Μήνυμα στις 2/9/2012 στις 05:37 @Κλάψιμο
Γεια σου, Ευχομαι να γινει καλυτερα η γιαγια σου,πρωτα απ'ολα!Σου λεω οτι και εγω κατι παρομοια τραβαω και ειμαι μονη 13 χρονων,σε συμβουλευω να μιλησεις στην κολλητη σου για αυτο που γινεται,εγω αυτο εκανα και ετσι με βοηθησε να το ξεπερασω,καντο αυτο και μετα εκεινη θα σ δωσει καλυτερη συμβουλη για το τι θα κανεις μετα! Πήγαινε στο θέμα: οικογενειακα προβληματα
Μήνυμα στις 31/8/2012 στις 06:15 @Flame
Το ίδιο πράγμα μου το έχει πεί και ένας φίλος μου!!!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φοράς ένα σταυρουδάκι,κομποσκήνι,οτιδήποτε που έχει σταυρό και κάθε φορά που το βλέπεις να λες <<Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά>>Και όλα θα είναι μια χαρά!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: η μόρα?
Μήνυμα στις 31/8/2012 στις 06:02 @Μηχανήματα
Γειά σου,και εγώ έχω xperia αλλά εγώ έχω το xperia pro με το πληκτρολόγιο..είναι καινούρια έκδοση ενός άλλου,υπάρχει πιθανότητα να αργεί να φορτίσει επειδή έχεις βάλει πολλές εφαρμογές,είχε τύχει και σε εμένα
Πήγαινε στο θέμα: ΣΟΣ ΟΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟ...
Μήνυμα στις 31/8/2012 στις 05:55 @Θ. Κλημεντίνη
Γειά σου :) Κοίτα...θα ήταν καλύτερο να μην κοροιδεύετε ο ένας τον άλλον...πές της πώς αισθάνεσαι,άνοιξε της την καρδιά σου και ο,τι είναι να γίνει ας γίνει (το ξέρω οτι είναι δύσκολο...έχω πάρει και εγώ πολλές φορές παρόμοια ρίσκα..αλλά ας είσαι ξεκάθαρος μαζί της :) )
Πήγαινε στο θέμα: Μόνο φίλοι?
Μήνυμα στις 31/8/2012 στις 05:49 @Κλάψιμο
Σε συμβουλεύω και εγώ,σαν κορίτσι,οτι θα ήταν καλύτερο να χαλαρώσεις λιγουλάκι...το ξέρω οτι σου είναι πολύ δύσκολο...!Το οτι την είδες εκείνη με έναν άλλο μπορεί να το κάνει αυτό για να ζηλέψεις!!Κάνε της και εσυ κάτι τέτοιο ;) Πάρε ας πούμε την κολλητή σου και ψήσε την να προσποιηθεί οτι είναι το κορίτσι σου και εαν δείξει οτι την πείραζει παίξτο πιο cool και άνετος,εάν δεν την ενοχλήσει...ηρέμησε...προσπάθησαι να το ξεπεράσεις βγαίνοντας έξω,και θα υπάρξει η επόμενη ;)
Πήγαινε στο θέμα: Την είδα με άλλον...
Μήνυμα στις 31/8/2012 στις 05:30 @Διασκέδαση
Σου προτείνω το Twilight,έχει υπερφυσικό όπως ζήτησες (λυκάνθρωποι και βαμπίρ) και έχει πολλή δράση,αφού υπάρχει ένα τρελό κυνήγι ανάμεσα σε ανθρώπους,βαμπίρ και λυκάνθρωπους!!
Πήγαινε στο θέμα: τηλεοπτική σειρά |