Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Κυνικός είναι αυτός που ξέρει την τιμή όλων των πραγμάτων αλλά δεν ξέρει τη αξία κανενός.
Τετάρτη, 16 Απριλίου

Θέλω να την πλησιάσω αλλά πώς?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #97021 από Miris7 στις 29 Μαρτίου 2012, 2:39μμ

Miris7

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 28/3/2012
καλησπέρα είμαι 15 ετών και μου αρέσει μια 2 μεγαλύτερη.με το κορίτσι αυτό μιλούσαμε παλιά.Αυτή με έκανε πολλές φορές το πρώτο βήμα αλλά τότε δεν μου άρεσε.ενώ τώρα λιώνω αλλά αυτή δεν μου μιλάει όπως παλιά..όμως μερικές φορές την έχω πιάσει να με κοιτάει..τι να κάνω?υπάρχει περίπτωση να της αρέσω?σας παρακαλώ απαντήστε μου..
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #97034 από tragikos στις 29 Μαρτίου 2012, 3:34μμ

tragikos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/12/2010

Αποδεκτή απάντηση

Αμα δεν τα εχει με καποιον σιγουρα θα κεγετε εστω λιγο μεσα τις μια κινηση κανε εσυ και δες αμα το συνεχισει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #97038 από Miris7 στις 29 Μαρτίου 2012, 4:02μμ

Miris7

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 28/3/2012
φίλε όταν την βλέπω κομπλάρω μήπως να κάνω κίνηση από το φβ..έτσι και αλλιώς ποτέ δεν είναι μόνη της πάντα είναι με τις φίλες τις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #97044 από άσχετος στις 29 Μαρτίου 2012, 4:20μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα δεν μπορούσα να την πλησιάσω επειδή άρχισα να την γουστάρω και να φανταστείς το καλοκαίρι ήμασταν κολλητοί φίλοι.Τώρα για σένα δεν ξέρω μίλα της από ΦΒ άμα κομπλάρεις από κοντά.Πες της κάτι π.χ. αφού μιλούσατε παλιά πες της μια βλακεία που κάνατε ή άμα έχεις κοινούς φίλους πες τους να βγείτε όλοι μαζί και μίλα της.

Αυτά από μένα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login