Μήνυμα στις 22/5/2010 στις 14:46 @Θ. Κλημεντίνη
Ορίστε??? Αν δεν μαθευτει δεν μας ενοχλει?? Συγγνωμη αλλα στην ουσια το κερατο σκοτωνει την σχεση... πρεπει να ειμαστε καχυποπτοι καποιες φορες οσο παει..για να μαθουμε την αληθεια.. Αν εσυ δεν εχεις προβλημα να σε κερατωνουν και να στο κραταν μυστικο τοτε...τι να πω :S Πήγαινε στο θέμα: kerato!!!
Μήνυμα στις 11/4/2010 στις 14:42 @Flame
Οχι φιλε Bluejack ανεφερα πως ειμαι καινουριος στο forum και αυτο ειναι το ΠΡΩΤΟ μου προφιλ και δεν εχω κανενα λογο να πω ψεμματα σε αυτο.Και απλα εκανα μερικες παρατηρησεις και απο οτι εχω διαπιστωσει και αλλα μελη αναφερουν διαφορα τετοια περιστατικα... και λογικο να τα λεω κιολας γιατι αυτο που ειπα οτι προσπαθει να προκαλεσει μελη να αντιδρασουν προφανως ειναι αληθεια... δεν ειχα κανενα αποθημενο ουτε κανενα προηγουμενο για να ερθω και να τα πω αυτα και ο μονος λογος που τα ειπα ειναι για να μην τα λεω στο μελλον αν φαω κανενα μπαν στα καλα ''καθουμενα''...
Πήγαινε στο θέμα: Λοιπον...
Μήνυμα στις 10/4/2010 στις 15:25 @Flame
Το φορουμ αυτο το βρηκα τυχαια απο μηχανη αναζητησης για ενα θεμα που με ενδιεφερε και βρηκα αξιολογες απαντησεις και πολυ σωστες στασεις διαφορων μελων.Αργοτερα διαπιστωσα πως πολλα απο αυτα τα μελη σοβαρου χαρακτηρα διαγραφηκαν και οτι γενικοτερα υπαρχει καποιου ειδους ''δικτατορια'' εδω μεσα.Δηλαδη με το παραμικρο ο επονομαζομενος ''webmaster'' bannarei ασυστολα τα σταθερα μελη του αφηνοντας το site με ανηλικα παιδια που γραφουν τα ιδια συνεχως θεματα σε μορφη greeklish. Φυσικα καταλαβαινω πως το φορουμ ειναι δικο σου κυριε webmaster απλα θελω να διευκρινισω πως πολλοι χρηστες δεν μπορουν να εκφρασουν διαφορες γνωμες με τον φοβο του ban.Επειδη εχω παρακολουθησει πολλα μηνυματα σου σε threads εχω καταλαβει πως απο εδω μεσα βγαζεις προς τα εξω την αλαζονια σου και προκαλεις users να αντιδρασουν ωστε να παρεις... τα ''μετρα σου''.Απλα ρωταω τωρα μηπως στην ζωη σου γενικοτερα εισαι τερμα κομπλεξαρας και μαλακας, λεω μηπως? Διοτι δεν ειμαι και ο μονος user που το λεει αυτο απο οτι καταλαβα. Μετα απο αυτο μπορεις να κανεις οτι θελεις ουτως η αλλως εγω θα αποχωρησω απο αυτο το φορουμ μιας και μονο ενδιαφερον και αξιολογο δεν ειναι πια και απλα σου ευχομαι να κανουν αυτη την κινηση πολλα μελη και να αποχωρησουν για να μην εχεις το περιθωριο του πολυποθητου ban σου. Ηταν μια χαρα φορουμ αλλα μολις διαπιστωσα πως εισαι τοσο αλαζονας και καραγκιοζης(μεσα απο το διαδυκτιο) και καθολου φιλικος δεν εχω καμια ορεξη ουτε καν να απαντησω σε μηνυμα που θα στειλεις(αμα στειλεις)
Πήγαινε στο θέμα: Λοιπον...
Μήνυμα στις 9/4/2010 στις 17:12 @Sex
Φιλε αυτα τα ασπραδια κατω απο την βαλανο τα εχω και εγω. Δεν μπορω να σου το εξηγησω στα ελληνικα τωρα αλλα ειναι κατι σαν καλοηθεις ογκοι του πεους και ειναι απολυτα φυσιολογικο για πολλους αντρες, δεν δημιουργουν κανενα απολυτως προβλημα. εγω τα εχω μονο κατω απο το κεφαλακι.Πηγαινε σε εναν καλο ουρολογο για να σου πει ακριβως τι εχεις γιατι αποδω κανεις δεν μπορει να σου εξηγησει !!! Αλλα δεν νομιζω να χρειαζεται να ανησυχεις. Πήγαινε στο θέμα: σπυρακια στο πεος
Μήνυμα στις 9/4/2010 στις 16:44 @Διασκέδαση
Χαχαχα τι μου θυμιζεις.... εκανα και μαλιστα ΠΑΡΑ πολλες!!! Μια φορα ειχα παρει Περιττωματα σκυλου απο τον δρομο( ΟΧΙ με τα χερια εννοητε) και τα εβαλα μεσα στο τσαντακι ενος κοριτσιου που δεν συμπαθουσα καθολου!!! μιλαμε για πολλα περιττωματα και ειχα καβατζωθει με τους φιλους μου απο καπου που την βλεπαμε και μολις ανοιξε την τσαντα της την πεταξε μακρυα και εβαλε τα κλαμματα!!! Μιλαμε παντως για ηλικιες 9-10 χρονων...!!!
Πήγαινε στο θέμα: χαζομαρες που καναμε μικροι
Μήνυμα στις 9/4/2010 στις 16:19 @Διασκέδαση
Για τωρα (που ειμαι και ανηλικος) τρωω μερικα σε οτι ειναι εφικτο! Ξέρετε τωρα, μηχανακι ρουχα( μιλαμε για ΠΟΛΛΑ ρουχα) και περιμενω να κλεισω τα 18 για τα υπολοιπα! Σπιτι, αυτοκινητααρα φυσικα κοτερο και οτιδηποτε αλλο τραβαει η ορεξη μου!!! αλλα πουυυ???? :(
Πήγαινε στο θέμα: Αν κερδίζατε 1.000.000 ευρώ?
Μήνυμα στις 9/4/2010 στις 00:49 @Sex
Φετιχ λεγεται...ειναι τα ''taboo'' μας κ βεβαια διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο..
Πήγαινε στο θέμα: Ποδια γυναικων
Μήνυμα στις 9/4/2010 στις 00:27 @Θ. Κλημεντίνη
Απλα ειναι Μαλακας.... προχωρα και βρες αλλον!!!
Πήγαινε στο θέμα: Με πλήγωσε!!
Μήνυμα στις 9/4/2010 στις 00:20 @Θ. Κλημεντίνη
Η κοπελα προφανως δεν ενδιαφερεται με ερωτικο τροπο για σενα εφοσον ειναι σε μερικων μηνων σχεση.... καλυτερα να προσπαθουσες να το ξεπερασεις και να βρεις καποια αλλη γιατι εαν της εξομολογηθεις τωρα τι νιωθεις μετα απο τοσο καιρο θα ειναι περιεργο...επισης μπορει και να χαλασει ι φιλια σας... σκεψου το! Πήγαινε στο θέμα: Μετά από ερωτική απογοήτευση...
Μήνυμα στις 9/4/2010 στις 00:05 @Sex
Χρησιμοποιησε κουρευτικη μηχανη...με τα ξυραφακια ειναι καπως δυσκολο και πολυ πιο αργο!!!
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα στους ορχεις |