Μήνυμα στις 4/4/2010 στις 21:04 @Θ. Κλημεντίνη
Αρχικά θέλω να σας καλησπερίσω, μιας και είμαι νέος στο φόρουμ.Με λένε Βαγγέλη και είμαι 16. Εδώ και 2 χρόνια είμαι ερωτευμένος με μία φίλη μου.Προσπάθησα να της εκφράσω τα συναισθήματά μου, αλλά, ουσιαστικά, ποτέ δεν το έκανα ευθέως.Πραγματικά, την αγαπώ τόσο και της το έχω δείξει(έμμεσα πάντα) με διάφορες πράξεις μου, αλλά αυτή είναι τελείως αψυχολόγητη και δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεται για μενα.Να προσθέσω ότι από τότε που έμαθε τι νιώθω γι' αυτήν μαλώνουμε συνεχώς και πάμε κόντρα ο ένας στον άλλο.Πολλοί όταν μας βλέπουν, λένε πως μαλώνουμε σαν ερωτευμένοι. :$ Απευθύνομαι κυρίως προς τις κοπέλες, αλλά και στα αγόρια της παρέας. Τι με συμβουλεύετε να κάνω ; Να της μιλήσω ευθέως ; Σε μερικές μέρες θα πάμε 3ημερη εκδρομή.Να βρω εκεί μια αφορμή και να της ανοίξω την καρδιά μου ; Σημειωτέο το ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε σχέση αρκετών μηνών. Επίσης, μιας και έχω χάσει τις ελπίδες μου μαζί της, όλον αυτόν τον καιρό προσπάθησα να την ξεπεράσω με κάποια άλλη κοπέλα.Μέσα σε 2 χρόνια είχα μόνο 2 περιπέτειες της μιας εβδομάδας.Διήρκεσαν τόσο λίγο αυτές οι "περιπέτειες" λόγω του ότι είχα το μυαλό μου στην άλλη, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνεχίσω.Το θέμα δεν είναι πως προσπαθούσα άλλα έτρωγα "άκυρο", αλλά ότι έχω χάσει κάθε όρεξη για γνωριμία με άλλες κοπέλες.Ενώ μου αρέσουν αρκετές κοπέλες, δεν θέλω να τις προσεγγίσω, σαν να με κρατάει κάτι.Μέσα σε δύο χρόνια προσπάθησα να γνωρίσω μόνο 2 κοπέλες. Βιώνω άσχημες καταστάσεις τον τελευταίο καιρό.Είμαι απελπισμένος.Παρακαλώ βοηθήστε με ! :( Πήγαινε στο θέμα: Μετά από ερωτική απογοήτευση...
Μήνυμα στις 4/4/2010 στις 20:00 @Sex
Σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Όταν λες 9-15 cm να φανταστώ πως εννοείς αυτά τα μεγέθη όταν είναι χαλαρό ή σε στύση ; Πήγαινε στο θέμα: Νέος στο φόρουμ - ορισμένες ερωτήσεις
Μήνυμα στις 3/4/2010 στις 23:34 @Sex
Καταρχήν καλησπέρα σας.Όπως δηλώνω και στον τίτλο του θέματος, είμαι νέος στο φόρουμ και σχετικά μικρός ηλικιακά.(είμαι 16) Θα ήθελα να ζητήσω τις συμβουλές σας για ορισμένα πράγματα που με ανησυχούν σχετικά με τη μελλοντική σεξουαλική μου ζωή. Αρχικά, να τονίσω πως δεν έχω έρθει ακόμη σε σεξουαλική επαφή. Ορίστε οι απορίες-προβληματισμοί μου : 1. Βρίσκομαι λίγο μετά την ηλικία των 16.Τι μέγεθος πρέπει περίπου να έχει το πέος μου ; Η ανάπτυξη του πέους είναι ανάλογη με τη συνολική ανάπτυξη του σώματος ; 2. Στο κάτω μέρος του "κεφάλιου" μου, εκεί όπου συναντά τον υπόλοιπο κορμό του πέους, έχω εμφανίσει κατά μήκος του σημείου αυτού κάτι άσπρα σπιθουράκια(σαν μπιμπίκια μικρά),σαν κόκκους άμμου δηλαδή μόνο που είναι λευκοί.Από τι προέρχονται αυτοί και τι πρέπει να κάνω για να τους αντιμετωπίσω ; 3. Αυνανίζομαι 4-5 φορές την εβδομάδα.Είναι υπερβολικό ; 4. Όταν αυνανίζομαι, συνήθως εκσπερματώνω μετά από 2-3 λεπτά συνεχόμενης ταλάντωσης στον πρώτο "γύρο".Μήπως έχω πρόβλημα πρώιμης εκσπερμάτωσης ; 5. Μου είναι κάπως δύσκολο να κάνω αποτρίχωση στους όρχεις μου με ξυραφάκι λόγω της "ανώμαλης" επιφάνειας του δέρματος σε αυτό το σημείο και φοβάμαι να τους ξυρίσω.Τι έχετε να μου προτείνετε σχετικά με αυτό ; Παρακαλώ πολύ να μου απαντήσετε με σοβαρότητα και ειλικρίνεια, διότι τον τελευταίο καιρό έχω ανασφάλειες και άγχος λόγω των συγκεκριμένων ανησυχιών. Πήγαινε στο θέμα: Νέος στο φόρουμ - ορισμένες ερωτήσεις |