Μήνυμα στις 19/7/2011 στις 19:58 @Διάφορα
http://www.4shared.com/audio/UplJsIBF/Shine_On_You_Crazy_Diamond__Pa.htm Για δες εδω :) Πήγαινε στο θέμα: τραγουδι
Μήνυμα στις 19/7/2011 στις 04:16 @Ftou.gr admin
Σε καμια περιπτωση δεν το κανω για γλειψιμο..και σε παρακαλω μην με κανεις ban αλλα webmaster...μιλαμε εισαι φοβερος! τα λες..πολυ εξω απο τα δοντια!!
Πήγαινε στο θέμα: Θελω πισω τον λογαριασμο μου
Μήνυμα στις 19/7/2011 στις 03:12 @Κλάψιμο
Εχω την ιδια απορια για τον αντρα....
Πήγαινε στο θέμα: η γυναίκα...
Μήνυμα στις 18/7/2011 στις 16:13 @Θ. Κλημεντίνη
Μετα απο σχεδον 9 μηνες σχεσης και αλλα 2μισι χρονια γνωριμιας...καταφερε να τα ξεχασει..ή τουλαχιστον αυτο μου δειχνει..σε αντιθεση με εμενα! Στην δικη σου περιπτωση δεν λεω πως δεν γινετε να τον αγαπας..αλλα ειναι πολυ λιγος ο χρονος..και λογο του οτι τον εχεις δει μονο μια φορα..μειωνει τις πιθανοτιτες.. Πήγαινε στο θέμα: γιατι μου τ κανει αυτο?
Μήνυμα στις 18/7/2011 στις 05:31 @Κλάψιμο
Αν εσυ πιστευεις οτι με αυτο το ατομο αξιζει και οντως νιωθεις κατι για αυτο..τοτε προχωρησε το..δεν πιστευω πως ειναι δεδομενο οτι ολες οι σχεσεις απο αποσταση καταληγουν ασχημα..Εγω πριν ενα μηνα χωρισα απο μια τετοια σχεση...και ηταν απο μεγαλη βλακεια καθως δεν υπηρχε λογος!Ουτε ζηλιες υπηρχαν,ουτε ιδιαιτερα "μεγαλοι" τσακωμοι!Τωρα..ακομα ειμαι στην προσπα8εια να τον ξεχασω αλλα δυστυχως δεν κανω μεγαλη προοδο!!
Πήγαινε στο θέμα: απόσταση |