Μήνυμα στις 3/3/2012 στις 09:54 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε ακου να δεις πως εχει το πραγμα.Εγω ειμαι 15 και περυσι αρχισα να χυνω.Καποιες φορες επαιζα δυνατες <Μπιστολιες> και πεταγωντουσαν και αλλες σαν και εσενα.Αποφασησα λοιπον να πειραματιστω με τον εαυτο μου και να δω ποτε συμβαινει το ενα και ποτε το αλλο και τελικα καταφερα να μαθω.Συμβουλη: 1.Οσο περισσοτερη καυλα τοσο καλυτερα (Μην χυνεις μονοκοπανιας,δηλαδη αν σου ερχεται αν χυσεις σταματα λιγο και ξανα το ιδιο μεχρι να νιωθεις οτι δεν παει αλλο). 2.Μην τη παιζεις καθε μερα.( Επειδη δεν προλαβουν να αναπληρωθουν οι ποσοτητες και ετσι δεν εχεις πολυ στα @@ σου) Ελπισω να σε βοηθησα! Πήγαινε στο θέμα: Χυσια
Μήνυμα στις 11/2/2012 στις 15:04 @Θ. Κλημεντίνη
Τι ενοεις < Δεν θα το πει σε κανενα ? > , αφου οι φιλες της ηδη θα το ξερουν . Ενοεις οτι δεν θα μου πει οτι < Ξερω οτι με γουσταρεις>? Υ.Γ: Και οι 1 Λυκειου ειμαστε Πήγαινε στο θέμα: Αναπαντεχη Εξελιξη
Μήνυμα στις 10/2/2012 στις 22:51 @Θ. Κλημεντίνη
Οχι δεν εχω καποιο τροπο για να μαθαινω για τη σχεση της ( Ξερω οτι με το συγκεκρυμενο τα εχει 1 χρονο αλλα τα εχουνε χαλασει αρκετες φορες) Τι εννοεις να δειξω ενδιαφερον διακριτικα? Με ποιο τροπο ? τι να της πω δηλαδη ? Πήγαινε στο θέμα: Αναπαντεχη Εξελιξη
Μήνυμα στις 10/2/2012 στις 21:47 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον φετος αλλαξα σχολειο και εχω μια συμμαθητρια την οποια γουσταρα απο πρωτη στιγμη που την ειδα.Καθε μερα τη σκεφτομαι αλλα λεω δεν πειραζει ας αναβαλω τα σχεδια μου για αργοτερα μιας και αν φαω Χ θα την βλεπω καθε μερα μπροστα, κατι που δεν ειναι και το πιο βολικο.Με αυτα και αυτα γραφτηκε στο ιδιο φροντιστηριο αγγλικων με εμενα και επεσε στο ιδιο τμημα με εμενα και οπως καταλαβαινετε εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου απο την αναπαντεχη αυτη εξελιξη.Πως μου προτεινετε να συμπεριφερομαι ετσι ωστε να ειμαι πιο χαλαρος μαζι της και ταυτοχρονα να δειχνω σπανια τι νιωθω γι αυτη ? Υ.Γ. Ξερω οτι ειναι σε σχεση οποτε ενας λογος παραπανω να μην προχωρησω αυτη τη χρονικη περιοδο + οτι με κοιταει με ενα τοσο γλυκο υφος που αν μεινω καμποση να μιλαω μαζι της θα καρφωθω 100% ( Αν δεν εχω καρφωθει ηδη :P ) Πήγαινε στο θέμα: Αναπαντεχη Εξελιξη
Μήνυμα στις 21/1/2012 στις 17:41 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Κοιτα για να σου λεει η φιλη της πως κατι μπορει να γινει μαζι της σημαινει οτι της αρεσεις αρα δεν θα ειναι δυσκολο.Εννοω ρε παιδι μου οτι θα επρεπε να ανησυχεις αν ηθελες να φασωθεις με καποια που δεν ηξερες αν σε γουσταρει η οχι.Στη συκγεκρυμενη περιπτωση δεν θα δυσκολευτεις.Απλα πιασε την κουβενα μαζι της και θα δεις θα σου μιλαει και αυτη και τετοια . Ε καποια στιγμη θα γινει το μοιραιο :PΠήγαινε στο θέμα: Θελω βοηθεια επειγοντος ! απαντηστε αμεσα
Μήνυμα στις 15/1/2012 στις 20:16 @Θ. Κλημεντίνη
Συμφωνω 100% με αυτα που λες αγαπητε Hello. Μου προτεινες να ψαξω και για καμια αλλη.Εχω βρει ηδη καποιες που μου αρεσουν και θα μπορουσα να ειμαι μαζι τους + οτι ειναι μικροτερες. Απλα λεω πως πανω απο ολες εχω αυτη ( Οχι δλδ οτι θα ειμαι σαν τη καλαμια στο καμπο μεχρι να την περιμενω) και ρωταω πως θα επρεπε να το διαχιριστω σε περιπτωση που αποφασησω να κανω κατι μαζι της.Τωρα ειμαι 1 λυκειου, εχω σκεφτει λοιπον οτι αν κανω κατι θα το κανω στην 3 λυκειου οπου θα με εχει γνωρισει καλυτερα , δεν θα υπαρχοθν μεγαλυτεροι στο σχολειο + οτι θα με θεωρει περισσοτερο οριμο + οτι μετα απο αυτη τη χρονια αν τυχον φαω Χ που οπως λες ειναι το πιο πιθανον δεν θα την εχω καθε μερα μπροστα να στεναχωριεμε.Θεωρεις πως ειναι καλη ιδεα? Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι σε κατασταση εκτατου αναγκης!!
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 22:25 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι ευκολο να το λες < Να μεινετε φιλοι >.Πως να μπορεις να βλεπεις μπροστα σου 7 ωρες τη μερα τη κοπελα που γουσταρεις ενω εχεις φαει Χ?Αν μου αρεσε απλα θα εκανα αυτο που λες αλλα δεν ετσι
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι σε κατασταση εκτατου αναγκης!!
Μήνυμα στις 13/1/2012 στις 21:23 @Θ. Κλημεντίνη
Ειμαι 15 χρονων και φετος αλλαξα σχολειο.Οπως ηταν αναμενομενο εκανα νεες φιλιες , νεους συμαθητες και γενικως νεες γνωριμιες.Στην ταξη μου λοιπον εχουμε μια κοπελα(Πολυ ομορφη),την οποια απο την πρωτη στιγμη την εβαλα στο ματι.Αρχικα ελεγα οκ ωραια γκομενα ειναι αλλα θα ειναι ψοναρα.Τελος παντων με αυτα και αυτα συζητουσαμε καμια φορα μεσα στην ταξη και γενικα παρατηρησα πως ειναι ενας πολυ καλος χαρακτηρας παρα το οτι ειναι θεα( Που θα μπορουσε δηλαδη να ειναι ψωναρα και διαφορα αλλα.Δεν μιλαει κακα σε κανενα και δεν διωχνει και κανεναν). Τελος παντων περασαν τρεις μηνες και μεσα σε αυτους τους 3 μηνες αρχισα να τη γουσταρω ολο και περισσοτερο και αυτη τη στιγμη γινομαι ολο και πιο καψουρης μαζι της.Αυτη λοιπον εμαθα πως εχει σχεση με καποιον μεγαλυτερο εδω και αρκετο καιρο οποτε δεν κανω κατι. Το προβλημα μου λοιπον ειναι το πως θα το διαχειριστω το θεμα οταν χωρισει.Εννοω ειμαι πρωτη λυκειο , θα ειμαι μαζι της ακομα 2-3 χρονια οποτε δεν ξερω αν ειναι καλο να κανω κατι απο τωρα μιας και αν φαω Χ δεν θα ειναι και το οτι καλυτερο μετα καθως θα τη βλεπω καθε μερα για 3 χρονια.Πως μου προτεινετε να το διαχιριστω? Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι σε κατασταση εκτατου αναγκης!!
Μήνυμα στις 3/1/2012 στις 01:31 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε παιδια εχω ενα φιλο που ειμαστε σχετικα καλοι φιλοι.Που λετε νιωθω οτι προσπαθει να μην με αφησει να τα φτιαξω με καποια ( Ετσι νιωθω εγω)γιατι καθε φορα που το λεω πια γουσταρω μου λεει ειναι Μαπα , Μπαζο και τετοια και μετα κανει φασεις μαζι τους, Τι πιστευετε? Πήγαινε στο θέμα: Θεμα
Μήνυμα στις 2/1/2012 στις 23:28 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον αποφασησα να μιλησω σε μια κοπελα που δεν ξερω απο κοντα μεσω facebook.Για να μη λεω τα ιδια < Γεια τι κανεις> και τετοια της εγραψα ενα ασχετο και μετα ειπα οχ λαθος chat και εγινε ενα μικρος διαλογος? θεωρειτε οτι ηταν σωστος τροπος προσεγγισης?
Πήγαινε στο θέμα: FB |