Μήνυμα στις 16/2/2012 στις 17:24 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω για την απάντηση.. Το ξερω... Απο την στιγμη που ειναι αρνητικος δεν γινεται να πιεζω αλλο τις καταστασεις... Το ξεπερασες ευκολα ομως? Πήγαινε στο θέμα: Πισωγυρισμα - Με θελει ακομα?
Μήνυμα στις 14/2/2012 στις 14:22 @Θ. Κλημεντίνη
Το θεμα ειναι να συμφωνισει... Γιατι οταν βαλει κατι στο μυαλο του ειναι αγυριστο κεφαλι.. Την πρωτη φορα δεν ηρθε να μιλησουμε.. Και μετα μου ειπε οτι ειναι δειλος γιατι οταν επρεπε να με κρατησει δεν με κρατησε.. Αυτο θελω μονο.. Να μιλησουμε απο κοντα.. :/ Πήγαινε στο θέμα: Πισωγυρισμα - Με θελει ακομα?
Μήνυμα στις 14/2/2012 στις 13:47 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω το θελω... Αλλα ειναι αρνητικος κυριως λόγω της αποστασης.. Εχουμε μηνες να συνατηθουμε, αυτος τωρα ειναι στρατο μακρυα... Θα ηθελα να επιδιωξω μια συνατηση οταν γινεται να μιλησουμε απο κοντα... Πιστευετε οτι ειναι καλη ιδεα? Πήγαινε στο θέμα: Πισωγυρισμα - Με θελει ακομα?
Μήνυμα στις 13/2/2012 στις 16:23 @Θ. Κλημεντίνη
Το σκεφτομαι... Αλλα δεν μπορω να φανταστω το μέλλον χωρις αυτον... Να σκεφτομαι οτι θα ειμαστε με διαφορετικους ανθρωπους... Να ειμαστε μακρια.. Τον αγαπαω τοσο πολυ... Θα πηγαινα να ζησω μαζι του αν μου το ζητουσε, θα εκανα τα παντα για αυτον... Πήγαινε στο θέμα: Πισωγυρισμα - Με θελει ακομα?
Μήνυμα στις 12/2/2012 στις 19:03 @Θ. Κλημεντίνη
Τον ρωτησα αν θελει να ειμαστε μαζι και μου ειπεοτι δεν γινεται να ειμαστε μαζι.. Τι να κανω? Γιατι σκεφτεται τοσο την απόσταση? Σας παρακαλω βοηθηστε με..
Πήγαινε στο θέμα: Πισωγυρισμα - Με θελει ακομα?
Μήνυμα στις 11/2/2012 στις 20:34 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα σας.. Ξαναγράφω γιατι είμαι πολυ χάλια... Μιλήσαμε ξανά.. Αυτός μου έστελνε μηνύματα του τύπου "τι κάνεις".. Μετα άπο κάποιες συζητήσεις μου είπε οτι με σκέφτεται οτι σκέφτεται οτι θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα μαζί.οτι σκέφτεται όλα αυτά που έγιναν κ τέτοια.. Και οτι είναι μπερδεμενος... Εγω του είπα οτι τον αγαπάω.. Αλλα το μετανοιώσα που του το είπα.. Γενικά μετα δεν ξερω τι με έπιασε.. Εκνευριστηκα και πήγα κ τον έσβησα κ τον απεκλισα άπο το facebook.. Δεν νιώθω καλά.. Καμια συμβουλή;
Πήγαινε στο θέμα: Πισωγυρισμα - Με θελει ακομα?
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 03:06 @Θ. Κλημεντίνη
Του γυαλισες... η απλα θελει να ειναι κοινωνικος...
Πήγαινε στο θέμα: Είχαμε να πούμε γεια από το δημοτικό.
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 03:00 @Θ. Κλημεντίνη
Η καρδια μου λεει να αρχισω παλι τα ιδια... Να προσπαθησω να ειμαστε ξανα μαζι... Αλλα το μυαλο μου λεει οχι... Και τοσο καιρο που το ιδιο εκανα δεν ειδα ασπρη μερα... Δεν ξερω ειμαι πολυ χαλια,και ηθελα να τα πω καπου... Αφου σε κεινον δεν μπορω... :/ Πήγαινε στο θέμα: Πισωγυρισμα - Με θελει ακομα?
Μήνυμα στις 28/1/2012 στις 01:29 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα... Θα ηλεθα να μιλησω και να ζητησω την γνωμη σας για μια σχεση που ειχα, και δυστυχως τελειωσε... Γνωριστικαμε στη σχολη που σπουδαζαμε μαζι... Εδειξε παρα πολυ ενδιαφερον, και ημασταν πολυ καλα μαζι... Περναγαμε ολη την ωρα μαζι, και τελικα συγκατοικισαμε πολυ συντομα... Με τον καιρο αρχισαμε να μαλωνουμε αλλα αυτο δεν μας δημιουργουσε προβλημα.. Ηταν πιο πολυ της στιγμης.. Περασαμε πολλα πραγματα μαζι... Η αληθεια ειναι πως ημουν καπως πιεστικη μαζι του παραπανω απο το κανονικο... Το δεχοταν ομως... Η σχεση μας κρατησε 2 χρονια... Οταν φυγαμε απο την πολη που σπουδαζαμε αλλαξαν τα πραγματα... Μου ειπε οτι αρχισε να σκεφτεται την αποσταση και οτι δεν του φερομουν καλα... Προσπαθουσα καιρο να τον μεταπεισω... Τον παρακαλουσα 3 μηνες... Αυτος τιποτα... Τωρα ειναι στρατο... Εγω εκοψα καθε επικοινωνια μαζι του, και οταν το εκανα αυτος αρχισε να επικοινωνει.. Μου λεει οτι με αγαπαει ακομα, οτι φοβαται... Οτι ημουν το πιο μεγαλο κομματι της ζωης του και οτι ειναι δηλος... Εγω παροτι στην αρχη το πηρα χαλαρα (μιας και 3 μηνες τωρα ετρεχα απο πισω του), τωρα εχω πισωγυρισμα... :/ Πήγαινε στο θέμα: Πισωγυρισμα - Με θελει ακομα? |