Μήνυμα στις 26/1/2009 στις 17:55 @Θ. Κλημεντίνη
ναι, αλλα ελα που δν εχω το θαρρος τι να παω να του ? ετσι ξεκαρφοτα? δν λεει αλλα τωρα τελευταια εχω προσεξει κατι ματιες (προς εμενα) μακαρι να νιωθει εστω και κατι για εμενα Πήγαινε στο θέμα: δεν με ξερει
Μήνυμα στις 22/1/2009 στις 14:46 @Θ. Κλημεντίνη
αχαχαχα καλο !!! χαχαχ λολ χιχιχιχιχ
Πήγαινε στο θέμα: δεν με ξερει
Μήνυμα στις 22/1/2009 στις 14:43 @Θ. Κλημεντίνη
να αρχισεις να της μιλας και σιγα σιγα ολο και πιο πρωσοπικα σου ...και αργοτερα αρχισε να εκδηλωνεσε (π.χ.να την κοιτας ασταματητα στο μαθημα και στα διαλλειματα εεεεε δεν μπορει θα το καταλαβει και αν δεις ενδιαφερων προς εσενα τοτε πες της τι νιωθεις και αν...΄φας΄φλασια πες της οτι απλα ηθελες νατο ξερει και πως να το σκευτει...(αυτο να το πεις μονο αν εισαι σιγουρους οτι εχεις φαει γερο κολλιμα!)
Πήγαινε στο θέμα: καψούρα
Μήνυμα στις 20/1/2009 στις 20:47 @Θ. Κλημεντίνη
axaxaxaxaxaxa τι μας λες χαχαχαχα loooooooooooool
Πήγαινε στο θέμα: δεν με ξερει
Μήνυμα στις 20/1/2009 στις 14:53 @Κλάψιμο
sorry αν αυτο που θα γραψω ειναι λιγο ασχετο αλλα... μηπωσ σε πειραζει να παρω τα λογια που εγραψεσ απο πανω να τα κανω στιχουσ και στην συνεχεια μουσικη...? ειμαι σε ενα συγκροτημα και βγαζουμε τραγουδια... αν δν εχεισ προβλημα ...... θα στο αφηερωσουμε!!!
Πήγαινε στο θέμα: 6 χρόνια, 3 εβδομάδες και 17 ημέρες
Μήνυμα στις 20/1/2009 στις 14:36 @Θ. Κλημεντίνη
μα τι να ξεπερασω? αφου δν συμβαινει τιποτα μεταξυ μασ...ασε που 'κανω' και καλα οτι ζηλευω οταν ειναι με αλλα κοριτσια...τεσπα ευχαριστω για την συμβουλη θα προσπαθησω να την εφαρμοσω!!!! αν γινει κατι μεταξυ μας εγω θα σας κανω θεους γτ πραγματικα με βοηθατε παρα πολυ!!! αααααααααααααξεχσα να σασ πω πωσ εχω βρει το κινητο του (τν αριθμο εννοω) τον παιρνω αλλα δν μιλαω δν εχω το θαρροσ... τι να του πω?... Πήγαινε στο θέμα: δεν με ξερει
Μήνυμα στις 15/1/2009 στις 14:50 @Θ. Κλημεντίνη
εχω μινει με τν απορια πριν λιγες μερες π.χ. μια φιλη μου με το αγορι της ειχαν παει στο παρκο οπου μαζευεται εκει ολη η παρεα τεσπα ερχεται καποιος και αρχιζει να σαπιζει στο ξυλο το αγορι της φιλης μου .... και αυτη καθοταν και απλα κοιτουσε και στην τελικη φευγει λεγοντας μου<<ας κανει ο,τι θελει>>... και εγω μιλαμε εμεινα...και σκευτομαι τωρα τι θα μπορουσε να εκανε...να πηγαινε να τους απομακρυνει ? να εμποδιζε τν αλλον τι ??? εσεις τι θα κανατε στην θεση της? εγω νομιζω ο,τι θα τους εμποδιζα αλλα δν ειμαι και σιγουρη...!???!!!?! Πήγαινε στο θέμα: αν καποιος χτυπαει το αγορι σου τι κανεις
Μήνυμα στις 12/1/2009 στις 15:38 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια..¨:( κανω τα παντα αλλα ουτε ενα βλεμα ... μηπως δν του αρεσω? αχ δν ξερω...αυριο που θα τν ξανα δω θα προσπαθησω να πεσω ΄΄και καλα΄΄ πανω του αν..,.και το εχω προσπαθησειαλλα δν πετυχε τωρα ειπα σε μια φιλη μου που τν ξερει να τον ψαρεψει δηλ να μαθει αν θελει καποια και αν ναι ποια αλλα ουτε μια ματια ρε γαμότο ουτε μια ?τι αλλο να κανω ? βαρεθηκα πια να προσπαθω να κανω κατι αλλα...χωρις αποτελεσμα....,περναω απο μπροστα του τιποτα τον κοιταω παλι τιποτα εεεεεεεεεεεεεε!?! με κουρασε αλλαρε γαμότο εχω φάι ΚΟΛΛΙΜΑ!!!! Πήγαινε στο θέμα: δεν με ξερει
Μήνυμα στις 12/1/2009 στις 15:16 @Θ. Κλημεντίνη
αλλα... αν το αναλυσουμε...τοτε που χορεψες με αλλη κοπελα γιατι αυτη βουρκωσε? ? ? ? ? μηπως σε γουσταρει αλλα κατι την κανει να το αρνήται ... σκεψου μηπως κανεις κατι και την επειρεαζεις αρνιτηκα...λεω εγω τωρα...ισως και να κανω λαθος αλλα εσυ ψάξτο για να ασχολειται μαζι σου ή σε θεωρει ΚΟΛΙΤΑΡΙ ΤΗΣ ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ή ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αλλα επειδη θυμωσε στα ψεματα που της ειπες και δεν σε συνχωρουσε .................ισως και να σε θελει αλλα να μην το εχει καταλαβει ακομα!!!!πολλα παιζουν αλλα μην καθεσε με σταυρομένα τα χερια κανε κατι ξανα πες της το ... ξερω γω ? ισως να σε βοηθησουν αυτα που σου εγραψα παραπανω καλη τυχη φιλαρακο και ελπιζω να προσπαθησεις περισσοτερο ααααα!!χεχεχεχε σε κουρασα ,αλλα αν ρωτησεις την κολλιτη της να μαθεις ποιον γουσταρει ή αν τεσπα σε θελει μπορει να μαθεις κατι λιγα αν της εχει πει και αν σου πει και εκεινη ... τεσπα...Δν ξερω ... καλη τυχη... !!! .... Πήγαινε στο θέμα: Mia kopela |