Πώς να τη διώξω όμορφα
Σελ. 3
Μήνυμα #49748 από lelipi στις 13 Ιουνίου 2008, 6:43μμ
![]() |
Πόσοι ακόμα θα μπουν να απαντήσουν? πόσοι? πείτε μου...
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49750 από Antre στις 13 Ιουνίου 2008, 6:46μμ
Αμά ξεχνιούνται οι moderators και αφήνουν ξεκλείδωτα topics ενός χρόνου ... τέτοια θα γίνονται συνέχεια | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49751 από Nezio στις 13 Ιουνίου 2008, 9:08μμ
![]() ![]() μηνύματα: 126 ![]() |
Αφού είναι της μόδας να ανοίγονται παλιά Posts πάω κατευθείαν να ψάξω για κανένα ξεκλείδωτο του 2004. Που ξέρετε μπορεί να βρω κανένα με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας ή του EURO 2004...Να πω τις προβλέψεις μου για τον αγώνα της Εθνικής με τη Τσεχία στον ημιτελικό...δεν θα πέσω έξω αυτή τη φορά. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49752 από Antre στις 13 Ιουνίου 2008, 9:19μμ
Πέραν της πλάκας, δεν μιλάμε για ένα forum με τεχνικά θέματα (όπως insomnia, adslgr) που οι χρήστες του να γνωρίζουν, να κατέχουν και να τηρούν κάποιες βασικές αρχές των forum ώστε να τα αφήνουν ξεκλείδωτα ή έστω κάποιο mod που ναι μεν να συνεχίζει να postarei αλλά να επισημαίνει ότι topic is closed. Εδώ βλέπουν με τεράστια γράμματα Δε δεχόμαστε κεφαλαία ή greeklish! Τέτοια μηνύματα μπορεί να σβηστούν. και γράφουν όλοι με greeklish... να μην παίρνουν χαμπάρι την ημερομηνία σε προβληματίζει; Δυστυχώς, αφού το forum απευθύνετε σε τέτοιο κοινό θα πρέπει να πάρει και τα μέτρα του. | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49753 από lelipi στις 13 Ιουνίου 2008, 9:27μμ
![]() |
Καλά εγώ απορώ με το marouli, που το βρήκε το θέμα? που το ξέθαψε? οταν απαντάς σε ένα θέμα αυτομάτως μπαίνει στα τελευταία, τα πρόσφατα, αυτά που κοιτάμε όλοι όταν μπαίνουμε και είναι λογικό να παρασύρονται και οι υπόλοιποι. Τέλοσπάντων, το γέλιο είναι υγεία...χχαχαχαχαχαχα Αλήθεια τα greeklish γιατί δεν τα σβήνουν? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #49754 από Arpagmenos στις 13 Ιουνίου 2008, 9:37μμ
![]() |
ρε moderators ελάτε κάποιος σας ζητάνε εδώ... |
προφίλάλλα... |