Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Ζωή είναι αυτό που μας συμβαίνει την ώρα που εμείς κάνουμε άλλα σχέδια.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Τελευταία ευκαιρία;;;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #112381 από άσχετος στις 10 Νοεμβρίου 2012, 7:36πμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Όπως έχω πει έχω φάει 2 φορές Χ από την ίδια(εδώ και 2 χρόνια την γουστάρω,είμαστε 14),άλλα και τις δυο φορές μέσω μηνύματος της τα ζήτησα(ανοησία)...Τι λέτε να της τα ζητήσω μια τελευταία φορά από κοντά???
Α!Στην τάξη με κοιτάει πολύ.
Τι λέτε;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112389 από 17χρονος στις 10 Νοεμβρίου 2012, 3:58μμ

17χρονος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/10/2012
Ζητησε τα μια ακομα φορα αλλα πρωτα θα προετοιμασεις το εδαφος.....στειλτης κανα μηνυμα και δειξτεις ποσο καλος εισαι ,μην της λες ανοριμοτητες......καντην να καταλαβει πως εισαι ιδαιτερο παιδι πολυ καλο και μετα απο κανα 2 εβδομαδες προσπαθησε παλι ......απο μηνυματα δεν εχω ζητησει ποτε ,ειναι η πιο μεγαλη βλακεια......υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να σ πει και οχι ,αν σ πει παρατα την και κανε μια καλυτερη αρχη με καποια αλλη....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112393 από Troller στις 10 Νοεμβρίου 2012, 8:11μμ

Troller

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/9/2012
απο μηνυμα και να σου πει ναι μετα οταν θα σε βλεπει θα ντρεπετε και θα ντρεπεσε και εσυ...απο κοντα αλλιως δεν πετυχαινεις τιποτα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112397 από 17χρονος στις 10 Νοεμβρίου 2012, 8:24μμ

17χρονος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/10/2012
εξαλλου τι αντρας εισαι αν δεν της το πεις απο κοντα??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112498 από vrwmopodarou στις 12 Νοεμβρίου 2012, 9:02μμ

vrwmopodarou

Εικονίδιο
μέλος από: 6/11/2012
αρχικα κοιτα την και εσυ και κανε παιχνιδι. πλησιασε την να δεις αν ψηνεται και οχι κατευθιαν στη ''ερωτικη εξομολογιση''
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112499 από άσχετος στις 12 Νοεμβρίου 2012, 9:36μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Σας ευχαριστώ!Αλλά θέλω και άλλες απαντήσεις παρακαλώ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112500 από _eks_nti στις 12 Νοεμβρίου 2012, 9:56μμ

_eks_nti

μέλος από: 11/11/2012
Εχεις φαει δυο ολοκληρα χρονια απο τη ζωη σου με το να ασχολεισαι με μια συγκεκριμενη κοπελα.Δεν νομιζεις πως ειναι λιγο υπερβολικο ?
Θα σου πω ενα απλο παραδειγμα. Στη πρωτη γυμνασιου ειχα παθει τρελο κολλημα με ενα τυπο με τον οποιο τελικα δεν εγινε απολυτως τιποτα. Εκανα ενα χρονο να τον ξεπερασω. Τι καταφερα ? Να χασω χρονο και ευκαιριες :\ Το να επιμενεις βεβαια δειχνει πως σου αρεσει πραγματικα αυτη η κοπελα αλλα να θυμασε πως στη ζωη δεν μπορουμε παντα να εχουμε οτι θελουμε. Κανε ενα βημα μπροστα και προχωρα. Κοιτα γυρω σου..τοσες κοπελες υπαρχουν.Ξερω πως ειναι δυσκολο αυτο που σου λεω αλλα νομιζω πως αξιζει μια προσπαθεια ;)

Αν παρ'ολ'αυτα θες να δοκιμασεις ακομα μια φορα μπορεις να το κανεις. Πρεπει να εισαι προετοιμασμενος ομως να δεχτεις και την περιπτωση της απορριψης γιατι ολα ειναι στο προγραμμα.Προτιμησε να βρεθειτε καπου και να της το πεις απο κοντα(θα το εκτιμησει περισσοτερο απο τα μηνυματα ;)) Κι οτι ειναι να γινει θα γινει.

Η συμβουλη μου : Ξεκολλα !!! ;]
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login