Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Κάποιες φορές πρέπει να κοιτάξεις την πραγματικότητα κατάματα, και να την αρνηθείς.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

με θελει μονο για.. σεξ?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #63093 από glikoula.... στις 26 Ιουνίου 2010, 9:02μμ

glikoula....

Εικονίδιο
μέλος από: 26/6/2010
                                                                    τ εχω μ εναν 24 εγω ειμαι 15 κ ιποπσιαζομαι οτι μ θελει γ σεξ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ δε μ αρεσει καθολου αυτο... η γνωμη σας????
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #63096 από antreas_14 στις 26 Ιουνίου 2010, 11:17μμ

antreas_14

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/8/2009

Αποδεκτή απάντηση

το εχετε κανει ή ακομα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63097 από Doctoras στις 26 Ιουνίου 2010, 11:18μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Ουτε μενα θα μου αρεσαι αν ημουνσ την θεση σου.Αλλα εσει μπορεις αν αποφασιεις η γνωμη τον αλλον ειναι περριτη.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63105 από Pelvic_Thrust στις 27 Ιουνίου 2010, 2:25πμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Που πας κοριτσι μου με τον 25αρι ?? Εισαι με τα καλα σου ? Εκεινος πρεπει να ειναι πραγματικα μαλακας για να τα φτιαξει με μια 15χρονη ανηλικη.

Βεβαιως και σε θελει μονο για το sex απο τη στιγμη που δε κοιταει ηληκιες.. Μηπως ειναι και παιδαραστης ?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63106 από Havers στις 27 Ιουνίου 2010, 2:59πμ

Havers

μέλος από: 25/6/2010
κοιτα να δεις...

ενας 25ρης την σχεση του δεν την θελει να εχει ως υποβαθρο τις αγγαλιτσες,τα φιλακια,το παγωτο στο παγκακι και μετα βολτα στην παραλια....
αλλες ειναι οι αναγκες και τα στανταρ σε μια σχεση ενος 25χρονου και αλλες ενος 15χρονου....

απο την στιγμη που εσυ η 15χρονη προχωρησες συνειδητοποιημενα στο να κανεις σχεση με εναν 25χρονο σημαινει πως γνωριζεις ποιες ειναι οι αναγκες του και τις οποιες εισαι σε θεση να προσπαθησεις να τις ικανοποιησεις...και αυτες καθε αλλο παρα η αγγαλια στο σινεμα ειναι,ή οι βολτες χερι χερι.....
ή θα προσπαθησεις να ανταποκριθεις σε αυτο ή πολυ απλα θα ψαξεις για κατι ποιο κοντα στην ηλικια σου(πχ εναν 17ρη) ωστε να εισαι σε θεση να ανταπεξερχεσαι και να περνας και εσυ καλα χωρις την πιεση που δικαιολογημενα θα σου ασκησει ο πολυ μεγαλυτερος σου....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63109 από VeTeRaNoS στις 27 Ιουνίου 2010, 10:09πμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Ντάξει αυτός ξέρουμε τι θέλει από εσένα εσύ τι θες από αυτόν μπορείς να μας εξηγήσεις?Δηλαδή τι κάνετε όταν βρισκόσαστε?
Και βεβαια σε θέλει μονο για το sex.Σε περνάει 9 χρονια.Άμα κοιτάξεις την καθημερινότητα σου με αυτόν θα καταλάβεις ότι δεν έχετε σχεδόν τίποτα κοινό..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63112 από glikoula.... στις 27 Ιουνίου 2010, 2:37μμ

glikoula....

Εικονίδιο
μέλος από: 26/6/2010
παιδια σας ευχαριστω για τις απΑντησεις σας!!!!! οχι δεν το εχουμε κανει...ουτα καν εχουμε βρεθει γιατι θελω να προλαβω τη κατασταση...ισως ειναι το χειροτερο που μου εχει συμβει......αλλα εμενα μου αρεσει για αθτο ειμαι μαζι του αλλα δεν θελω να με πληγωσει....κ μαλλον αυτο θα κανει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63117 από Doctoras στις 27 Ιουνίου 2010, 3:29μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Κατσε κατσε αφου δεν εχετε καν βρεθει πως σου αρεσει.Και αλλη γνωριμια μεσο Fb,Msnη οτι αλλο μπορει αν ειναι αυτο?Δεν εισε μονο εσει αλλα το τελευτεο καιρο ολλο ακι περρισοτερες κοπελες διαλεγουν αυτο τον τροπο.
Μου εξηγεις γιατι αγορια πιο κοντα στην υλικια σου δεν σου αρεσουν?
Αλλο να βρεις μεσο αυτον τον μηχανον ατομα απλα για φιλια και να μιλας και αλλο να αναζητησεις τον ερωτα της ζωη σου.Αυτο που σου λεω τωρα το εχω πει και σε δικες μου φιλες που κανουν το ιδιο ακριβως αλλα δεν λενε αν καταλαβουν και δεν με απασχολει.Εγω σε προηδοποιησα και σου λεω επισεις οτι υπαρχουν ακι κυνδινοι που εισε ικανοι αν τους σκευτεις
εσυ αποφασιζεις και κρινεις,κανεις ,πρατεις.Οτι θες την αποψη μου ειπα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63118 από Havers στις 27 Ιουνίου 2010, 3:43μμ

Havers

μέλος από: 25/6/2010
ξερεις ποια ειναι η λογικη ενος 16χρονου ΓΕΝΙΚΑ που ψαχνει εναν 20+αρη??

"ναι ειναι αμπειρος και ωριμος,οχι σαν τα συνομιλικα μου ανωριμα μωρα"
και μετα τις ακους
"αααααουυ κλαψ κλαψ λυγμ :( δεν με αγαπαει,με θελει για σεξ,εγω δεν θελω να το κανω ακομα,δεν ειμαι ετοιμη,θελω βολτα για παγωτο στο λουνα παρκ"

μα κοπελα μου οταν μπλεκεις με εναν τοοσο μεγαλυτερο σου ξερεις ποιες αναγκες εχει και τι ζηταει απο την σχεση αυτη...ΔΕΝ θελει βολτες χερι χερι στην παραλια για παγωτο,θελει σεξ και κουβεντα...

αν δεν μπορεις να ανταποκριθεις τοτε πολυ απλα δεν εισαι ετοιμη να κανεις μια τετοια "σχεση" και αναγκαστικα ψαχνεις για κατι "ανωριμο" κοντα στην ηλικια σου

σορρυ για το υφος αλλα εχω απηυδησει ποια με το "θελω εναν ωριμο αλλα να μην με θελει για σεξ" .....μα δεν στεκει!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login