Μήνυμα στις 7/1/2009 στις 17:07 @Θ. Κλημεντίνη
αμα καποιος ενδιαφερεται το δειχνει αυτο πιστευω.αν θες προσπαθησε ακομα λιγο να τον προσεγγισεις αν δεις οτι παλι τα πραγματα μενουν στασιμα, προχωρα!!!!
Πήγαινε στο θέμα: δεν με ξερει
Μήνυμα στις 5/1/2009 στις 17:22 @Θ. Κλημεντίνη
εχω κολλησει με ενα παιδι που τον ξερω αρκατο καιρο ομως δεν τον εβλεπα παλια και τοσο συχνα και απο οτι εχει δειξει δεν ξερει τι θελει.η ιστορια ξεκινησε εδω και λιγο καιρο, αλλα προσπαθουσα να μην τα παιρνω στα σοβαρα αυτα που εκανε για να μην την παθω αφου ηξερα οτι δεν ειναι και πολυ αξιοπιστος.μεχρι πριν λιγες μερες που βρεθηκαμε εξω με κοινη παρεα και επεσε το κολλημα, απιστευτη ελξη κι ετσι εχασα τη μπαλα.την επομενη μερα παλι τα ιδια οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο γιατι δεν το εφεραν οι συνθήκες ωσπου μου ειπε μια ατακα που με παγωσε.με βοηθησε σε κατι και μου λεει ειδεσ πωσ σε εχο?σαν αδερφη μου.σαν αδερφη του ????ελεοσ!!!ολο αυτο το κολλημα το φλερτ η ελξη ειναι αδελφικη? απο που κι ως που ρε φιλε?πωσ γινεταε ενα παιδι που γουσταρει μια κοπελα, ετσι εδειξε να της λεει αυτο?και δεν ειναι κανενα παιδι που ντρεπεται και τετια?εχει πολυ στυλ το ατομο!!!
Πήγαινε στο θέμα: εχω φαει κολλημα, αν ειναι δυνατον |