Μήνυμα στις 25/2/2014 στις 08:48 @Θ. Κλημεντίνη
οταν την πειραζω κοροιδευτικα ειναι αρνητικο αυτο;;;; και κοπλιμεντα οταν ειπε οτι θελει ? τησ λεω ποσο ομορφη και τετοια αλλα διαφορα δεν αρκουν;;; και πως να την ενθαρινο;;;
Πήγαινε στο θέμα: πως να την κανω ν νειωθει ανεταα? βοηθεια
Μήνυμα στις 24/2/2014 στις 11:18 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον καλησπερα σας!! τα εχω με μια κοπελια καμποσο καιρο και εχτες λεγαμε κατι οτι δεν νειωθει ανετα μαζι μου.λοιπον θα ηθελα την βοηθεια σας και απο κοριτσια γενικαα να μου πειτε τι να κανω ?? πως να την κανω να νειωθει ανετα τι να τησ λεω (κοπλιμεντα και τετοια) ειναι ντροπαλι λιγο..βοηθηστε σασ παρακαλω και στο ερωτικο κομματι τι να κανω να ξεκιναει αυτο το παιχνιδι η γενικα να μην ντρεπεται και να σκεφτετε οτι μην κανει καμια βλακια. τι να τησ λεω να παρει θαροσ??
Πήγαινε στο θέμα: πως να την κανω ν νειωθει ανεταα? βοηθεια
Μήνυμα στις 16/2/2014 στις 14:14 @Sex
να σας ρωτησω κατι γινετε οταν παω να το κανω με την κοπελια μου να το νειωθει οταν μπαινει και μετα να μην αισθανετε τπτ ??? κανω κατι λαθος?? και τι μπορω να κανω Πήγαινε στο θέμα: προβλημα στο σεξ..την βοηθεια σας:-\
Μήνυμα στις 16/2/2014 στις 12:56 @Sex
καταρχας καλησπερα σας!!! με λιγα λογια να μην σας κουραζω πως θα καταλαβω οτι τελειωσε η κοπελια μου;;;; εχουν περιεργη γευση τα υγρα τησ εκεινη την ωρα που τελειωνει;;;; γτ δεν βαριανασενει ουτε φωναζει κατι να καταλαβω μονο το σωματησ και χερια τησ κουναει Πήγαινε στο θέμα: πως θα δω οτι τελιωσε η κοπελια μου;;;
Μήνυμα στις 4/4/2013 στις 11:38 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον αγαπωωω Την κοπελια μου και θελω να κανω κατι πολυυ ωραιο για αυτην και θα ηθελα να πειτε της θα θελατε να κανει ενα αγορι για σας πραξεις? Εχω κανει και γκραφιτι εξω απι το σπιτι της της εχω δωσει λουλουδια απειρες φορες για πειτε κατι αλλο να κανω?<3 Πήγαινε στο θέμα: κοριτσια για πειτε την γνωμη σας παρακαλω
Μήνυμα στις 10/3/2013 στις 11:44 @Θ. Κλημεντίνη
Και κανεις αλλο αμ μπορει δεκτα ειναι ολα
Πήγαινε στο θέμα: βοηθηστε οποιος μπορει και κοπελιες:-\
Μήνυμα στις 10/3/2013 στις 11:08 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον καλα τα ειπες ( olala ) και εχω επεμβει πολλες φορες και το μονο που καρδιζουμε ειναι να γινομαστε σκατα και τσακομενη αυτη δεν θελει ουτε να μηλαω με φιλες μου για να φανταστεις της το λεω συνεχεια να μπει στην θεση μου και κανει ναι ναι και μτ παλι τα ιδια:-\:-\:-\
Πήγαινε στο θέμα: βοηθηστε οποιος μπορει και κοπελιες:-\
Μήνυμα στις 10/3/2013 στις 10:47 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον το θεμα ειναι ως εξης τα εχω με μια κοπελια που εχω κανει τα παντα απο.την μια και απο.την αλλη εχουμε κανει.και μαλακιες . Λοιπον με αυτη την κοπελια γενικα τα εχουμε καμποσο θα ελεγα και τρ τελευταια δεν ξερω τη εχει παθει και με κανει να ζηλευω μεχρη τρελας εχω χασει τον εαυτο μου τρ τελευταια και δεν κοιμαμε τα βραδια με αυτα που κανει.λοιπον να σας πω ενα παραδειγμα τρ μια βδομαδα βγαινει στο κεντρο και γνωριζει αγορια συνεχεια και καθετε και λεει τι κουκλος και τετοια,εχτες ας πουμε ειμασταν σε ενα κλαμπ και πηγενε σε ενα γνωστο της και χορευε και τριβοντας του το τετοιοο του με τον κολο της και σε μενα ουτε να χορεψουμε.λοιπον θελω να μου πειτε οι κοπελιες τη να κανω? Για να της τα κοψω αυτα να σφιξω τα λουρια που λενε(χωρις χορισμους)και τη πρεπει για να μην με θεωρει και μαλακα και δεδομενο Δεκτες ολες οι απαντησει και απο αγορια :-) Πήγαινε στο θέμα: βοηθηστε οποιος μπορει και κοπελιες:-\
Μήνυμα στις 7/3/2013 στις 20:27 @Sex
Λοιπον θα μπω κατευθειαν στο θεμα ειχα ενα προβλημα στα μπαλακια ειχε τρυπισει η σακουλα εσωτερικα και βγαιναν εξω και εκανα την ενχυριση στης 14 φεβρουαρη.λοιπον τρ που αρχησα να το χρεισιμοποιω και να βγαινω με κοπελιες καμια βδομαδα στα παρκα παρατηρισα οτι δεν μου σηκονετε ειναι καποιο προβλημα? ηη ειναι απο την ενχυρισει επηδη ειναι και λιγο προσφατη?? Και στο σπιτι εβαλα τσοντες πολλες και μτ απο πολυ προσπαθεια τη σηκοσα αλλα μεχρη δωδεκα εκατοστα και με το ζορι πριν ηταν στα 15 με 16 τι εχει γινει ρε παιδια ?? :-\ :-\ Πήγαινε στο θέμα: προβλημα μετα απο ενχυριση στα μπαλακια
Μήνυμα στις 21/2/2013 στις 00:16 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον εχει ως εξης η κατασταση τα ειχα παλια με την κοπελια μου κσι ζητησα αλλη μια ευκαρια και τελικα βαριεμαι και εχει βρεθει μια και μας εχει παρει τα μυαλαααα τη να τη πωω για να χωρισωω ηηη πειτε λογος?? Ευχαριστωω
Πήγαινε στο θέμα: πως χωριζουμε ρε παιδια βοηθεια? |