Μήνυμα στις 27/6/2010 στις 14:40 @Θ. Κλημεντίνη
εδω μονο κοριτσια μπορουν να μου απαντησουν!!! υπαρχει κινδυνος να μηνει το ταμπον μεσα??????? εχω βαλει δυο φορες..αλλα αυτη η σκεψη με βασανιζει!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: ταμπον??
Μήνυμα στις 27/6/2010 στις 14:37 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια σας ευχαριστω για τις απΑντησεις σας!!!!! οχι δεν το εχουμε κανει...ουτα καν εχουμε βρεθει γιατι θελω να προλαβω τη κατασταση...ισως ειναι το χειροτερο που μου εχει συμβει......αλλα εμενα μου αρεσει για αθτο ειμαι μαζι του αλλα δεν θελω να με πληγωσει....κ μαλλον αυτο θα κανει...
Πήγαινε στο θέμα: με θελει μονο για.. σεξ?
Μήνυμα στις 26/6/2010 στις 21:02 @Θ. Κλημεντίνη
τ εχω μ εναν 24 εγω ειμαι 15 κ ιποπσιαζομαι οτι μ θελει γ σεξ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ δε μ αρεσει καθολου αυτο... η γνωμη σας????
Πήγαινε στο θέμα: με θελει μονο για.. σεξ?
Μήνυμα στις 26/6/2010 στις 20:57 @Διάφορα
παιδια κ εγω εχω κατι παρομοιο!!!!! ειναι ομως 24 κ εγω 15 κ γαμισε τα........κ μ λεει σινεχεια γ σεξ κ απο την αλλη το παιζει ωριμος........κ ειναι οτι δεν εχω ολοκληρωσει.!!!!!!!!!!!!!! τ ν κανω??
Πήγαινε στο θέμα: Λετε να του αρεσω???
Μήνυμα στις 26/6/2010 στις 20:50 @Διάφορα
ελα ρε κοπελιαα ηρεμα στο μυαλο ειναι ολα......αντρες ενα σωρο ορεξη να εχεις!!!!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν παω καλααααααα
Μήνυμα στις 26/6/2010 στις 20:45 @Sex
elateee twraaa !!!!!!!!!!!!! mono h pipA EInai as thc dwseii ligoo xrono dn pa8ainei tipota!!! k dn einai mono t sex simfwnw apolita m th pligwmenh!!!! siga siga! a k g auto malln ftaiei o tropoc prossegishc sou....sth koprela....lipamai.. Πήγαινε στο θέμα: what about ΠΙΠΑ? |