Αναπαντεχη Εξελιξη
Μήνυμα #94548 από Aporias1 στις 10 Φεβρουαρίου 2012, 9:47μμ
μέλος από: 27/12/2011 μηνύματα: 11 0 |
Λοιπον φετος αλλαξα σχολειο και εχω μια συμμαθητρια την οποια γουσταρα απο πρωτη στιγμη που την ειδα.Καθε μερα τη σκεφτομαι αλλα λεω δεν πειραζει ας αναβαλω τα σχεδια μου για αργοτερα μιας και αν φαω Χ θα την βλεπω καθε μερα μπροστα, κατι που δεν ειναι και το πιο βολικο.Με αυτα και αυτα γραφτηκε στο ιδιο φροντιστηριο αγγλικων με εμενα και επεσε στο ιδιο τμημα με εμενα και οπως καταλαβαινετε εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου απο την αναπαντεχη αυτη εξελιξη.Πως μου προτεινετε να συμπεριφερομαι ετσι ωστε να ειμαι πιο χαλαρος μαζι της και ταυτοχρονα να δειχνω σπανια τι νιωθω γι αυτη ? Υ.Γ. Ξερω οτι ειναι σε σχεση οποτε ενας λογος παραπανω να μην προχωρησω αυτη τη χρονικη περιοδο + οτι με κοιταει με ενα τοσο γλυκο υφος που αν μεινω καμποση να μιλαω μαζι της θα καρφωθω 100% ( Αν δεν εχω καρφωθει ηδη :P ) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94554 από faidra:) στις 10 Φεβρουαρίου 2012, 10:48μμ
μέλος από: 14/5/2011 μηνύματα: 113 0 |
Είσαι τυχερός ε;! Πλησίασε την διακριτικά.Αφού έχει σχέση μην τη φέρεις σε δύσκολη θέση απλώς δείξε ενδιαφέρον αλλά μέχρι ενός ορισμένου σημείου. Έχεις τρόπο να μαθαίνεις γενικώς για τη σχέση της; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94555 από Aporias1 στις 10 Φεβρουαρίου 2012, 10:51μμ
Οχι δεν εχω καποιο τροπο για να μαθαινω για τη σχεση της ( Ξερω οτι με το συγκεκρυμενο τα εχει 1 χρονο αλλα τα εχουνε χαλασει αρκετες φορες) Τι εννοεις να δειξω ενδιαφερον διακριτικα? Με ποιο τροπο ? τι να της πω δηλαδη ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94566 από kapioa :) στις 11 Φεβρουαρίου 2012, 11:47πμ
μέλος από: 10/2/2012 μηνύματα: 132 0 |
αρχηκα,πλησιαζε την με καπιοα αφορμη!! (π.χ. αν ξεχασει καπιο στυλο,να της το δωσεις εσυ) και μετα ,ρωτα την διαφορα,για το που μενει (για να δεις αν μενετε κοντααα...) και αν δεις πως μενετε σχετικα κοντα,ζητα της να γυρνατε μαζι. Σε 2-3 μηνες πηγενε στις κολλητες της και ρωτα τες πως παει η σχεση της με το αγορι της:) ετσι,και θα μαθεις την κατασταση αναμεσα τους ΚΑΙ θα δειξεις στις Πιο κοντινες τις παρεες οτι την γουσταρεις και θα της το πουνε.Αν ειστε σε ια μεγαλη ηλικια (3η γυμνασιου-1η Λυκειου) δεν θα το πει σε κανεναν,και αμα εχεις φτιαξει καλο παρελθον μαζι της τοτε ΕΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ! ;) trust me !! ;D |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94577 από Aporias1 στις 11 Φεβρουαρίου 2012, 3:04μμ
Τι ενοεις < Δεν θα το πει σε κανενα ? > , αφου οι φιλες της ηδη θα το ξερουν . Ενοεις οτι δεν θα μου πει οτι < Ξερω οτι με γουσταρεις>? Υ.Γ: Και οι 1 Λυκειου ειμαστε |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #94580 από kapioa :) στις 11 Φεβρουαρίου 2012, 4:08μμ
μέλος από: 10/2/2012 μηνύματα: 132 0 |
Λοιπον,αυτο που θελω να πω ειναι οτι "εφόσον είσαστε ΜΕΓΑΑΑΑΛΑ παιδια" δεν θα πανε να το μαρτυρισουνε σε καπιον και ετσι δεν θα ρεζιλευτείς.Θα δείξει κατανόηση βρε παιδακιι μου.. :) Και ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα σου πει :"ξερω οτι με γουσταρεις" δεν το λεει το κοριτσι αυτοο..το αγορι βαζει το χερακι του (; σου λεω και παλι,θελει να την πλισιαζεις,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΚΟΛΛΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ! ας πουμε,στο σχολειο θα εισαστε κανονικοι συμμαθητες,και οταν τελιωνει η σχολικη μερα και γυρνατε μαζι θα ειστε φιλοι!! απο το φιλοι -----> καλυτεροι φιλοι ------> σχεση =) 1η λυκειου πατε!! δεν πατε δημοτιικο :) καλη τύχη !! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |