Απορία αισθητικής
Μήνυμα #103454 από Makaronas στις 19 Ιουνίου 2012, 2:29μμ
![]() |
Καλησπέρα...είμαι καινούριος στο forum και έκανα account για να μοιραστώ μαζί σας μια απορία μου... Τώρα είναι καλοκαίρι και, όπως είναι φυσικό, θα πηγαίνουμε στην παραλία. Θα αρέσουν στα κορίτσια οι (λίγες) τρίχες που έχω στη μασχάλη; Ή μήπως να τις ξυρίσω ή να τις ψαλιδίσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
8
Μήνυμα #103456 από Verus στις 19 Ιουνίου 2012, 2:40μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΚοίτα, οι τρίχες είναι αντιαισθητικές, όπου κι'αν είναι. Πιο συγκεκριμένα για τη μασχάλη, δεν πρόκειται να ξενερώσει καμία κοπελιά επειδή έχεις τρίχες εκεί αλλά νομίζω ότι θα το εκτιμούσε αν τις ξύριζες.Πέρα ωστόσο από λόγους αισθητικής, μια που είναι καλοκαίρι και αναμένεται αφόρητη ζέστη, καλό θα 'ταν να τις ξυρίσεις και για λόγους υγιεινής. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #103458 από Makaronas στις 19 Ιουνίου 2012, 2:44μμ
![]() |
Ευχαριστώ :) πάρε και την πρώτη μου αποδεκτή ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #103534 από vak410 στις 20 Ιουνίου 2012, 1:22πμ
![]() |
μην ξυρισεις τιποτα.. μα τι κομπλεξ ειναι αυτο με τις τριχες;; Ακου παλικαρι η τριχα στον αντρα ειναι γοητεια.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #103536 από asap στις 20 Ιουνίου 2012, 2:02πμ
αμα θες της κοβεις με την ξυριστικη μηχανη.. και δινεις ενα ποιο αγριο λοοκ... ουτε ξυρισμενη(φλωρικο) ουτε να βγαινει η τριχα απο το t-shirt..! αυτο κανω και γω | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #103563 από Vasilis13 στις 20 Ιουνίου 2012, 3:59μμ
![]() ![]() μηνύματα: 305 ![]() |
ασαπ...θελω να σε δω με πυροκiιλια,ταβλι,φουλ τριχα στην πλατη,στην κοιλια και στις μασχαλες,φραπεδια,να εισαι απο Μακεδονια(π μιλαμε καπως περιεργα) και να την πεφτεις σε γκομενα...:) ελα πλακα κανω...και εμενα δεν μου αρεσει το ξυρισμενο...μου αρεσει το αγριο και αν και στα 16 μου,ξυριστικη και αγιος ο θεος |
προφίλάλλα...˵quote˶ |