Μήνυμα στις 5/4/2010 στις 03:14 @Θ. Κλημεντίνη
απλα η κοπελα αυτη προσπαθει με τις αψυχολογητες κινησεις που κανει να σ κανει να τρεχεις πισω της κ να εχει κ τον αλλον του χεριου της. ζηταει απλα την επιβεβαιωση. πριν πατε εκδρομη γραψτην για κανα δυο βδομαδες κ θα δεις πως θα την πειραξει την κυρια...θα καταλαβει πως ειναι ολο το παιχνιδι να γυρναει κ να μην ειναι αυτη το κεντρο του. καντο κ θα με θυμηθεις...λιγο ομως μην το παρατρσβηξεις..οκ?...
Πήγαινε στο θέμα: Μετά από ερωτική απογοήτευση...
Μήνυμα στις 3/4/2010 στις 01:05 @Θ. Κλημεντίνη
απλα μην διστασεις να ζητησεις απο τον καθηγητη πραγματα που αν δν θελει να στ δωσει μεινε στ αγορι σ...αν αγαπας ακομη.ξερω δν εχεις για αυτον παθος ερωτα κ αγωνια εχεις ομως αγαπη τρυφεροτητα στοργη η επιλογη δικη σ...
Πήγαινε στο θέμα: καθηγητησ και μαθητρια-σχεση
Μήνυμα στις 2/4/2010 στις 01:29 @Θ. Κλημεντίνη
το εσβησα
Πήγαινε στο θέμα: συνεχεια καθηγητης-μαθητρια
Μήνυμα στις 1/4/2010 στις 18:05 @Θ. Κλημεντίνη
ειναι ομως ετοιμος να γινει μονο δικος σ?γιατι αν οχι τοτε το αγορι σ που εχετε περασει τοσα πολλα εχετε αντεξει τοσα δν αξιζει να παρατησεις στν ουσια για μια φαση δν αξιζει ουτε καν να πληγωνεις τον ανθρωπο σ για μια φαση...αν ο καθηγητης ειναι ετοιμος να παρατησει το αλλο προσωπο κ σ φερθει ενταξει τοτε ναι αλλα κ παλι αξιζει ο <ανθρωπος> σ που εχεις ερωτευτει καποτε κ πλεον αγαπας οσο τιποτα κερατο για ενα παθος?δν ξερω εγω σ αυτα δν εδωσα ποτε απαντησεις
Μήνυμα στις 1/4/2010 στις 18:00 @Θ. Κλημεντίνη
απομακρυνθηκα..πηρε μεταθεση τελικα.δν θα τον ξαναδω.οχι δν ηξερα οτι ειναι παντρεμενος το μαθα απο μια ανοητη ερωτηση οπως ειδες.οσο για εσας οχι μην το αφησεις γιατι ειναι χειροτερο να εισαι με το φιλι σου κ να σκεφτεσαι τον αλλον,να τν φιλας κ να αισθανεσαι μια σκετη συνηθεια..κ εγω με το αγορι μου 3,5 χρονια μαζι κ δν καταφερα να βρω ακρη ουτε να νιωσω το ιδιο.καλυτερα να ξεκαθαρισεις παρα να νομιζεις πως δν θα το καταλαβει ο φιλος σ...
Μήνυμα στις 31/3/2010 στις 22:36 @Θ. Κλημεντίνη
θα συμφωνησω μαζι σου αμα διαβασεις κ την συνεχεια θα καταλαβεις...
Πήγαινε στο θέμα: καθηγητης-μαθητρια
Μήνυμα στις 31/3/2010 στις 02:24 @Θ. Κλημεντίνη
ας μου πει καποιος μια[γνωμη]...
Μήνυμα στις 30/3/2010 στις 15:18 @Θ. Κλημεντίνη
το despoinaki ειμαι.δν εχεις να κανεις τιποτα αλλο απο το να το ζησεις.εισαι πολυ τθχερη που μπορεις.καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρ για κατι που ΔΝ εκανες.η ευκαιρια ειναι μπροστα σ κ αυτος διπλα σ αρπαξε την λοιπον.σ αντιθεση με εμενα που τα νεα μου ειναι απελπιστικα...απλα συνεχισε.
Μήνυμα στις 30/3/2010 στις 15:10 @Θ. Κλημεντίνη
ειμαι το despoinaki κ απλα επειδη κατι εγινε δν μπορω να απαντησω σ κανεναν σας.ΕΧΩ ΝΕΑ.ο καθηγητης μου στειλε μηνυμα μου ειπε πως ημουν πολλα για αυτον εδω πως εχει ψαξει για εμενα κ αλλα τοσα ωραια πραγματα που οταν τα ακους λιωνεις κυριολεκτικα.η χαρα μου ομως δν κρατησε παρα πολυ.τον ρωτησα ποτε παντρευεται.κ η απαντηση του κυριου καθηγητη ειμαι ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ.η σιωπη μου στ τηλ ηταν 5λεπτη σιγουρα.ακομα δν μπορω να το πιστεψω το θρασσος του ειναι απιστευτο.οταν ειδε οτι τα χασα το πρωτο πραγμα που μου πε ειναι ¨γιατι ακουστηκε οτι παντρευομαι?¨εκλεισα μετα. ειμαι χαλια δν μπορω να πιστεψω ολο αυτο που εγινε κ ποσο μαλλον αυτο που μου ειπε.τι θελει λοιπον ο παντρεμενος αυτος κυριος καθηγητης απο ενα κοριτσι 17 χρονων που απο τοτε που εφυγε τον αφησε στν ησυχια του κ ας πονουσε καθε μερα,τι θελει κ ξαφνικα το θυμαται?τι θελει κ του λεει τα πιο ομορφα λογια?τι θελει κ ο πληγωνει για αλλη μια φορα? σκεφτειτε πως αν δν ρωτουσα απλα δν θα μου το λεγε ποτε.ειμαι χαλια.θελω πολυ να ακουσω καποια γνωμη γιατι δν μπορω να μιλησω πουθενα για το θεμα αυτο.ευχαριστω.. Πήγαινε στο θέμα: συνεχεια καθηγητης-μαθητρια |