Μήνυμα στις 23/5/2012 στις 21:25 @Κλάψιμο
Γεια σας το πρόβλημα μου είναι ότι με τον κολλητό μου δεν κάνουμε πια παρέα γιατί έγινε κάτι "μεταξιμα"..και τώρα κάνω παρέα με αλλα παιδιά εξίσου καλοί φίλοι αλλα μου λείπουν η στιγμές που περνούσα με τον παλιό κολλητό μου και είναι κάποια πράγματα που μονο με αυτόν μπορούσα να κάνω.Καμια παρόμοια ιστορία? η καμια συμβουλή?
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξέρω τι να κάνω
Μήνυμα στις 23/5/2012 στις 21:20 @Ftou.gr admin
θέλω να αλλάξω όνομα στο "φτου" θέλω να με λένε
Πήγαινε στο θέμα: Όνομα
Μήνυμα στις 19/5/2012 στις 20:20 @Ftou.gr admin
Ok κανε αποδεχτή Webmaster και τα κέρδη μισά μισά χάχα
Πήγαινε στο θέμα: Πουλήστε τις αποδεκτές απαντήσεις σας
Μήνυμα στις 19/5/2012 στις 20:18 @Sex
Αν έχει το πάχος 2 δαχτύλων είσαι μια χαρά μην άγχωσε για τέτοια θέματα:D Αρκεί να μην εννοείς τα μικρά σου δάχτυλα heehe Πήγαινε στο θέμα: Παχος
Μήνυμα στις 19/5/2012 στις 20:14 @Διασκέδαση
Το "παρκουρ" είναι άπαιχτο μακάρι να είχα και εγώ κάποιους φίλους να το γουστάρανε και να αρχίζαμε μαζί. Συνέχισε φιλε και μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι!:D Πήγαινε στο θέμα: Τι γνωμη εχετε για το παρκουρ ?
Μήνυμα στις 15/5/2012 στις 22:57 @Sex
Γεια σας θέλω να σας πω ότι ντρέπομαι να την ''παίζω'μαζί με φίλους γιατί φοβάμαι για το "μεγαθος" τους πέους.Δεν είναι μικρός 15 cm και εντάξει δεν τον λες και πολύ χοντρό.Αυτό είναι λογικό?και υπάρχει τρόπος να το ξεπεράσω?
Πήγαινε στο θέμα: ομαδική μαλακια
Μήνυμα στις 30/4/2012 στις 21:41 @Θ. Κλημεντίνη
Το παιδί σε γουστάρει και φαίνεται όλα τα ντροπαλά αγόρια αυτό κάνουμε.Αν σου αρέσει πραγματικά και δεν έχεις θέμα εγωισμού πες του εσύ ότι σου αρέσει αν ντρέπεσαι η ίδια πες σε καμια φίλη σου να του το πει και μετά θα ξεκολλήσει και θα πάνε όλα καλά!
Πήγαινε στο θέμα: Κοιταζόμαστε αλλα απο κουβεντα τιποτα!
Μήνυμα στις 30/4/2012 στις 16:53 @Κλάψιμο
Σε ευχαριστώ πολύ φιλε..έχεις κάνει κάποια άλλη άποψη?
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με τον κολλητό μου |