Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Φυσικά και υπάρχει πολλή γνώση στα πανεπιστήμια. Οι πρωτοετείς φέρνουν λίγη, οι τελειόφοιτοι δεν παίρνουν πολλή κι έτσι η γνώση συσσωρεύεται.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πισωγυρισμα - Με θελει ακομα?

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #94709 από kalakalatom@@to στις 14 Φεβρουαρίου 2012, 2:13μμ

kalakalatom@@to

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2011
Ναι φυσικα θα ειναι καλη ιδεα και θα δει και αυτος οτι τον θελεις ακομα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94710 από forgot25 στις 14 Φεβρουαρίου 2012, 2:22μμ

forgot25

Εικονίδιο
μέλος από: 28/1/2012
Έγραψε:(kalakalatom@@to@14 Φεβρουαρίου 2012)
Ναι φυσικα θα ειναι καλη ιδεα και θα δει και αυτος οτι τον θελεις ακομα..

Το θεμα ειναι να συμφωνισει... Γιατι οταν βαλει κατι στο μυαλο του ειναι αγυριστο κεφαλι.. Την πρωτη φορα δεν ηρθε να μιλησουμε.. Και μετα μου ειπε οτι ειναι δειλος γιατι οταν επρεπε να με κρατησει δεν με κρατησε..

Αυτο θελω μονο.. Να μιλησουμε απο κοντα.. :/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94729 από gossipgirl στις 14 Φεβρουαρίου 2012, 8:57μμ

gossipgirl

Εικονίδιο
μέλος από: 15/6/2011
Καλησπερα!Θα ηθελα να απαντησω και γω στο θεμα μιας κ που κατι τετοιο βιωνα κ γω πριν μερικους μηνες.ημουν μαζι του 2,5 χρονια.Με καταπιεζε με ζηλευε.χωρισαμε οταν τελειωσα τις πανελληνιες.Νομιζα οτι εκλεισε το κεφαλαιο αυτο αλλα εκανα λαθος.Σε οποιοδηποτε επομενο μου βημα ηταν εκει.Με εμποδιζε να προχωρησω.Δεν τον ειχα ξεπερασει.Αλλα τον αφηνα με την σταση που κρατουσα να παρεμβαινει στην ζωη μου.Οταν αποφασισα οτι για μενα τελειωσε αυητ η σχεση προχωρησα.Κ οταν σου λεω προχωρησα εννοω βρηκα καποιον που μαζι του αισθανομαι πολυ ομορφα.Αν κ ειμαστε μαζι 2μιση μηνες νομιζω οτι ειναι αυτος που εψαχνα.Ηρθε κ εμεινε μαζι μου ενα μηνα εδω στην πολη που σπουδαζω κ νομιζω οτι η σχεση μας ανεβηκε επιπεδα μιας κ μειναμε μαζι..Τωρα εχει κατεβει να δει τους δικους του κ σε λίγες μερες θα ξανα ερθει.Ειναι υπεροχα.Αυτο που σε συμβουλευω εγω,οντας σε μια παρομοια κατασταση,ειναι να μην ξανα γυρησεις.Ειναι σκληρο το ξερω αλλα για να μην ειστε μαζι κατι σημαινει.Ισως φταινε οι συγκυριες αλλα οταν ενα ατομο ειναι καπως δυσκολα αλλαζει.Εαν εισαι ετοιμη για τα παντα ξανα γυρνα.Αλλα εγω επειδη δεν μπορουσα αλλο να κλαιω και να καταοπιεζομαι εφυγα απο αυτην την σχεση κ πλεον ειμαι καλα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94801 από forgot25 στις 16 Φεβρουαρίου 2012, 5:24μμ

forgot25

Εικονίδιο
μέλος από: 28/1/2012
Έγραψε:(gossipgirl@14 Φεβρουαρίου 2012)
Καλησπερα!Θα ηθελα να απαντησω και γω στο θεμα μιας κ που κατι τετοιο βιωνα κ γω πριν μερικους μηνες.ημουν μαζι του 2,5 χρονια.Με καταπιεζε με ζηλευε.χωρισαμε οταν τελειωσα τις πανελληνιες.Νομιζα οτι εκλεισε το κεφαλαιο αυτο αλλα εκανα λαθος.Σε οποιοδηποτε επομενο μου βημα ηταν εκει.Με εμποδιζε να προχωρησω.Δεν τον ειχα ξεπερασει.Αλλα τον αφηνα με την σταση που κρατουσα να παρεμβαινει στην ζωη μου.Οταν αποφασισα οτι για μενα τελειωσε αυητ η σχεση προχωρησα.Κ οταν σου λεω προχωρησα εννοω βρηκα καποιον που μαζι του αισθανομαι πολυ ομορφα.Αν κ ειμαστε μαζι 2μιση μηνες νομιζω οτι ειναι αυτος που εψαχνα.Ηρθε κ εμεινε μαζι μου ενα μηνα εδω στην πολη που σπουδαζω κ νομιζω οτι η σχεση μας ανεβηκε επιπεδα μιας κ μειναμε μαζι..Τωρα εχει κατεβει να δει τους δικους του κ σε λίγες μερες θα ξανα ερθει.Ειναι υπεροχα.Αυτο που σε συμβουλευω εγω,οντας σε μια παρομοια κατασταση,ειναι να μην ξανα γυρησεις.Ειναι σκληρο το ξερω αλλα για να μην ειστε μαζι κατι σημαινει.Ισως φταινε οι συγκυριες αλλα οταν ενα ατομο ειναι καπως δυσκολα αλλαζει.Εαν εισαι ετοιμη για τα παντα ξανα γυρνα.Αλλα εγω επειδη δεν μπορουσα αλλο να κλαιω και να καταοπιεζομαι εφυγα απο αυτην την σχεση κ πλεον ειμαι καλα.

Ευχαριστω για την απάντηση.. Το ξερω... Απο την στιγμη που ειναι αρνητικος δεν γινεται να πιεζω αλλο τις καταστασεις... Το ξεπερασες ευκολα ομως?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #100540 από to ninaki sou στις 14 Μαΐου 2012, 12:40μμ

to ninaki sou

Εικονίδιο
μέλος από: 14/5/2012
Καλημέρα!!! forgot25 διάβασα παραπάνω την ιστορία σου κ μοιάζει τόσο πολύ με την δική μου...Έχουμε περάσει ακριβώς τα ίδια πράγματα, μόνο που εγώ δεν μπόρεσα ποτέ α σταματήσω να μιλάω μαζί του, ακόμη και όταν μου έλεγε πως θέλει να χωρίσουμε έτρεχα πίσω του..Τώρα είναι ακόμη φαντάρος και μου λέει ότι ναι μεν με θέλει και με αγαπάει και ότι όταν είμαστε μαζί περνάει τέλεια, αλλά θέλει να έχει και κατά κάποιο τρόπο την ελευθερία του, δηλαδή όταν βγαίνει έξω να μου δίνει λογαριασμό, που θα πάει, με ποιόν,κτλ...Θα θελα να σε ρωτήσω όμως, πως κατάφερες και σταμάτησες να επικοινωνείς μαζί του?? Και τώρα που έχει περάσει αρκετό διάστημα πως είσαι?? Γιατί εγώ νιώθω πολύ ερωτευμένη και δεν ξέρω τον αν μπορώ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login