Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν σήμερα είναι η πρώτη μέρα του υπόλοιπου της ζωής σου, τότε τι σκατά ήταν χθες;
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Μόνο φίλοι?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #108176 από άσχετος στις 27 Αυγούστου 2012, 11:05μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Γεια σας!Συγνώμη που γράφω πολλά θέματα αλλά δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς,δεν ξέρω τι να κάνω.
Με την Χ μαλώσαμε και εδώ και καιρό(3-4 μήνες δεν μιλούσαμε)αυτή με χαιρετούσε πολλές φορές αλλά εγώ τίποτα.Προχθές της ζήτησα γίνουμε πάλι όπως παλιά(είμαστε χρόνια φίλοι),της είπα πως την βλέπω μόνο ως φίλη και πως τα έχω ξεχάσει όλα,αλλά την αγαπάω ακόμα περισσότερο(είμαι ερωτευμένος μαζί της 1,5 χρόνο).Στην απάντηση μου είπε να πάω να της μιλήσω από κοντά και να της πω με ειλικρίνεια τι αισθάνομαι για αυτήν.Και επειδή την νέα χρονιά θα είμαστε στην ίδια τάξη μου είπε να μιλάμε κανονικά και να κάνουμε παρέα σαν να μην έγινε τίποτα...
Τι λέτε πρέπει να της πω ότι αισθάνομαι?
Δεν ξέρω τι να σας ρωτήσω από το άγχος μου,τα έχω χαμένα.Αν καταλάβατε τι εννοώ απαντήστε μου!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #108178 από aswtos στις 27 Αυγούστου 2012, 11:27μμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011

Αποδεκτή απάντηση

αφου βρε ανθρωπε την γουσταρεις την κοπελα και αυτη προσπαθει να σε προσεγγισει με καποιο τροπο ακομη και οπως εγιναν τα πραγματα εσυ γιατι το παιζεις δυσκολος και βαρυ πεπονι; τι θελεις; να κολλησει περισσοτερο μαζι σου με αυτο τον τροπο. λοιπον απο οτι φαινεται η κοπελα ενδιαφερεται για σενα διαφορετικα δεν θα σου ζητουσε να μιλησετε ανοιχτα απο κοντα. θα αρκουταν σε μερικα μηνύματα. τωρα αυτα που σου λεει περι φιλιας και συμμαθητων κλπ στα λεει και τα εννοει τοσο οσο τα εννοεις και εσυ δλδ καθολου. απλα παει με τα νερα σου και το παιζει πως συμφωνει μαζι σου για να δει πως θα αντιδρασεις. λοιπον φροντισε να συναντηθητε να μιλησετε για να σπασει λιγο ο παγος, οχι απαραιτητα για να της πεις τι θες απο εκεινη. σε 15 μερες αρχιζουν και τα σχολεια οποτε θα τη βλεπεις συνεχεια και θα παρουν ολα το δρομο τους. μην διστασεις να πεις τι νιωθεις για εκεινη. δεν νομιζω να χασεις. στο κατω κατω ξεκινα το γενικα αρχικα πως την εκτιμας και την αγαπας σαν ατομο και μετα σιγα σιγα δειξ' της πως μετα απο τοσα χρονια που την ξερεις μαλλον πλεον δεν την βλεπεις μονο φιλικα αλλα νοιαζεσαι για αυτη με ενα πιο εντονο τροπο, πως νιωθεις ερωτευμενος και ισως αυτη ειναι και η αιτια για καποιες βλακειες και λαθος συμπεριφορες του εχεις. πως δεν μπορεις να δεις καθαρα. αυτα απο μενα. ελπιζω να σε καλυψα. καλη τυχη!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108185 από άσχετος στις 28 Αυγούστου 2012, 9:27πμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
Ευχαριστώ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108202 από άσχετος στις 28 Αυγούστου 2012, 1:32μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
Όμως δεν κατάλαβα τι εννοείς με αυτό εδώ: τωρα αυτα που σου λεει περι φιλιας και συμμαθητων κλπ στα λεει και τα εννοει τοσο οσο τα εννοεις και εσυ δλδ καθολου.
Δηλαδή τι εννοείς?(είναι copy,paste από το δικό σου μήνυμα)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108364 από pucos στις 30 Αυγούστου 2012, 2:07πμ

pucos

Εικονίδιο
μέλος από: 11/8/2012
Πες της την αληθεια και θα δεις τι θα γινει.. ισως αισθανεται το ιδιο και εισαι τυχερος ή αλλιως επαιξες και εχασες... τοτε προσπαθησε να την ξεχασεις ...πραγμα δυσκολο αλλα γινεται ....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108374 από άσχετος στις 30 Αυγούστου 2012, 10:16πμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
Ναι ρε φίλε όμως είμαστε χρόνια φίλοι.Δεν μπορώ να την χάσω και ως φίλη...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108425 από amanda_99 στις 31 Αυγούστου 2012, 5:55πμ

amanda_99

Εικονίδιο
μέλος από: 31/8/2012
Γειά σου :) Κοίτα...θα ήταν καλύτερο να μην κοροιδεύετε ο ένας τον άλλον...πές της πώς αισθάνεσαι,άνοιξε της την καρδιά σου και ο,τι είναι να γίνει ας γίνει (το ξέρω οτι είναι δύσκολο...έχω πάρει και εγώ πολλές φορές παρόμοια ρίσκα..αλλά ας είσαι ξεκάθαρος μαζί της :) )
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108575 από acxethh στις 01 Σεπτεμβρίου 2012, 6:19μμ

acxethh

μέλος από: 27/8/2012
Πες της τι νιωθεις και οτι γινει.απο φιλη γιατι να μην χασεις?αμα δεν παει αλλο οκ θα μεινετε φιλοι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108576 από άσχετος στις 01 Σεπτεμβρίου 2012, 6:42μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...Άμα της πω τι νιώθω είναι σαν να της τα ζητάω για 2η φορά(την 1η φορά δεν της είπα τι αισθανόμουν)και αν πάλι πει όχι θα γίνουν σκ@τ@ τα πράγματα(συγνώμη για την έκφραση)....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108583 από Vasilis13 στις 01 Σεπτεμβρίου 2012, 10:16μμ

Vasilis13

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/5/2012
Έγραψε:(Showman@01 Σεπτεμβρίου 2012)
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...Άμα της πω τι νιώθω είναι σαν να της τα ζητάω για 2η φορά(την 1η φορά δεν της είπα τι αισθανόμουν)και αν πάλι πει όχι θα γίνουν σκ@τ@ τα πράγματα(συγνώμη για την έκφραση)....

τι ειχες τι εχασες??δηλαδη γουσταρεις να υποκρινεσαι τον φιλο της??για λιγο καιρο θα αντεξεις μετα θα σε πιασει η καταθλιψη...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login