Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Στις πιο σημαντικές επιτυχίες της ζωής σου θα είσαι μόνος.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Μετά από ερωτική απογοήτευση...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #59836 από s0rrow στις 04 Απριλίου 2010, 9:04μμ

s0rrow

μέλος από: 3/4/2010
Αρχικά θέλω να σας καλησπερίσω, μιας και είμαι νέος στο φόρουμ.Με λένε Βαγγέλη και είμαι 16.
Εδώ και 2 χρόνια είμαι ερωτευμένος με μία φίλη μου.Προσπάθησα να της εκφράσω τα συναισθήματά μου, αλλά, ουσιαστικά, ποτέ δεν το έκανα ευθέως.Πραγματικά, την αγαπώ τόσο και της το έχω δείξει(έμμεσα πάντα) με διάφορες πράξεις μου, αλλά αυτή είναι τελείως αψυχολόγητη και δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεται για μενα.Να προσθέσω ότι από τότε που έμαθε τι νιώθω γι' αυτήν μαλώνουμε συνεχώς και πάμε κόντρα ο ένας στον άλλο.Πολλοί όταν μας βλέπουν, λένε πως μαλώνουμε σαν ερωτευμένοι. :$
Απευθύνομαι κυρίως προς τις κοπέλες, αλλά και στα αγόρια της παρέας.
Τι με συμβουλεύετε να κάνω ; Να της μιλήσω ευθέως ; Σε μερικές μέρες θα πάμε 3ημερη εκδρομή.Να βρω εκεί μια αφορμή και να της ανοίξω την καρδιά μου ;
Σημειωτέο το ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σχέση αρκετών μηνών.

Επίσης, μιας και έχω χάσει τις ελπίδες μου μαζί της, όλον αυτόν τον καιρό προσπάθησα να την ξεπεράσω με κάποια άλλη κοπέλα.Μέσα σε 2 χρόνια είχα μόνο 2 περιπέτειες της μιας εβδομάδας.Διήρκεσαν τόσο λίγο αυτές οι "περιπέτειες" λόγω του ότι είχα το μυαλό μου στην άλλη, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνεχίσω.Το θέμα δεν είναι πως προσπαθούσα άλλα έτρωγα "άκυρο", αλλά ότι έχω χάσει κάθε όρεξη για γνωριμία με άλλες κοπέλες.Ενώ μου αρέσουν αρκετές κοπέλες, δεν θέλω να τις προσεγγίσω, σαν να με κρατάει κάτι.Μέσα σε δύο χρόνια προσπάθησα να γνωρίσω μόνο 2 κοπέλες.

Βιώνω άσχημες καταστάσεις τον τελευταίο καιρό.Είμαι απελπισμένος.Παρακαλώ βοηθήστε με ! :(
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59838 από VeTeRaNoS στις 04 Απριλίου 2010, 9:56μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Για να έχει σχέσει αρκετών μηνών όπως λες δεν νομίζω πως σε βλέπει ερωτικά.Αφού μάλιστα της έχεις δείξει πράγματα και αυτή δεν ανταποκρίθηκε.Μερικές φορες νομίζουμε ότι ερωτευόμαστε αλλα στην πραγματικότητα είναι απλός μια εμμονη.Παρόλα αυτά θα σε συμβούλευα να την μιλήσεις ευθέως για το τι νιώθεις για αυτήν γιατί έτσι θα φύγει η εμμονη και η απελπισία σου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59839 από Bluejack στις 04 Απριλίου 2010, 10:50μμ

Bluejack

Εικονίδιο
μέλος από: 28/12/2007
Συμφωνώ με τον VeTeRaNo..
Μερικές φορές όταν λέμε κάτι μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα,
όπως λοιπόν μας τα είπες σε εμάς μπορείς να τα πεις και σε αυτήν το ίδιο καλά.
Δεν έχεις τίποτα να χάσεις, ίσως έχεις να κερδίσεις (έστω και μια πιθανότητα να έχεις. αφου την θες τόσο γιατί να μην το ρισκάρεις και να της μιλήσεις?)
Βέβαια εσύ μας λες πως είναι σε σχέση και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις..
Και λογικά θα φοβάσαι να ακούσεις την φράση "ξέχασε την"..
Εγώ δεν σου λέω να την ξεχάσεις αλλά αν δεις ότι δεν ανταποκριθεί όταν της μιλήσεις τότε μην ασχοληθείς ξανά.(ίσως έχει την ασχολία σου δεδομένη και της κακοφανεί)..
Να είσαι σίγουρος πως μια μέρα θα είναι παρελθόν όσο και αν δε το πιστεύεις τώρα.
Θυμήσου να της πεις πως :

το να αγαπήσεις είναι πιο εύκολο από το να αγαπηθείς.Αποδέξου την αγάπη, δεν θα είναι για πάντα έξω απο την πόρτα σου.

Αυτά απο μένα,
καλή τύχη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59848 από prwtifora στις 05 Απριλίου 2010, 3:14πμ

prwtifora

μέλος από: 30/3/2010
απλα η κοπελα αυτη προσπαθει με τις αψυχολογητες κινησεις που κανει να σ κανει να τρεχεις πισω της κ να εχει κ τον αλλον του χεριου της. ζηταει απλα την επιβεβαιωση. πριν πατε εκδρομη γραψτην για κανα δυο βδομαδες κ θα δεις πως θα την πειραξει την κυρια...θα καταλαβει πως ειναι ολο το παιχνιδι να γυρναει κ να μην ειναι αυτη το κεντρο του. καντο κ θα με θυμηθεις...λιγο ομως μην το παρατρσβηξεις..οκ?...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #59859 από monaxia_mu_ola στις 05 Απριλίου 2010, 3:53μμ

monaxia_mu_ola

Εικονίδιο
μέλος από: 15/1/2009
Εγώ είμαι της άποψης ότι αφενός καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες, και αφετέρου, στη ζωή ήρθαμε για να ζήσουμε, κι όχι για να συμβιβαστούμε....
Μίλησέ της λοιπόν, φώναξέ της το, τραγούδησέ της το, γράψτο, ζωγράφησέ της το εάν χρειαστεί.... Αν νοιάζεται έστω και λίγο, αποκλείεται να μη συγκινηθεί.....
Μακάρι κάποτε να είστε μαζί.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #60062 από Xristaraaas στις 09 Απριλίου 2010, 12:20πμ

Xristaraaas

banned
μέλος από: 8/4/2010
Η κοπελα προφανως δεν ενδιαφερεται με ερωτικο τροπο για σενα εφοσον ειναι σε μερικων μηνων σχεση.... καλυτερα να προσπαθουσες να το ξεπερασεις και να βρεις καποια αλλη γιατι εαν της εξομολογηθεις τωρα τι νιωθεις μετα απο τοσο καιρο θα ειναι περιεργο...επισης μπορει και να χαλασει ι φιλια σας...
σκεψου το!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login