει, έχει όμως καλό ωράριο.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #102580 από Barbasta8is στις 07 Ιουνίου 2012, 7:44πμ

Barbasta8is

μέλος από: 21/7/2010
Καλημερα...
Ειμαι μελος του φορουμ απο παλια αλλα δεν γραφω συνχα μηνυματα ουτε ανοιγω θεματα...απλα ειμαι ενας σιωπηλος παρατηρητης...
Λοιπον ειμαι 18 χρονων και θα ηθελα να σας πω και εγω με την σειρα μου την ιστορια μου καθως δεν μπορω να βγαλω ακρη και θα μου ητανε χρησιμο να λαβω μερικες απαντησεις απο εσας μονο ως αποψεις γιατι λογικο ειναι να μην μπορει να μου πει καποιος στανταρ τι παιζει..
Αρκετα με τον προλογο ομως.
Εχω ενα προβλημα με μια κοπελα την οποια την κυνηγησα αρκετο καιρο και που στο τελος βγηκαμε μαζυ.
Δεν ειχαμε κατι αλλα τραβιομασταν και θα βλεπαμε που θα πηγαινε.
Εγω ημουνα αρκετα αισιοδοξος και νομιζα πως με αυτην την κοπελα θα καναμε σχεση...μιλουσαμε αρκετα,αλλα δεν βρισκομασταν συχνα και γι αυτο το λογο θα μπορουσε να πεις κανεις πως την πιεσα λιγο παραπανω-με το δικιο μου βεβαια-στο θεμα να βρεθουμε χωρις ιδιαιτερη ανταποκριση.
Με τα πολλα με τα λιγα λοιπον την ρωτησα και μου ειπε οτι θελει να διακοψουμε χωρις να με πει τον λογο...εγω θα σας πω οτι ημουνα πολυ καλος απεναντι της και οτι σιγουρα περνουσαμε καλα και την εβλεπα οτι πραγματικα ενδοιαφεροταν.
Πιστευετε οτι η κοπελα ενδοιαφερετε η οτι απλα καταλαβε οτι ισως δεν ημουν αυτο που εψαχνε?
Θα ηθελα να ζητησω ευχαριστω απο οσους θα κανουν τον κοπο να διαβασουν το μυνημα αυτο και συνχωρεση για τα τυχον ορθογραφικα μου λαθη...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102582 από kerameia στις 07 Ιουνίου 2012, 9:18πμ

kerameia

Εικονίδιο
μέλος από: 1/5/2012
λοιπόν φίλε μου δεν πειράζει για τα ορθογραφικά.λοιπόν να μπούμε στο θέμα μην ανησυχείς το εχω πάθει και εγώ πάρα πολλές φορές μπορεί να είναι και αυτό που είπες ότι μπορεί να μην είσαι αυτό που έψαχνε αλλά μπορεί να βαρέθηκε αφού μιλούσατε πολλή καιρό και έβλεπε κιόλας ότι δεν μπορούσατε να είχατε μια κοντινή επαφή σου είπε να σταματήσετε να μιλάτε ή βρέθηκε κανένας άλλος που της έκανε το κλικ και απλώς δεν στο είπε αυτό.πάντως μην σκάσ φίλε μου:-):-):-)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102585 από Barbasta8is στις 07 Ιουνίου 2012, 10:32πμ

Barbasta8is

Οχι δεν παιζει ουτε αλλος αλλα ουτε βαρεθηκε την πολυ κουβεντα...Απλα εχει μια εμμονη με την εξεταστικη και ισως να την πιεσα ενω αυτη ηθελε να διαβασει...Δεν παιζει σιγουρα αλλος και αυτο το ξερω απο εγκυροτατες πηγες.
Ωστοσο οπως ειπα και πιο πανω δεν μου ειπε τον λογο και ειναι κατι που με πειραξε και δεν το εκτιμησα...
Σκεφτηκα να την ρωτησω αλλα εχουμε πανω απο 10ημερο να μιλησουμε πλεον.
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #102603 από tuxh-vouno στις 07 Ιουνίου 2012, 3:38μμ

tuxh-vouno

Εικονίδιο
μέλος από: 18/3/2012

Αποδεκτή απάντηση

Βλακείες...όταν θέλουμε κάποιον βρίσκουμε χρόνο ακόμη και στην εξεταστική...απλά θα ξενέρωσε μάλλον με κάτι...εμένα μου έχει τύχει να βγω με κάποιον που γούσταρα πόσους μήνες τρελά και μετά να τον βαριέμαι ή να τον είχα εξιδανικεύσει και να με απογοητεύει στη συνέχεια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102672 από Barbasta8is στις 07 Ιουνίου 2012, 11:45μμ

Barbasta8is

Μαλλον αυτο που λες ειναι...κατι δεν τις αρεσε και ξενερωσε...
Με καποιες μικροπραξεις μου που ακομα δεν εχω μαθει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login