Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Διασκέδαση είναι η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες της ανάπαυσης.
Δευτέρα, 7 Απριλίου

Δώρο από τον πρώτο μήνα;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #111507 από γεωσκώληξ στις 21 Οκτωβρίου 2012, 5:26μμ

γεωσκώληξ

Εικονίδιο
μέλος από: 24/6/2012
Καλησπέρα,παιδιά.

Αυτήν την εβδομάδα κλείνω 1 μήνα με την κοπέλα μου και είμαι σε δίλλημα να την πάρω κάτι ή όχι;
Σε προηγούμενες σχέσεις μου δεν πήρα κάτι από τον πρώτο μήνα αλλά τώρα το σκέφτομαι.

Αν πείτε ναι,δώστε και καμιά συμβουλή
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111511 από madness2012 στις 21 Οκτωβρίου 2012, 6:06μμ

madness2012

Εικονίδιο
μέλος από: 10/8/2012
Αν νιώθεις πως πρέπει κάντο.Ίσως σε προηγούμενες σχέσεις να μην το σκεφτόσουν και τόσο γιατί ίσως ήταν επιπόλαιες σχέσεις και τώρα για να το σκέφτεσαι λογικά αυτή η κοπέλα θα έχει κάτι το ιδιαίτερο και το θεωρείς σημαντικό...Έτσι το βλέπω εγώ...
Ελπίζω να βοήθησα ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111520 από whatever στις 21 Οκτωβρίου 2012, 10:11μμ

whatever

Εικονίδιο
μέλος από: 15/8/2012
για να το σκέφτεσαι τώρα σημαίνει ότι αυτή η σχέση είναι πιο σημαντική για σένα απο τις προηγούμενες... εγώ θα έλεγα να της πάρεις κάτι μικρό συμβολικό, είναι μια ωραία κίνηση που θα την εκτιμήσει η κοπέλα σου, δεν χρειάζεται να είναι κάτι ακριβό... εγώ θα πρότεινα κάτι σε κόσμημα, ενα βραχιολάκι ή κα΄τι για τον λαιμό...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111561 από vak410 στις 22 Οκτωβρίου 2012, 4:43μμ

vak410

Εικονίδιο
μέλος από: 17/6/2012
Παλικαρι ακου να σε πω...
Τα εχω με μια κοπελα 3 μηνες.. Στον πρωτο μηνα με πηρε δωρο για τα γενεθλια μου μια μπλουζα αρμανι.. Ναι οκ.. ηταν γενεθλια αλλα κατ εμε δεν παιρνεις δωρο για ειναι νωρις.. Με αρεσε η χειρονομια αν και το βρηκα λιγο επιπολαιο..
Τωρα αν εσυ εισαι ερωτευμενος.. Παρτης ενα τριανταφυλλο να την δειξεις οτι την νοιαζεσαι.. Τιποτα παραπανω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111563 από 'mikrh prigkipi στις 22 Οκτωβρίου 2012, 4:48μμ

'mikrh prigkipi

Εικονίδιο
μέλος από: 11/9/2012
εάν το σκεφτείς, κάντο, δεν έγινε και τίποτα!;)
τώρα το τι θα της πάρεις εξαρτάται απο την κοπέλα σου κ εσένα!:)
μπορείς να ψάξεις να βρείς αν σου αρέσει σαν ιδέα κάτι που θα το έχετε μισό-μισό;) πχ μπρελόκ(υπάρχουν καρδούλες χωρισμένες στα δύο, ανθρωπάκια που φιλιούνται κτλ) βραχιολάκια ή κρεμαστά για τον λαιμό(είχα δει ένα πολύ απλό, μια ασημένια καρδιά χωρισμένη σε δυο μεταγιόν και μου φάνηκε πάρα πολύ γλυκό <3 )
μετά πάλι σε κρεμαστό μπορείς να της πάρεις κάτι με το αρχικό του ονόματος της ( ή και με τα δικά σας αρχικά μαζι!)
εάν πάλι θες να τα αφήσεις αυτά για πιο μέτα μπορείς να της πάρεις μια καρδούλα λούτρινη ( που να γράφει πάνω i love you η κτ τέτοιο;)) ή απλά ένα μικρό λούτρινο αρκουδάκι είναι πολύ γλυκό!:')
και αλησίδα για το πόδι είναι ωραία ιδέα(αν και χειμωνιασέ θα έπρεπε να πω αλλά εγω δεν βλέπω χειμώνα έξω!;D)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login