Απο το κακο στο χειροτερο...
Μήνυμα #112505 από Troller στις 12 Νοεμβρίου 2012, 11:15μμ
![]() ![]() μηνύματα: 194 ![]() |
13 μερες σε 1 ωρα που εχουμε χωρισει και καθε μερα μ λειπει ολο και πιο πολυ...δεν μπορω,δεν αντεχω να την βλεπω και να ξερω οτι δεν μπορω να την φιλησω,δεν μπορω να την χαιδεψω.Καθε βραδυ κοιμαμαι με το αρκουδακι της,καθε φορα πριν κοιμηθω βλεπω την Καρτα που μου εδωσε και λεω γιατι ρε πουστη μ?γιατι μετα απο λιγο καιρο που μου την εγραψε ολοι οι εφιαλτες μου εγιναν πραγματικοτητα.Να σας πω μπορει να ειμαι εγωιστης αλλα με πληγωνει να την βλεπω καλα...με πληγωνει που βλεπω οτι δεν νιωθει οτι νιωθω εγω.Ζηλευω ακομα και τους κολλητους μου που της μιλανε και ξερω οτι με αυτους μπορει να εχει καποια σχεση εστω φιλικη ενω με εμενα ποτε ξανα τιποτα.Το σαββατο μου δωθηκε η ευκαιρια να κανω κατι με αλλη που γουσταρα πριν τα φτιαξω με αυτην...δεν το εκανα γιατι ηξερα οτι η συγκριση θα με εκανε ακομα χειροτερα...τι να κανω ρε γμτ??τι στο διαολο να κανω?Ειμαι αρρωστος,μου λειπουν τα παντα πανω της...μ λειπει το αγγιγμα της,τα ναζια της,τα χαδια της,τα φιλια της...μ λειπει... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #112509 από aswtos στις 13 Νοεμβρίου 2012, 1:06πμ
Αποδεκτή απάντησηυπομονη φιλε μου. οπως ειπες σε ενα αλλο θεμα σου ουτε για αυτη ειναι ευκολο ολο αυτο παροτι το διαχειριζεται καλυτερα και οταν τελειωσει με τις πανελληνιες μπορει να ειστε παλι μαζι. προσπαθησε να διαχειριστεις τα συναισθηματα σου και αν δεν αντεχεις αλλο κανε το μεγαλο μπαμ που εχει τον κινδυνο να τα χασεις αλλα και να τα κερδισεις ολα. πες της ολα οσα νιωθεις, αυτα που μας λες εδω. θα εκτεθεις αλλα οπως λεει και το τραγουδι η αγαπη ξεπερνα την περηφάνια. τολμησε και ας χασεις. ακομη και αν δεν ειστε ακριβως μαζι λογω του οτι δεν θελει να εχει σχεση σε αυτη τη φαση της ωης της θα μπορεσετε να ερθετε πιο κοντα και να ξεκαθαρισετε λιγο τα πραγματα. απο οτι καταλαβαινω εσυ εισαι τοσο ερωτευμενος που μπορεις ναθυσιασεις πολλα για αυτην. προσπαθησε να διαχειριστεις τη ζηλια σου γιατι μπορει να σε ριξει στα ματια της αλλα και να σου δημιουργησει προβλημα με τους φιλους σου. σκεψου πως ακομη και αν ηθελε να κανει σχεση αυτη τη στιγμη το να χρειαζεται να σου απολογητε και να εχει την ζηλεια σου δεν θα το αντεχε. θα ειχε τα μαθηματα να την πιεζουν, να ειχε και εσενα... παει, θα εσκαγε. βρες ενα τροπο ωστε να νιωσει ασφαλεια και σταθεροτητα. πως σε ολη αυτη την πορεια της μεχρι τις πανελληνιες εσυ να την στηριξεις οτι και αν γινει. υποσχεσου το αυτο σε εκεινη και τον εαυτο σου. απλα προσεκτικα γιατι αν φανεις πολυ πιεστικος το εχασες το παιχνιδι. αν δεις πως δεν εχεις καμια ελπιδα φροντισε να το παρεις αποφαση. πετα τα αρκουδακια, τις καρτες τηςμ τα μηνυματα που ανταλασσατε και οτι στη θυμιζει. θα σου παρει καιρο αλλα θα το παρεις αποφαση. καλη σου τυχη. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112584 από Sagia7325 στις 14 Νοεμβρίου 2012, 8:34μμ
![]() |
Θελεις να τα ξαναβρειτε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112587 από Troller στις 14 Νοεμβρίου 2012, 9:11μμ
φυσικα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112588 από Troller στις 14 Νοεμβρίου 2012, 9:21μμ
aswte της εχω πει 200 φορες πως νιωθω...και η απαντηση??"σε ικευτευω μην το κανεις πιο δυσκολο".Εχω διαγραψει το τηλεφωνο της και τα μηνυματα της.Μια φορα προσπαθησα να μην της πω ουτε γεια αλλα το προβλημα ειναι οτι τωρα πια ειμαστε στην ιδια παρεα με αποτελεσμα στο τελος να με ρωτησει οταν βρεθηκαμε μονοι μας "γιατι μ το κανεις αυτο?γιατι με κανεις να νιωθω πιο ασχημα...υποτιθεται οτι θα με στηριζες".Εκει ηθελα να πεθανω...να μ ξεριζωνε την καρδια καλυτερα.Καθε φορα που περναω απο το μερος που πηγαιναμε οταν θελαμε να μεινουμε μονοι μας καθομαι και προσπαθω να νιωσω πως ηταν τοτε...ειμαι αρρωστος δεν αντεχω.Ολοι μου λενε να την ξεχασω και να κανω κατι με αλλη αλλα δεν θα αντεξω...θα νιωσω οτι την προδωσα γιατι μπορει να μην ειμαστε μαζι αλλα εγω ακομα δεν εχω χονεψει οτι χωρισαμε.Τοσο λιγο χρονικο διαστημα αλλα τοσο πολυ την καψουρευτηκα ρε γμτ...Προσπαθω να μην δειχνω πως στεναχωριεμαι γιατι μια φιλη της μου ειπε οτι την πληγωνει να με βλεπει στεναχωριμενο.Της εχω πει να κανουμε και μια πιο χαλαρη σχεση και να βρισκομαστε και να μιλαμε οποτε θελει αλλα μ ειπε πως την προσβαλει να της το λεω αυτο και οτι δεν μπορει να ειναι με καποιον που την θελει τοσο αλλα να του σφυριζει οποτε θελει αυτη.Εχω αρχισει να μετραω τις μερες μεχρι το καλοκαιρι αλλα ειναι πολλες και φοβαμαι οτι και εγω και αυτη θα ειμαστε αλλου...το φοβαμαι πλ... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112593 από Sagia7325 στις 14 Νοεμβρίου 2012, 10:33μμ
![]() |
Ωραια...περιεγραψε μου συντομα τι εγινε πως ησασταν οταν ησασταν μαζι και γιατι χωρισατε και 95% μπορω να σε βοηθησω να τα ξαναβρειτε... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112595 από Troller στις 14 Νοεμβρίου 2012, 10:40μμ
Ειμασταν υπεροχα,ποτε δεν μαλωσαμε στα σοβαρα,καθομασταν αγκαλια ολη την ωρα,δεν μπορουσαμε να ξεκολλησουμε ο ενας απο τον αλλον,βγαιναμε καθε παρασκευη η σαββατο για ποτο και για κανα καφε πεμπτη,σαββατο,κυριακη(αναλογος ποτε μπορουσε λογο διαβασματος),σεξουαλικα ειχαμε ολοκληρωσει.Με βοηθησε πολυ στο να ξεπερασω το θανατο του νονου μου.Εφτασε μια μερα που την εβλεπα αρκετα ψυχρη και την ρωταω "εχεις κατι?μηπως σε πιεζω?" και μου απανταει "φαινεται ε?αλλα δεν φταις εσυ αγαπη μου φταιει η πιεση απο τα μαθηματα".Αυτη ειναι τριτη λυκειου και εγω δευτερα.Την επομενη μερα συνηθως βρισκομαστε στο καπνιστηριο κανοντας μαζι κανα τσιγαρο...εκει ηταν που με βρικε μια φιλη της και μου ειπε οτι θελει να μου μιλησει...οταν με ειδε αρχισε να κλαιει και να μου λεει δεν φταις εσυ,φταιει το διαβασμα και οτι του χρονου θα καταλαβεις.Ακομα μου ειπε οτι οταν τα φτιαξαμε πολυ ευτυχισμενη και δεν μπορουσε να φανταστει οτι θα γινουν ετσι τα πραγματα και οτι τις 3 τελευταιες μερες τα βραδια εκλαιγε.Μου λεει οτι θελει να την στηριζω,να την καταλαβω,να μην της κρατησω κακια.Ετσι χωρισαμε...οι υπολοιπες μερες περασαν με εμενα να πινω και να της λεω ποσο την αγαπαω και ποσο την θελω πισω και αυτη να μου λεει "μην το κανεις πιο δυσκολο"...ετσι τελειωσαν ολα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112601 από άσχετος στις 14 Νοεμβρίου 2012, 11:51μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Είναι απλό!Αφού την αγαπάς και από το λόγια που σου είπε σε αγαπάει και αυτή.Πρέπει να καταλάβεις πως έχει μαθήματα.Θέλει να συγκεντρωθεί εκεί,άλλωστε τον Μάιο κρίνεται το μέλλον της.Θέλει υπομονή.Πρέπει να σταθείς δίπλα της,όχι σαν το αγόρι της αλλά σαν ένας απλός φίλος που θέλεις μόνο το καλό της.Δηλαδή δεν μπορείς να κάνεις ένα χρόνο υπομονή,ούτε ένας χρόνος δεν είναι 8 μήνες είναι.Προσπάθησε!Εγώ είμαι 14,5 και κάνω υπομονή δύο χρόνια για την ίδια που την έχω ερωτευτεί πάρα μα πάρα πολύ.ΥΠΟΜΟΝΗ φίλε μου!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |