Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Διαδραστική φλασιά: Φύσα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

εχω φαει κολλημα, αν ειναι δυνατον

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #51614 από oursoula στις 05 Ιανουαρίου 2009, 5:22μμ

oursoula

Εικονίδιο
μέλος από: 5/1/2009
εχω κολλησει με ενα παιδι που τον ξερω αρκατο καιρο ομως δεν τον εβλεπα παλια και τοσο συχνα και απο οτι εχει δειξει δεν ξερει τι θελει.η ιστορια ξεκινησε εδω και λιγο καιρο, αλλα προσπαθουσα να μην τα παιρνω στα σοβαρα αυτα που εκανε για να μην την παθω αφου ηξερα οτι δεν ειναι και πολυ αξιοπιστος.μεχρι πριν λιγες μερες που βρεθηκαμε εξω με κοινη παρεα και επεσε το κολλημα, απιστευτη ελξη κι ετσι εχασα τη μπαλα.την επομενη μερα παλι τα ιδια οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο γιατι δεν το εφεραν οι συνθήκες ωσπου μου ειπε μια ατακα που με παγωσε.με βοηθησε σε κατι και μου λεει ειδεσ πωσ σε εχο?σαν αδερφη μου.σαν αδερφη του ????ελεοσ!!!ολο αυτο το κολλημα το φλερτ η ελξη ειναι αδελφικη? απο που κι ως που ρε φιλε?πωσ γινεταε ενα παιδι που γουσταρει μια κοπελα, ετσι εδειξε να της λεει αυτο?και δεν ειναι κανενα παιδι που ντρεπεται και τετια?εχει πολυ στυλ το ατομο!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51643 από PrigkipiSsa στις 06 Ιανουαρίου 2009, 6:00μμ

PrigkipiSsa

Εικονίδιο
μέλος από: 10/12/2008
Λολλ...Και μενα το ιδιο ...Σαν αδερφη του και τπτ παραπανω...Ασε που λιωνω,πεθαινωωωωωωωωωω για παρτυ του...
Αν δεν δεις οτι κατι παει να γινει απομακρυνσου γιατι θα γνουν χειροτερα τα πραγματα..Believe me...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51677 από sintele στις 07 Ιανουαρίου 2009, 1:30μμ

sintele

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2008
μπορεί να το είπε για να di και την αντίδραση σου,,ίσος να θέλει επίτηδες νa σε τρελάνει για να τον θέλεις περισσότερο,,αφού πάντα θέλουμε αυτό που δεν μπορούμε να έχουμε..δείξε του πως παραμένεις ήρεμη k συνέχισε λες k δεν έχει γίνει tpt αρχικά,αν σου ρίξει καμια παρόμοια ατάκα gra4e τον k πάμε παρακάτω,μην σπαταλασ t χρόνο σου για κανένα άδικα,περιμένοντας να του κατεβει η αγια φωτίσει και να καταλάβει πως σε θέλει,,μεγα λάθος που κάνουν πολλές από εμάς
προφίλάλλα...
Μήνυμα #51687 από euelina στις 07 Ιανουαρίου 2009, 8:44μμ

euelina

Εικονίδιο
μέλος από: 23/12/2008
+φωνω απολυτα με τν sintele
συνεχισε σαν να μν εχει γινει τιποτα και αν ξαναριξει μαλακια για αδελφικη αγαπη καντην
μπορει να σε γουσταρει ομως.... τσεκαρε το!!!
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login