Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Εκτός από το ftou.gr κανείς δε σε θυμάται, σ' αυτό το ιντερνετικό ταξίδι του χαμού.
Παρασκευή, 11 Απριλίου

γιατι μου τ κανει αυτο?

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #79724 από metal angel στις 16 Ιουνίου 2011, 2:52μμ

metal angel

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 26/3/2011
εχω το κινητο τ κ μιλαμε καθε μερα..το θεμα ειναι πως ειναι παρα πλ ντροπαλος κ δεν ανοιγεται ευκολα σε κανενα παρα μονο σ εμενα..επισης νιωθω τωρα τελευταια οτι κατι τον απασχολει..κατι τον προβλιματιζει..αλλα δεν μ λεει τι....για αυτο κ εγω βαζω συνεχεια στ μυαλο μ οτι κατι εχω κανει εγω που τον στενοχωρισε η τον πειρααξε...αν και δεν θυμαμαι να εκανα κατι..ΣΙΓΟΥΡΑ..!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79744 από Reaction στις 16 Ιουνίου 2011, 7:26μμ

Reaction

μέλος από: 15/5/2011
Έγραψε:(metal angel@15 Ιουνίου 2011)
δεν νομιζω να μπορεις να καταλαβεις πως νιωθω εγω..και γιατι δηλαδη να ειναι ενα πεισμα κ τπτ αλλο? δεν μπορεις να διαγραψεις συναισθηματα ετσι...δεν γινετε απλα..:(

Αυτο που σου ειπα οτι θα πεις ειπες παραπανω :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79751 από metal angel στις 16 Ιουνίου 2011, 8:52μμ

metal angel

Εικονίδιο
banned
μα ετσι ειναι ρε παιδια..δεν γινεται να διαγραψεις τον αλλο απο τν μια στιγμη στν αλλη...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79761 από Reaction στις 16 Ιουνίου 2011, 11:13μμ

Reaction

μέλος από: 15/5/2011
Γιατι σου εχει προσφερει πολλα πραγματα σ'αυτη τη ζωη και ειναι τοσο μεγαλο πραγμα να τον αποφυγεις.Να πω να εχεις μια σχεση απο κοντα που να ησουν 1-2 χρονια μαζι του να πω ενταξει ειναι δυσκολο αλλα για τοσο λιγο χρονικο διαστημα και φυσικα μεσα απο το διαδυκτιο δεν ειναι και το κατι τοσο τρομερο.
Δεν στο λεω απο κακια αλλα οπως τον κοβω τον τυπο εκει που ειναι εχει γκομενα και εσενα σε εχει για την πλακα.
Καποια στιγμη οταν θα σου πει να χωρισεται για να μην εχει <Εκρεμοτητες> θα στεναχωρηθεις και θα τον βριζεις και θα λες οτι ειχαμε δικιο.Παντα αυτο γινετε.
Επισης το < Αγαπαω > ειναι μεγαλη κουβεντα και τη βλεπω καθημερινα οσο και στο Facebook οσο και σε θεματα σε αυτο το forum.
Αν πραγματικα τον αγαπουσες και εκοβες φλεβα οπως μας περιγραφεις θα ειχες παρει τις βαλιτσουλες σου και θα πηγαινες σε αυτον τρεχοντας.
Πιστευω οτι αυτο που νιωθεις ειναι περισσοτερο ενθουσιασμος παρα αγαπη.Σου αρεσει η ιδεα του οτι μπορεις να μιλας σε καποιον απο αποσταση λεγοντας του φρασεις οπως < Σ'αγαπω > και τετοια και γι'αυτο εχεις κολησει στο Pc.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #79787 από metal angel στις 17 Ιουνίου 2011, 9:48πμ

metal angel

Εικονίδιο
banned
τ ν πω...μπορει να εχετε κ δικιο..ευχαριστω για τσ γνωμες σας παντως..:)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #82227 από dieromantic8213 στις 18 Ιουλίου 2011, 4:13μμ

dieromantic8213

Εικονίδιο
μέλος από: 18/7/2011
Μετα απο σχεδον 9 μηνες σχεσης και αλλα 2μισι χρονια γνωριμιας...καταφερε να τα ξεχασει..ή τουλαχιστον αυτο μου δειχνει..σε αντιθεση με εμενα!
Στην δικη σου περιπτωση δεν λεω πως δεν γινετε να τον αγαπας..αλλα ειναι πολυ λιγος ο χρονος..και λογο του οτι τον εχεις δει μονο μια φορα..μειωνει τις πιθανοτιτες..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login